Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

ALT JEG FIKK IGJEN VAR NULL RESPEKT

 • Publisert: 09.07.2017, 05:49
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • Det har på mange måter godt å være være singel - i alle fall når det gjelder min egen helse og liv - for jeg har kunnet satte meg selv i et annet fokus enn hvis jeg var i et forhold. Altså, jeg bor alene, jeg har Itzma(katten min), Netflix og PC'en min, så det har ikke bare vært helsemessige for at jeg trives som singel den dag i dag, men den friheten til å leve et liv uten å bli styrt og våket over hver gang en kompis skriver til meg. Jeg har også opplevd mye negativt og diskriminerende iløpet av tiden som singel, det har jo vært da jeg har prøvd å finne en jeg kan være i et forhold med, en jeg kan kalle for only one, og ha gode stunder med, vell og merke så har jeg ikke vært desperat heller. Jeg har satte grenser, mens jeg falt for den gode personligheten, trudde jeg, for plutselig har det vist seg å være en slags fuckboy som er ute etter en ting; det som er mellom beina mine og generelt kroppen min. Jeg har heller ikke vært bortpå mange heller så jeg kan jo ikke fortjene det heller, selv da ryktene sier noe annet, men jeg er en ganske reservert person som ikke vil ha besøk eller være med hvem som helst. 

  De har spilt på samvittigheten min gang på gang på tross av mine tydelige grenser, så har kommentarene spilt større rolle, "Jeg er ikke sånn, men du? Kan du ikke sende nudes?", "Du oppfører deg merkelig og unnvikende, så er vell derfor det aldri blei noe mer", "Kroppen din ser bra ut, så du må bare ta det som et kompliment", "Jeg likte deg, men jeg vil bare ha sex med deg", og listen er lang! Det er sårende å sitte oppi det som den personen man bare vil ligge med, for å få et ligg eller to, for yter jeg ikke til noe mer.. Det er nok en helt feil tankegang jeg har om meg selv, følelsen av å ikke kunne være bra nok, men når jeg har blitt behandlet som det jeg har blitt over lange perioder så synes jeg nesten det er ukult å sitte igjen med følelser og tanker, mens det blir ignorert.

  Jeg har mye å jobbe med når det gjelder meg selv, som å faktisk styre totalt unna slike personer som vil bare utnytte og bruke, for det gir meg ikke seier eller verdighet. Samtidig tenker jeg; er det noe jeg må jobbe med eller er det disse såkalte mannfolka som ikke fortjener sin manndom? Altså, jeg vet jo at jeg må bli mer tydeligere på mine grenser, men jeg trudde det holdt med å si nei, men da må jeg jo alltid forklare hvorfor og da spiller dem på den forklaringen - det er jo ikke greit? Jeg er dritt lei.. 

  "Hva slags samfunn vil vi ha? Jeg vet hva slags jeg vil ha. Jeg ønsker å se unge gutter vokse opp til å bli ekte menn, som behandler kvinner med den respekten de fortjener, og som gjør det lille ekstra for at kvinner - og i grunn oss alle - skal føle seg ivaretatt i et samfunn som blir stadig mer "bruk og kast," og hvor det snart er sosialt akseptabelt i de fleste guttegjenger å grafse på jenter på byen. (Gjør du det, håper jeg du brekker begge armene dine, og at bruddene bruker årevis på å gro)."

  - Anders Moe, artikkelen finner du her


  //WeHeartIt

  #Livet #Samfunn #Kjærlighet #Singellivet #Tema #Fuckboy #Mening #Nofilter #Tanker

   

 • Publisert: 09.07.2017, 05:49
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 0 kommentarer
 • Jeg skal begynne å juge; det er det gode mennesker gjør

 • Publisert: 05.05.2017, 19:22
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • Jeg håper det ikke er noen som tar det jeg skriver personlig, siden jeg ville aldri ha hengt ut noen på den måten, for jeg skriver om ting som preger meg, ikke hvem som preger meg, så jeg håper folk kan lese med fornuft, jeg gidder nemlig ikke barnsligheter nettopp på grunn av hva jeg skriver.

  So, here we go - mye preger meg om dagen, mye jeg vil skrive om og mye jeg ikke kan skrive om, men er det noe som preger meg som en person og mitt liv, så er det å oppleve noe som får meg til å få et inntrykk av å være ærlig og si sannhet er ikke alltid en god ting. Misforstå meg rett, ærlighet og sannhet er alltid bra og det beste, men jeg lurer på om det er best å være et godt menneske ved å være ærlig og få igjen dritt? Ærlighet og sannhet er det beste, det er nemlig det jeg ønsker fra andre også, så da gir jeg det, for jeg ønsker ikke å sitte igjen å føle og tenke på noe jeg ikke har samvittighet til, det gjelder uansett hva og hvem. Det er ikke slik at jeg synes det er gøy å si sannhet og være ærlig om ting som jeg ikke orker å holde i skjul, men jeg klarer heller ikke å leve med det..

  Det verste er vell at jeg oftest føler meg som en dritt etter at jeg har faktisk gjort noe bra, noe som representerer et godt menneske, men det er alltid noe jeg gjør galt - om jeg har sagt meningen min om noe, om jeg har vært ærlig om noe som har skjedd, eller andre ting - så blir det ikke husket på hvorfor jeg ville være ærlig og si det som det er, men jeg blir husket på som en person som misforstår bare, folk som sier jeg er løgner og den slags - så jeg kan jo umulig si sannheten, men sannheten for meg er slik jeg sier den med ærlighet, så hva folk gjør utifra det - er egentlig ikke mitt problem - annet enn at folk ikke trenger å dytte meg ut fra et stup. Det å sitte igjen etter et slikt fall, får meg til å tenke og føle at det er jeg som er problemet, for det er meg og - ingen andre.. Det er slik jeg ser meg selv etter flere hendelser med å få et inntrykk på ærlighet og sannhet varer ikke lengst, selvom jeg er for å være ærlig og si sannhet, men jeg blir usikker som en person og det preger ekstremt mye av hverdagen min.

  Det å være ærlig og si som det er, er en prinsippsak. Når kortene er lagt på bordet, så burde man bli stolt på; men hva skal man gjøre når sannhet ikke er godt nok? - Det er heller ikke noen unnskyldning for å tro noe annet, for hva slags person er man da? Da er man ikke en så god person heller, om det er en venn, kollega, familiemedlem eller whatever.. Jeg har iallefall fått nok, bloggen og alt blir lagt på hyllen en stund, så jeg håper folk kan ta seg selv i nakken og skjønne, for det gjelder ikke bare hva jeg har opplevd tidligere, men også til de som faktisk sitter der ute å trosser de som faktisk vil være et godt menneske mot en som velger å fryse ut andre som er ærlige.


  | WeHeartIt |


  #Vennskap #Ærlighet #Tema #Mening #Hverdag #Livet
   

   

 • Publisert: 05.05.2017, 19:22
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 2 kommentarer
 • Politikk har blitt en negativ sirkel

 • Publisert: 27.04.2017, 05:21
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • Herregud, nå tenker dere sikkert at jeg er døgnvill eller aldri sover, men grunnen til at jeg nå sitter oppe enda, er på grunn av at jeg har tatt meg noen "fridager" fra alt som har vært og heller gjøre ting jeg liker å gjøre. Jeg burde vell ha lagt meg for lengst, men siden det er så interessant å holde på med små redigering av bilder(ikke retusj), rydde litt ny å ne, game world of warcraft, lese om politiske saker på vg og andre nettaviser.. Ja, du verden - jeg har gjort endel, men jeg sitter med god samvittighet på tross av solen og fulger kvitrer akkurat nå.

  Det jeg har lest mye om er Trump og Nord-Korea i de siste timene, det er så skremmende å vite at noen vil angripe et annet land med atomvåpen, for det skjer så mye annet skremmende i verden; IS og Al-Quida har jo slått seg sammen, terrorangrep opp til flere ganger på mindre et år. Jeg synes det er veldig sykt, fordi det virker ikke som fred er et alternativ, men at politikk og religion skal heller være et alternativ for makt og negativitet, men er det slik det burde brukes? Nei, det synes jeg ikke, for det er veldig individuelt innenfor politikk og religion, alle trenger ikke å være enig i alt og alle, det er helt lov å ikke tro på noe heller, men det er ikke dermed sagt terror og andre ting skal brukes for å fremme politikk og religion som en negativ ting.

  Jeg synes det er viktig å engasjere seg, iallefall når det gjelder vår egen politikk, for vi alle er med på å forme landet til det vi ønsker. Vi får kanskje ikke akkurat det vi ønsker hele tiden, og politikerne prioriterer kanskje helt feil på noen områder - der dem blir selvmotsigende og løgnere, men skal vi gi opp håpet? Nei, vi forsetter å kjempe for det vi ønsker for landet våres, vi angriper ikke privatpersoner på kommentarfelt i nettavisenes på facebook, vi truer ikke politikere, og vi skal heller ikke lage et negativt bilde over politikk, for det er også veldig mye positivt! Vi kan være bedre, så vær heller et medmenneske som behandler samfunnet til det vi ønsker.


  Weheartit


  #Hverdag #Politikk #Livet #Mening

 • Publisert: 27.04.2017, 05:21
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 2 kommentarer
 • Til dere som tror på usannheter; er det kult å være en av dem?

 • Publisert: 09.04.2017, 05:06
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • Folk stirrer på meg hver eneste gang jeg er i butikken, iallefall her jeg bor, så jeg stiller meg selv spørsmål om hvorfor; Er det håret mitt? Er det piercingene mine? Er det hvordan jeg kler meg? Er det hvordan kroppsspråket mitt er? Det må jo være noe, men jeg skylder på at det er noe ved meg som folk ikke har sett før, men ikke fordi jeg er spesiell, for det er jeg ikke, men jeg har blitt fortalt at det er mitt utseende som skaper oppmerksomhet, så jeg undres og synes det er litt rart.

  Jeg er ikke en typisk mainstreamed jente, ikke foretrekker jeg å se ut som en barbie heller, men folk har vell sett andre med blått hår, piercinger, en casual stil som er ikke er lik alle andres, så hvorfor stirrer dem egentlig? Jeg er jo ikke så "ekstrem" som jeg var før, med høye gothic sko, tuppert hår med panda sminke rundt øyene, for selv da stirret ikke folk så ekstremt som dem gjør nå, og - de må jo ha sett litt mer ekstremt hos andre, enn bare meg.

  Det de gjør er å legge et teppe over sannheten, på grunn av at de tror at jeg ikke vet, så vet jeg egentlig mer enn det de tror. Så, ikke skyld på mitt utseende eller at jeg tror at folk stirrer, det er jo ikke den egentlige grunnen, det vet jeg og dem, siden jeg bodde her for over 1 år siden, så om du er en av dem - så ikke føl deg fornærmet, det er nemlig ikke du som går i butikken å får stygge eller rare blikk rettet mot deg fordi folk elsker å sladre, spre rykter og fortelle usannheter om deg.

  Kanskje en tankevekker og en liten oppfordring:

  Jeg vet mine feil - og har innrømmet dem, så ikke sett dere i offerrollen fordi jeg var deprimert og hadde angst til tusen da jeg bodde her sist gang, for den usannheten som blir trudd på er jo jeg ødela dere. Folk forteller meg ting, enda etter 1 år, men å ødelegge noen - ville jeg aldri gjort, siden jeg har blitt ødelagt av vold og annet som yngre, tenk litt før man velger å dømme og konkludere!

  Det verste er at når jeg har stått opp for hvordan livet mitt var i de siste 4 årene, så er det samme tingene som blir nevnt, men jeg tenker - fortid er fortid - så lenge folk kan klandre andre for feil, men ikke sine egne, så er det vell helt greit. Ikke handlet min depresjon og angst om de jeg var rundt back then heller, men jeg skulle ha stukket og flyttet vekk lenge før jeg fikk et stempel om at jeg er en man bør holde seg unna.

  Konklusjonene som folk har av meg vil nok aldri forandres, så drop it - jeg var nemlig ikke en ond person, men jeg var i mitt verste mareritt i den perioden i mitt liv, så hvis noen skal snakke om det - så er det meg.

  // Usikker på hvor bildet er fra.

  #Baksnakking #Hverdag #Tankevekker #Livet #Psyiskhelse #Oppfordring #Rykter #Tillit #Mening

 • Publisert: 09.04.2017, 05:06
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 2 kommentarer
 • "Er jeg bra nok om jeg viser kroppen min?"

 • Publisert: 06.04.2017, 00:18
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • Etter at jeg blei singel for 1 år og ca 5 måneder siden, så trudde jeg ikke singellivet ville være så vanskelig å takle, iallefall når det gjelder å få oppmerksomhet fra andre. Det er jo koselig å høre komplimenter, det skal jeg ikke legge skjul på, men det finnes jo grenser på hva som er riktig og feil oppmerksomhet.

  Jeg fikk(still does) meldinger, på meldinger av andre gutter eller mannfolk(alderen går fra 22 og oppover) flere ganger om dagen hvis ikke - hver uke - hvor dem spørr om lettkledde eller naken bilder/nudes, og ha meg som en leke-venn, hvor mye og hva jeg skulle ha for et ligg eller nudes. Det har tydeligvis ikke vært grenser på hva det har blitt spurt om, og det har fått meg til å bli sjokkert på mange måter, for er det slik fremtiden skal bli, der kropp tells mer enn personlighet? Jeg vet at det er stadig flere som legger ut bilder av seg selv kan bikini eller sommerlige klær, men skal det være en unnskyldning for å være respektløs, nei - det synes jeg ikke, så hvor har det blitt av den respekten for kvinner? Idag, i denne generasjonen, så er det tydeligvis lov å dra strikken så langt som jeg har erfart, men når jeg har satte mine grenser, så har jeg kun hørt at jeg bør ta det som et kompliment at noen vil ha nudes eller seksuell kontakt - så da spørr jeg alle der ute - er det et kompliment ved å få feil oppmerksomhet? For meg så er det feil, og ikke minst sårende - for det føles ikke ut som jeg som en person med følelser og tanker ikke har noe å by på annet enn min kropp. Det verste er når jeg har stått opp for meg selv, satt tydelige grenser og kanskje vært en smule frekk om de ikke hørte meg første gangen, så slutter dem å ta kontakt - det jeg trudde var først et vennskap var egentlig bare noe de bygget seg opp for, og deretter være en umoden guttevalp eller mannevalp. 

  Jeg har jo skjønt at dette er ikke et problem for meg, men - over alt - har jeg lest om det, hvor jenter eller kvinner blir behandlet som bruk og kast. Det har blitt mer åpenlyst om hvor ofte dette skjer, flere tørr å komme fram med det og det skal vi forsette med! Det er nettopp derfor jeg valgte å skrive et såpass langt innlegg om hva jeg selv har opplevd og enda opplever, men jeg ønsker også at andre jenter skal være bevist, ikke falle for de ordene som handler om din egen kropp, men heller finne en som er villig til å bruke tid på deg som en person, enten om det er en "leke-venn" eller ha et kjæreste-forhold.. Når det iallefall kommer til å ha en "leke-venn", så synes jeg det er greit, men så man bør ikke oppleve at hele selvbilde og selvtilliten knuses av en person som behandler deg dårlig. Det er viktig å sette grenser selvom det ikke er et kjæreste-forhold, siden en kan lett bli utnyttet for minste lille ting. "Du er så deilig", er lett å falle for når man er en sårbar person å deretter ligge med vedkommende, men det vil ikke gjøre det bedre når du ligger alene etterpå med en følelse av å være verdens verste person.. Kanskje du likte han du lå med? Det er det som sårer mest, å få se at den du likte behandlet deg så søppel, for han var mer ute etter kroppen din enn den du er som en hel person.. Eller kjæresten din som bruker deg som bruk og kast? Det kan virke ut som jeg klandrer jenter for det guttene gjør, men poenget mitt er; det er viktig å sette grenser uansett, for det er ikke greit å oppleve at selvbilde og selvtilliten forsvinne på grunn av egoismen, og mangel på respekt hos andre gutter eller mannfolk.

  Derfor vil jeg skrive noe direkte til disse umodene guttevalpene og mannevalpene; Skjerp dere, det er ikke kult å leke med en jentes følelser, det trenger ikke å være fordi hun har følelser for deg, men selvtilliten og selvbildet knuses, så min oppfordring er å ikke vær så jævla kul, om det er for din egen selvfølelse eller i den såkalte Tha boys squad hvor du skryter om ligget du fikk i helgen etter en bytur, men heller vær den som bryr seg om jenta kommer seg hjem og vær den som en støtte når ting er jævlig, ikke utnytt det - bare fordi du ikke klarer å kontrollere din manndom!


  || WeHeartIt ||


  #Mening #Kvinner #Respekt #Jenter #Tema #Samfunn #Generasjon

 • Publisert: 06.04.2017, 00:18
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 4 kommentarer
 • Hetsing er en uetisk trend

 • Publisert: 20.02.2017, 05:03
 • Kategori: Meninger & hjertesaker

 • //Vil påminne folk om at dette er en mening, jeg sier ikke at det er sånn.

  Jeg ser at flere bloggere velger å være åpne om sine - problemer og utfordringer - i hverdagen som kommer av forskjellige grunner, skal alt måtte være rosa og fint? Nei, det skal det ikke, så jeg synes det er bra at de velger å dele dette i all offentlighet, på tross av det negative eller positive som kan skje, men de velger fremdeles å dele i fortrolighet til leserne sine. 

  Det er dessverre alltid noen som skal hetse, konkurrere, skape falske påstander eller konklusjoner, men det er - min oppfattelse og jeg skal ikke snakke om alle sammen, men noen - er at det virker som det er en slags konkurranse for folk i bloggfronten og publikum, så da skaper det oppmerksomhet hos pressen; som nå idag er flinke til å vrenge på en bloggers liv, ved å påpeke at de juger, eller overdramatiserer. Det er jo ikke ukjent at det er en konkurranse for bloggere for å nå toppen eller holde fast i leserne sine, men det er jo hvordan det blir gjort. 

  Vi som leser blogger har en eller flere favoritt blogg(er), som vi følger mer eller mindre og er knyttet til dem på en eller annen måte.. Om en blogger hetser en annen blogger for noe, så tror jeg publikumet vil være enig med den som hetser, det trenger heller ikke alltid å være hetsing, men de skal ha det jævligere enn andre blogger, på tross av det de har skrevet tidligere om det perfekte livet de har iforhold til andre som sliter. Hvor er moralen hen? Hvor er grensene mellom hva som er greit og ikke greit?

  Er en blogger kul, inspirerende - så hjelper det ikke for meg om personen hetser andre bloggere, for det er ikke greit.


  //WeHeartit.


  #Hetsing #Mobbing #Blogg #Mening #Media #Pressen

 • Publisert: 20.02.2017, 05:03
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 0 kommentarer
 • Back to business

 • Publisert: 01.02.2017, 21:14
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • Hei, alle sammen! Jeg håper ikke dere har blitt lei av min dårlige oppdatering, eller rettelse; null oppdatering fra meg denne gangen. I den siste tiden så har jeg egentlig vært for psykisk utslitt for å skrive noe som helst, eller delta så mye i sosiale medier, men jeg tror jeg trengte å ha litt sørgetid etter begravelsen til min farmor. Jeg skal prøve å være litt mer aktiv på blogg fronten fremover, men jeg er litt redd for skrivesperre, så HVA ønsker dere at jeg skal skrive mer om, eller kanskje noe nytt? 

  Det er iallefall noe som jeg spesielt har observert mye av i den siste tiden. Vi alle ser store overskrifter i media ser man hele tiden, blogger eller andre ting, men hva fanger ens oppmerksomhet idag? 
  Er det interessen for overskriften, eller er det andre faktorer som spiller inn? Det som er mye av idag er clickbait(klikkagn); overdrevne overskrifter, tekst eller bilder som får folk til å gå innpå kilden. Ikke alle kritiske til dette, og tenker heller ikke på dette som et problem, men jeg - personlig har opplevd innhold av det jeg leser har en helt annen karakter enn overskriften, og det samme gjelder for det motsatte.

  Det er så mye av dette, hele tiden, overalt, men er det greit å skape falske overskrifter, eller innholdet av innlegget? Skal det liksom være en positiv ting å være falsk? Jeg mener, jeg har kommet over flere overskrifter eller tekster som har virket som alvorlige saker, men det har i utgangspunktet ikke vært i realiteten, det har ikke vært sant. Jeg synes det er så trist, men også tragisk at noen må ty til denne metoden for å få innlegget, eller en artikkel mer attraktiv - for jeg synes man skal være ærlig med det man legger ut - uten å overdrive for å få tak i flere lesere eller sidevisninger.

  - Hva mener du om clickbait? Synes du det er greit? 

  Slenger med et bilde av meg selv som jeg tok nå nettopp, faktisk! Jeg blei meget fornøyd med sminken som jeg valgte å sette på for å føle meg litt freshere. Håret mitt stopper bare ikke å gro, så jeg må ta en ny runde med blåfarge. Jeg er også litt lei av å legge ut gamle bilder av meg selv, eller bare bilder med qoutes på, så hey - forandringer fryder? Haha.


  #Oppdatering #Mening #Hverdag #Media #Clickbait #Livet

   

 • Publisert: 01.02.2017, 21:14
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 4 kommentarer
 • This generation has the most fucked up perspective.

 • Publisert: 20.12.2016, 20:39
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • Jeg synes det kan bli veldig slitsomt når det først dukker opp meldinger fra gutter som er mellom 23 til 30 år, om jeg kan sende nudes over Snapchat - siden den er den mest populære appen for nudes - , eller om jeg kan ligge med dem, uten at jeg har gitt signaler på å ville det fra før. Jeg får disse spørsmålene så, si hver eneste dag. Det er også nemlig veldig kvalmende å våkne opp til dickpics på Snapchat med setning «Få se musa di a», men det verste er vell at de ikke tar et nei for et nei, for reaksjonen er en oppførsel som en drittunge med null respekt etter at jeg bestemte meg for å sette tydeligere grenser. 

  Kjære du som gutt - som overkjører jenter med din bitre forventninger, og umodne oppførsel! 
  Hva tenker du? Hva føler du når du sårer ens jente selvbilde og selvtillit? 
  Synes du det er så enkelt å sitte bak tastaturet å be om nudes? Er det kult å vite at jenta sendte kun nudes til deg, men du viser det til kompisene dine uansett? 
  Det er så skremmende å se hvor lite respekt det ligger i dette.


  //WeHeartit.

  Jeg har snakket med dem som velger å ikke tenke før de trykker send, og de som ikke er sånn, for jeg synes det er viktig å sette grenser og vite selv hva man fortjener, men det er lite forståelse respekt å få. Det som har blitt mest sagt er at jeg bør være mer takknemlig for at noen synes kroppen og utseende mitt er bra nok, siden det er mange andre som ikke føler seg satt pris på når det gjelder det, men for meg og de fleste andre jenter så ønsker vi å bli satte pris på andre måter. Er bare kroppen min bra nok? Er jeg bra nok om jeg sender det de vil ha fra meg? Er jeg bra nok som en person? Hva feiler det meg? Hvorfor tar folk kun kontakt når de vil se kroppen min? Står det løs i panna mi? Hva betyr jeg for folk?- disse vonde tankene gjør meg veldig usikker, men det er ikke tankene som er verst, men heller følelsene av å føle meg i veien, mislykket, udugelig og en dårlig person med null gode kvaliteter.. Dette er uutholdelig.

  Jeg ønsker å føle meg som en bra person, - en som er bra nok - uten at kropp og utseende skal spille så stor rolle som det har gjort i de siste årene. 


  #Jenter #Mening #Tema #Selvtillit #Selvbilde #Blogg #Samfunn #Gutter
   

   

 • Publisert: 20.12.2016, 20:39
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 2 kommentarer
 • When you are over everyone's shit completely.

 • Publisert: 22.09.2016, 02:30
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • Jeg har kommet til et punkt i livet hvor jeg ikke gidder å tenke på hvor mange feil folk, og jeg har tatt i livet mitt. Jeg orker rett og slett ikke å la noe som har skjedd i fortiden dra meg ned! Hvorfor skal jeg, personlig, bli påmint om hva jeg gjorde feil før? Er det en bra relasjon? - Neppe, men jeg ønsker jo at man skulle kunne prate om problemer man har, rette dem opp og høre på hverandres meninger, men det burde ikke slå tilbake på meg seinere. Velger du å stole på det som blir sagt, så bruker ikke du den feilen jeg gjorde imot meg som et arrgument, for da viser du meg at jeg egentlig ikke kan stole på deg. Er det flere som er sånn? Eller er jeg helt på tryne nå? Haha.

  Det som har skjedd, har skjedd - ingen kan rette oppi fortiden, og jeg synes det er helt greit! Jeg synes jo at fortiden min kunne ha vært bedre, jeg skulle selvsagt ønske at jeg ikke begikk enkelte tabber, jeg skulle ønske jeg ikke hadde traumer som en vond bagasje, og jeg skulle ønske at enkelte ting var annerledes! Det som kan være trist, er at det er heller ikke realiteten, for det som har skjedd, har skjedd og hvordan det er nå - sånn er det bare. Realiteten kan være hard, vond, og jævlig sår å ta imot, men jeg prøver å bedre selv på dette, for er det noe som påvirker en så er det fortiden. Jeg har viktigere ting å tenke på; fremtiden.

  Jeg synes at man bør ta litt ekstra godt vare på hverandre, for livet er igrunn for kort til å begynne å dra fram fortiden.


  //WeHeartIt.

   

  #Fortid #Vennskap #Blogg #PastIsPast #Recovery
  #Livet #Negativitet #Prosess #Mening #Synspunkt #Tbno

   

 • Publisert: 22.09.2016, 02:30
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 0 kommentarer
 • Ikke ødelegg vår natur.

 • Publisert: 19.09.2016, 02:17
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • Vi har glemt hvor vi egentlig kommer fra, for livet startet i naturen. Vi har glemt verdien av naturen, så da har vi lagt verdien i å ødelegge naturen! Vi slipper ut giftige gasser, kapper ned de viktigste regnskogene, overproduserer kjøtt.

  - Og, må 47 ulver bøte med livet, som er i relasjon med den viktige naturen, fordi vi er for fokuserte på å drepe, skape og lage, fremfor den egentlige viktigheten; å ta vare på naturen og det som er i naturen.

  Om du ønsker at ulvene skal leve, så kan du signere her!


  //WeHeartIt.

   

  #Naturen #Ulv #Tema
  #LaUlveneLeve
  #Meninger #Signering
  #Viktig #Samfunn
  #DagensTema 
  #Dyrsrettigheter

   

   

 • Publisert: 19.09.2016, 02:17
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 0 kommentarer
 • Det er ikke luksus å være hjemmeværende.

 • Publisert: 17.09.2016, 01:19
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • God helg, alle sammen! Det er vell godt å få litt helg og fri innimellom(for de som har fri i helgene), kanskje det hadde vært deilig å ha fri hver eneste dag? Jeg har jo fri hver eneste dag, og er hjemmeværende på grunn av psykiske årsaker! De som er hjemmeværende av psykiske årsaker blir ofte misforstått av dere som står på utsiden, og kan lett si "Du har ingen grunn til å være sliten, for tenk på alle de som jobber hver eneste dag!". På grunn av disse kommentarene, så synes jeg, personlig, at det er faktisk litt vanskelig å få frem den egentlige sannheten om hvorfor jeg er sliten, for det inntrykket dere fikk er at jeg er negativ og lat.  Jeg har fremdeles en "jobb", selv om jeg ikke er fysisk ute i en jobb som dere fleste er.  Jeg er på krevende møter hvor jeg skal ta inn alt av info, sanseinntrykk, generelt ting som spiller inn i et møte, jeg får støttesamtaler av psykiatrisk sykepleier her hjemme hver eneste uke, jeg må gjøre de oppgavene jeg får av NAV for å beholde pengene! Og - sist, men ikke minst; Jeg må jobbe med meg selv hver eneste dag, der angsten er et hinder for å ta de riktige og viktige avgjørelsene, møte vanskelige situasjoner der jeg fort trekker meg unna om jeg ser en fare for negativitet, og generelt jobbe med andre ting som sitter psykisk! Det høres kanskje ikke slitsomt ut for dere som har jobb, og ingen slike psykiske belastninger, men prøv å sett dere i situasjonen før dere trekker i de gale trådene.

  Saken er at jeg vil gjerne jobbe hver eneste dag, og kjenne heller på den "jeg har jobbet fulle dager denne uken"-slitenheten, enn den type slitenhet som jeg får av mine psykiske hindre i hverdagen. 

   

  #Meninger #Hjemmeværende #PsykiskHelse #Hverdagen #Jobb
  #Tbno #Livet #Mening #Tabu #MineMeninger #Helg #Fri #Tanker
  #Helse #HelseNorge #Bedømmelser #LivetSomPsykiskSyk


   

 • Publisert: 17.09.2016, 01:19
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 2 kommentarer
 • Gutter er ikke bedre.

 • Publisert: 05.06.2016, 03:31
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • **Først og fremst så synes jeg det er kjempe koselig å se at folk sender meg melding på min offisielle side for bloggen på facebook, siden kan du forresten finne HER! Følg meg gjerne der for oppdateringer fra bloggen.

  Jeg tenkte å blogge om det at gutter skryter om hvor mange de har ligget med, både i et forhold og ikke. Kanskje ikke så intressant tema, men det er faktisk et tema som er viktig, selv da det ikke blir pratet om så ofte som andre temaer som kroppspress og mobbing.

  ... Jeg sier ikke at alle er sånn, men det er for å poengtere hva jeg mener.

  Jeg hører stadig gutter går rundt å sier at jenter er løs/billig/tøs, men har dem tittet på seg selv i speilet? De går rundt å skryter om fuckfriend(s) som man har/hatt, eller xantall tidligere forhold! De er ikke langt ifra noe bedre enn jenter, kanskje verre? Gutter kan se på det som et kult tema å snakke om i andre sosiale aktiviteter med "gutta boys", eller at de skryter av det til kjæresten sin. Er det virkelig så kult?

  Hvis du, som en gutt går rundt å skryter til kjæresten din om hvor mange du har ligget med, så bør du tenke på sist gang kjæresten din blei stemplet som billig og løs, da hun har kanskje ligget med under halvparten av det du skryter av! Hvem er billig og løs nå?

  Mange jenter blir faktisk såret, får lavere selvbilde/selvtillit, fordi de vil ikke føle seg bra nok for deg når du tråkker over dem. Past is past, ikke sant? De fleste jenter har ikke interesse av å vite hvem du, som gutt, har vært i sengs med.

  - Hadde du kanskje likt å høre det fra kjæresten din selv? Tenk om du satt i "offer rollen".

  #sex #gutter #stemplet #tema #mening #samliv #skryt #jenter #jentetema #billigløs #offerrolle #selvbilde #forhold #uskrevenregel #limits #grensen #ikkegreit

 • Publisert: 05.06.2016, 03:31
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 0 kommentarer
 • Negativity makes me sick.

 • Publisert: 07.03.2016, 21:05
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • Beklager for den uforsigbare oppdateringen fra min side! Saken er at jeg har hatt litt mye å tenke på de siste ukene, og har ikke tatt bloggen i prioriteringen. Det forstår dere vell? Jeg tenkte jeg skulle nevne litt om hva jeg synes om situasjonen om dagen, så kanskje dere som er venner, bekjente, familie og - uvenner, ikke dømmer meg så ekstremt. Det kan hende at det er folk som tror at jeg er ute etter oppmerksomhet, så om du tror at dette er noe form for at jeg ønsker en eller annen form for oppmerksomhet, eller at jeg synes synd på meg selv, så er det alltid et rødt kryss i høyre hjørne som gjør at du kommer ut av bloggen min.

  Jeg er så lei av mennesker som prøver å motsi meg, når jeg allerede sitter med sannheten! Det virker som andre har en annen oppfatning om hvem jeg er, fordi jeg skal være den som er svakest, eller patetisk i deres øyne! Jeg vet ikke hva jeg gjør galt, enn at jeg prøver å være et menneske som forstår altfor mye, med en smule altfor mye følelser og tanker rundt/om alt.

  Jeg har gjort feil som alle andre, som jeg har nevnt i tidligere innlegg; det er vell en skam at jeg har tråkket på feil stein! Poenget mitt er, skal det beskrive hvem jeg er idag, som jeg har jobbet så lenge med å nå? Nei, det bør ikke det, det bør være en start å se hvem jeg er nå idag og ut i fremtiden, bit for bit. Jeg er ikke lengre den jenta som satt på sidelinjen, og syntes synd på seg selv! Jeg er bedre enn det å synes synd på meg selv, fordi med det kommer jeg ingen vei i livet med, men samme gjelder de menneskene som prøver å gjøre meg ubetydelig på tanke med hva jeg gjorde feil i fortiden, for nobody is perfect.

  ||WeHeartIt.

   

  #Negativitet #Fortid #Dømming #Fremtid #Nåtid #Mennesker
  #Kritikk #Mistakes #Mistake #Feil #JegErIkkePerfekt #Livet 
  #Samfunnet #Menneskeheten #DetÅLeve #Distansere 

 • Publisert: 07.03.2016, 21:05
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 0 kommentarer
 • Hadde jeg vært en bedre person, om jeg ...

 • Publisert: 03.02.2016, 06:31
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • Hadde jeg vært en person som blei bedre likt om jeg hadde tatt ut piercingene, ikke hatt ønsker om å få tatoveringer, gått i mer fargerike klær, sminket meg annerledes, og oppført meg som en typisk «mainstream»? Ikke misforstå, men for å være direkte - hadde jeg vært en bedre person, som hadde blitt likt uten tvil - om jeg «latet som jeg var noen andre»


  Jeg kan si hva jeg tror;
  jeg hadde blitt mer akseptert i hverdagen, det gjelder ikke bare ute i det sosiale livet, men også på sosiale-medier! På sosiale-medier den dag idag er det stort press om å passe inn! Det er trist, en det er også menneskeskapt, for det er vi - menneskene som har skapt press om kropp og utseende, eller mener du noe annet? Det er ikke regjeringen, heller ikke systemet i ulike etater!

  ... Tenk litt etter neste gang du legger press på noen, så tenk på barna dine som kan få oppleve det! Du er uaktsom aktiv med press av utseende og kropp inni fremtiden. 

  Jeg har alltid vært meg selv, igjennom fysisk og psykisk mobbing, der en av bakgrunnene var press! Mennesker takler livet forskjellig, I respect that. Jeg klarte å stå imot mobbingen, kjempe meg igjennom en hverdag der jeg har blitt seksuelt trakassert i friminutter, kjørt på da jeg syklet til skolen av medelever, spyttet på, noen tok klærne mine da jeg sto i dusjen etter en gym time; jeg kunne forsatte å nevne ting der folk vært så desperate, men også misunnelige for at jeg klarte å være meg selv. 

   ... Jeg har aldri sett vitsen i å være en del av en gjeng, der det ser ut som de har det beste vennskapet, but the truth is - det er ikke vennskapelig å dra ned noen for at de skal passe inn, med negativitet, press, og mobbing!

  Den smerten mobbingen, presset ga meg - vil nok alltid være med meg av sympati for andre.


  ||Photo & Redigering: Marty Beatricè - me.  #Mobbing #Press #KroppsPress #Grensesetning #SosialeMedier

  #HverdagsLivet #Mobbere #MegSelv #VærDegSelv #StåIMot 
  #Selvsikkerhet #Selvbilde #Selvtillit #Reality #Realiteten 
  #Menneskeskapt #HverdagsPress #Tbno #OnlyMySelf

   

   

 • Publisert: 03.02.2016, 06:31
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 6 kommentarer
 • Dont tell me what I have to do.

 • Publisert: 30.01.2016, 06:25
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • Jeg er så lei av mennesker som tror de har fakta på bordet, når det viser seg at de egentlig bare driter seg ut! Det begynner å bli så drøyt at mennesker ikke lengre har kapasitet til å tenke "jeg kan ikke dømme noen i en annens situasjon, da jeg kanskje ikke kjenner den ene personen", eller "det er alltid 2 sider av 1 sak, og ingen av sakene er perfekte"! Per dags dato så virker det feil å måte forklare sin forklaring på en situasjon til relasjoner som uttrykte seg å være troverdige på å være en lojal venn med støtte, men endte med å dømme personene utenom den du selvsagt "støtter". Jeg synes det er greit, fint og supert at andre har meninger om ulike og negative situasjoner med andre!

  For eks - du kjenner ikke relasjonene til vennen din som nettopp hadde en krangel, du har hørt historien, også velger du å dømme personene til vennen din som at du kjenner dem, for du valgte heller å tenke på deg selv. Jeg synes vell det går veldig over grensen til å ha respekt til vennen din. Jeg er nok kanskje ikke den skarpeste kniven i skuffen, men hvorfor skal alle andre tro at det er greit å overkjøre andre med å dømme personen, og ikke - den negative hendelsen i en situasjon? Det er situasjonen man bør forholde seg til, ikke alt det andre som ikke handler om det som skjedde.

  Jeg er vell den verste vennen noen kan få, men jeg mener at det er forskjell på å si meninger om noe som har skjedd, til å dømme noen som personer. Jeg skal skrive litt mer om dette seinere idag, for jeg kjenner jeg blir kraftig provosert av enkelte mennesker som tror de vet alt.


  //Bildet er av meg, og redigert av meg.

   

  #vennskap #relasjoner #krangel #situasjoner #livet #falskevenner 
  #ikkedøm #dømsitiasjon #fakefriends #hateme #relasjoner 
  #meninger #dømme #respekt #fuckyouall #hurt

 • Publisert: 30.01.2016, 06:25
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 0 kommentarer
 • People thinks they know my best, but in reality they jugde me.

 • Publisert: 22.01.2016, 04:48
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • Enkelte tror de kan kurere mine psykiske lidelser ved å passe på meg, jeg mener; passe på til at det blir mas og slitsomt uten forståelse! Jeg synes det er koselig at mennesker stiller opp for meg, men jeg synes det er en grense på "passe på og bry seg". Det er forskjell fra det å gi råd, og til at noen kan kurere min kronisk insomnia ved å sove ved siden av meg. Finnes det en person som er kåret som verdens smarteste person som stiller opp for alle til en hver til? Ironisk ...

  In the end, så kommer de enkelte med frekke kommentarer som at de er ubrukelige, og at jeg er utakknemlig. Ingenting handler om noen av delene! Det er bare - enkelte mennesker som må tro at det beste er å tro det beste, men egentlig; det får meg til å tenke på om min verdighet er verdig nok, for det å dra meg ned til bunn er ingen hjelp. Vær heller støttende, og ikke tro at noe kan kureres ved selskap, for det er ikke slik verden funker idag.

  "Bedrevitere" er noe jeg aldri har taklet så bra, for ingen vet bedre om noen enn deg selv!   #livet #bedrevitere #relasjoner #ubrukelig #vennskap #dårligvennskap #falskhet #ærlighet #forskjell #depresjon #angst #utakknemlighet #takknemlighet

 • Publisert: 22.01.2016, 04:48
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 0 kommentarer
 • Show some love!

 • Publisert: 20.01.2016, 19:03
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • Kopiert fra wordpress bloggen min, skrevet den 10 September 2015.

  La noen du bryr deg om, vite at de betyr ekstra mye for deg! Det er så utrolig viktig å gi og få den følelsen av glede fra en eller annen relasjon, for det er slik man føle ? takknemlighet for den ene og den andre. Jeg synes vi mennesker bør bli flinkere på dette med å vise følelser, og dele tanker ? negativt eller positivt, for ærlighet er trygghet og omsorg!

  ● Ser du en du sjelden prater med på sosiale medier, snakk med dem, for det vil nok overraske dem! ● Ser du at en trenger å snakke med noen, vis at du bryr deg! ● Ser du at venninnen/kompisen din vil være med ut, la h*n bli med, uansett! ● Ser du at noen blir mobbet, hjelp personen som opplever dette, og ikke bry deg om hatet av misunnelse enkelte har! ● Spør engang for mye, enn en gang for lite. ● Vær en som tar vare på de som sliter, fordi de vil gjøre det samme mot deg! ● Still opp for personen som blir knekt av samfunnet, av enkelt personer!

  Det er så lite som skal til, fordi glede er faktisk det beste man kan sitte igjen med, eller følelsen av å gitt det til noen!

   


  //WeHeartIt.

   

   

   

  #kjærlighet #vennskap #relasjoner #livet #bryhet #brydeg #love #fakta 

 • Publisert: 20.01.2016, 19:03
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 2 kommentarer
 • "Hei, Norge, jeg er ikke en pasient, men et menneske."

 • Publisert: 20.01.2016, 18:35
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • .Jeg har lyst til å gjøre psykisk helsevern i Norge mye bedre enn det, det er nå, men jeg er nok ikke alene! Mye av grunnen til at psykisk helsevern i Norge ikke funker som det skal idag, er på grunn av utredninger der de bruker altfor mye tid på det ikke er et problem, mangel på kunnskap da de ikke viste at personen var alvorlig deprimert, det å være møtende å se personen som sitter i psykolog-stolen! Om det ikke hadde vært sånn, eller om personen var første-prioritert framfor diagnosene, da vil det ikke lengre være «bare en pasient», men faktisk et menneske som ikke har det lett, mer eller mindre.

  I 2009 var det 18-29 åringer, og 61 prosent av disse er uføre for psykiske lidelser. Er ikke det skremmende, så vet ikke jeg! Alle klager på at utledninger og flyktningene får det meste av penger, så tenk på dette; viste du at psykiske lidelser koster det norske samfunnet opp til 70 milliarder hvert eneste år? Det viste du kanskje ikke! Det er skremmende å se hvor mye penger vi bruker på personer, mennesker som sliter med psykisk helse i Norge. Det blir lite som blir gjort for å redusere kostnadene ved å bearbeide og redusere psykiske lidelser med riktige metoder, som mer kunnskap og forskning! Kanskje høre på de/oss som sliter psykisk?

  ... Et annet skremmende faktum som kanskje avslører hvor lite kunnskap systemet har i Norge om psykisk helse! Det er at det ca. 500-700 selvmord i Norge hvert eneste år, og JA - dette er mest kjent ved at personene psykiske lidelser. Det å røyke sigaretter for.eks har risiko ved tidlig død, men de som sliter psykisk har like høy døds-risiko.

  Skal systemet måte koste seg på menneskeliv, men ikke koste seg på bedring i systemet? Det er noe jeg alltid har sagt, og spurt om, så hvorfor er det motsatt psykologi for de/oss som sliter med psykisk helse? Det kan hende at det er endel av «bedringen» å føle seg virkelig på bunn! Må det virkelig være slik at personen, mennesket - føler seg dum som sitter i psykolog-stolen, der mange andre personer, mennesker har sittet kanskje med samme følelse? Eller, at du aldri vet - om det var den stolen som tok liv, men blei aldri hørt av systemets paragrafer og uskrevne lover.

  Jeg synes at systemet bør gå ut fra den boblen, som har vært en boble i alt for mange år. Ingenting er svart og hvit lengre, som det engang var før - for da valgte folk å være og se svart og hvit - for det var det enkleste! Psykiske lidelser øker for eneste år, det er ikke svart og hvit, det er det man kaller - skremmende. De fleste som sliter med psykisk helse, sliter mer enn om det hadde vært for 15 år siden, eller 40 år siden, da det ikke var mulig å la ting påvirke sin psykisk helse, i så stor grad som det gjør nå idag!

  There you go, faktum servert på frokost-bordet ditt. 

   

  #psykiskhelse #psykisk #psykiskelidelser #psykiskhelsevern #livet #fakta #samfunn #kunnskap #lidelser #meninger #helsenorge

 • Publisert: 20.01.2016, 18:35
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 0 kommentarer
 • hits