Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

182 days in recovery.

 • Publisert: 31.10.2016, 01:05
 • Kategori: Psykisk Helse
 • Siden jeg flyttet hit den 1. desember ifjor, så hørte ingen i NAV, psykiatrien og andre etater noe fra meg på 152 dager! Det er 5 måneder i taushet med vonde tanker og følelser om at jeg ville ikke ha hjelp mer, for jeg hadde ikke tillit til systemet, siden jeg har opplevd at ingen i systemet har tatt meg alvorlig tidligere. Livet mitt var kjørt, for selv hvor mye jeg innerst inne viste at jeg måte ha hjelp, så var det angsten og frykten som kontrollerte mine valg, så jeg isolerte meg her hjemme, åpnet ikke døren når det åpnet, og svarte heller ikke på telefonen når det ringte.

  Etter å ha måte brukt mye tid, energi og krefter så måte jeg bite i det sure eple, så i begynnelsen av Mai dro jeg ned på NAV å fikk haste-samtale med saksbehandleren min. Jeg satt å gråt, jeg fortalte hva jeg sliter med og det kommer alltid i bølger, men jeg vil ikke ha det så jævlig hele tiden. Siden den dagen jeg var der nede, så har jeg prøvd å stå på, og bevise for dem at jeg trenger hjelp, for nå er jeg mer mottakelig for det, selvom jeg sliter mer enn noe annet, så tar vi små skritt mot realistiske mål. 

  Nå er det allerede 182 dager siden jeg valgte å be om hjelp fra NAV, psykiatrien og annet.
  Det har vært tøft, det blir mer og mer vanskeligere å takle det her, men i alt i alt så har
  disse 182 dagene har gitt meg mer enn de årene jeg har levd.


  x Det er 182 dager siden jeg valgte å ta livet mitt, psyken, helsen og fremtiden på alvor.
  x
  Det er 182  dager siden jeg innså at sliter mer enn det jeg trudde.
  x
  Det er 182 dager siden jeg blei hørt og sett for første gang på 16 år.
  x
  Der er 182 dager siden jeg innså at jeg hadde levd i et ødeleggende liv i mange år.
  x Det er 182 dager siden jeg blei mer bevisst på at jeg måte ta livet mitt i mine egne hender, og ikke alle andres. 
  x
  Det er 182 dager siden angsten og frykten blei verre, men jeg kjemper fremdeles.
  x
  Det er 182 dager siden jeg startet å bygge opp mitt eget liv, med nye og faste rutiner.
  x
  Det er 182 dager siden jeg skjønte fortid er fortid, og lot den ikke lengere kontrollere nåtiden og fremtiden.
  x
  Det er 182 dager mot et bedre liv.


  //WeHeartIt.
   

   

   

  #PsykiskHelse #Recovery #Livet #Helse
  #NyVending #182Days #Psykiatri #BabySteps
  #Blogg #Bloggno #MittLiv #Angst #Depresjon
  #StayStrong #Forandring #NyttLiv #Smerte #Vanskelig
  #PersonlighetsForstyrrelse #Fremgang #PsykiskUtslitt

 • Publisert: 31.10.2016, 01:05
 • Kategori: Psykisk Helse
 • 0 kommentarer
 • Happy birthday, worlds best mom!

 • Publisert: 27.10.2016, 23:31
 • Kategori: Glede
 • Jeg har hatt en tradisjon i alle disse årene jeg har blogget, og det er å skrive bursdags-innlegg, kanskje det er utrolig teit og barnslig? Jeg synes det er iallefall koselig, for jeg hadde iallefall satte enormt pris på det! Det er jo på en måte personlig, selv da hele Norge kan lese om det. så jeg bryr meg ikke noe særlig om hva folk mener om å skrive dedikerte innlegg til personer, om det er bursdag, ren takknemlighet for personen eksistens eller noe annet.

  Denne gangen så får mamsi et dedikert innlegg, nettopp på grunn av at hun har bursdag den 28 Oktober, og fordi jeg er utrolig heldig som har henne som mamsi. Alle er vell takknemlige for sine mødre, på grunn av det er jo de som er med på å bygge "grunnmuren" i livet til barna sine. 


  //Mamsi & Cezar - bildet er tatt & redigert av meg. 

  Mamsi er en kvinne med stål i nesa, og det har gjort henne til en svært rettferdig person, for hun ønsker ikke at noen skal bli gjort forskjell på! Hun har ofret mye tid av livet sitt for at jeg, og Sondre, lillebroren min som ikke er så liten lengre, skal ha det bra. Hun har tenkt på oss, og alle andre enn seg selv i alle år! Når man glemmer seg selv i flere år, så gir det ulemper det også. Hun møte jo veggen pga alle de vonde opplevelsene og andre private årsaker for noen år siden, blei rett og slett syk, så jeg prøvde i all makt for at hun skulle få det livet hun hadde tilbake, siden hun har jo vært der for meg når mine psykiske lidelser herjet, så det var og er en selvfølge for meg å kjempe for henne også.

  På tross av alt det vonde jeg, lillebroren min og mamsi har opplevd så har vi gjort det beste ut av alt. Vi har ikke trengt å ha masse penger for å ha råd til det vi ønsker å ha, så vi har heller sittet timevis med filmer, god mat, gåturer med verdens beste Cezar, latter, vitsing, og vært sammenspleiset uansett hva. Jeg kunne ha skrevet så mye om disse gode stundene, men det er så mange av dem. Jeg sitter å fniser mens jeg skriver dette, for hvem av de beste stundene kan jeg plukke ut? All of them.


  //Mamsi & Cezar - bildet er tatt & redigert av meg. 

  Så, mamsi! Du vil alltid være mer enn bare en "mor", men en support person som har vært verdens bestevenn - som aldri har gitt meg opp, uansett situasjon. Jeg kunne aldri byttet deg ut, hatet deg eller noe som helst vondt! Du er også ekstremt verdifull for meg, så jeg ville ha gjort altfor at du har det bra i livet, på samme måte som du har gjort for meg. Jeg vil også si tusen takk for all lærdom du har gitt meg, og vært igjennom med meg, det er noe jeg alltid vil huske, for de materielle tingene betyr ikke like mye som din eksistens. 

  ... Gratulerer så mye med dagen din, mamsi! Jeg håper dagen din blir som du fortjener, for du fortjener alt godt i verden.
  Jeg elsker deg over hele mitt hjerte.

   

  #Mamma #Familie #Bursdag #Blogg #Bloggno #Tbno #Dedikert
  #Innlegg #Mamsi #Takknemlighet #Gratulerer #Bestevenn
  #Glede #Tanker #Følelser #Moments

 • Publisert: 27.10.2016, 23:31
 • Kategori: Glede
 • 0 kommentarer
 • Hun var aldri skuddsikker.

 • Publisert: 27.10.2016, 19:59
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Det var ei jente som gikk til skolen for å bli slengt ned i snøen for å bli sparket snø på, blei dyttet i gangene, fikk lapper med stygge ord på i den røde ryggsekken, blei latterliggjort seksuelt og ikke i friminuttene, blei syklet på til og fra skolen, fikk stygge kallenavn.

  Det var ei jente som stakk ofte hjemmefra, så da havnet hun i barnevernets-system, men hun blei ikke tatt alvorlig for problemet lå ikke hjemme hos mammaen hennes. Var det liksom ikke nok med at psykiatrien ikke tok henne alvorlig...

  Det var ei jente som opplevde psykisk og fysisk vold i ulike relasjoner og tidsrammer, men skjønte aldri at det var de enkelte sin feil, så hun tok all cred for skyld.

  Det var ei jente som blei utnyttet, satt bak lyset og fikk stemplet som "den svarte ulven", for hun ville være den ene gode vennen som hun aldri hadde, så da var det enklere ødelegge henne.

   

  Folk visste hva hun hadde gått igjennom, men hun følte aldri at det var noen som stolte på det hun sa, siden hun har vært den "svarte ulven" i alle år, så hun hadde aldri tillit til noen, ikke engang seg selv, for hun følte at livet hennes var en stor løgn.

  Etter mange år med alle hemmelighetene som jenta hadde gått med i skjul, med et falsk smil, så fikk hun fikk sjansen til å åpne seg! Hun fikk oppleve noe helt spesielt, for det spesielle som blei gitt til henne hadde hun ikke kjent på før, så hun fikk sjokk av redsel, men samtidig glede, for den store byrden som lå på hennes skuldre i over 10 år fikk et plaster på seg, slik at det kunne gro. Det blei skapt en ny verden for henne, en verden med forståelse og støtte.

  Det verste hun måte oppleve var etter noen år i den "nye verden", så følte hun at alle var kun ute etter å ødelegge henne på et vis. Det blei slengt stygge kommentarer til henne, snakket stygt om henne, hun blei ført bak lyset igjen, og det dro av plastret og rua som hadde lagt seg på såret, for det hun opplevde, hadde hun opplevd før. Folk viste hva som knuste henne totalt ... Hun er redd igjen, den byrden som lå på skuldrene kom tilbake, så hun trakk seg vekk for hun nådde bristepunktet for å gi folk det som knuser henne.

  Hun anser isolasjon fra den fysiske sosiale delen som en stor redning, og hun kan velge å holde seg unna sosiale medier, unngå å åpne meldinger - for da dømmer ingen henne lengre. Selv da hun gråter seg til søvn hver eneste kveld, for angsten for å eksistere, leve, bety noe, være noe verdifullt er en større del av hennes hverdag en noen gang. 

   


  //WeHeartIt.

   

  #VondeMinner #Mobbing #Relasjoner #Fortid #Minner #Opplevelser 
  #Verdiløshet #Bloggno #Blogg #Tbno #Vennskap #Vold #Utnyttelse #Livet
  #Isolasjon #Depresjon #Angst #PersonlighetsForstyrrelse #Historie #Samfunn
  #Utslitt #Tanker #Følelser #MittLiv #PsykiskHelse #Hverdag

 • Publisert: 27.10.2016, 19:59
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 0 kommentarer
 • Det skjer forandringer dag for dag.

 • Publisert: 26.10.2016, 23:11
 • Kategori: Psykisk Helse
 • Jeg beklager for det rotete og korte innlegget jeg skrev igår, men jeg hadde ikke så mye energi til overs for å sette meg ned å skrive et litt bedre innlegg. Jeg var jo på enda et møte med NAV igjen igår, heldigvis så var Psyk S & M med, men det skjedde ikke så mye på møtet annet det var litt betryggende å få vite at ting går fremover. Jeg håper det ikke tar altfor lang tid, siden jeg ønsker å flytte tilbake til Tønsberg/Nøtterøy igjen, for det er jo der jeg hører hjemme, så jo - fortere det går framover, jo bedre!

  Min nåværende psyk behandler pensjonerer seg når denne måneden er over, men jeg skrev en søknad for at hun kan være min støttekontakt, for jeg trur det vil være ganske godt å vite at jeg har henne på mitt lag fremover! Angående den nye psyk behandleren, Psyk M, så har jeg gruet meg ekstremt mye siden jeg har store vansker med å knytte meg, skape den tillits-muren og åpne meg! På tross av det, så virker det som det vil gå bra, for hun virker som en fantastisk dame hun også, selv da angsten knyter seg i halsen.

  All den hjelpen jeg har fått, og vil få - er så surrealistisk for meg, siden jeg har gått fra å ikke hatt noe hjelp fra ulike etater til å faktisk ta imot hjelp med fri vilje. Jeg har skrevet mye om de møtene jeg har vært på med NAV og psyk, så jeg ønsker ikke å gjenta meg så mye, men om du ønsker å lese mer om det så kan du det HER & HER!

   


  //Bildet er tatt og redigert av meg.
   

  Jeg holder nå på å ordne designet på en tumblr side jeg har valgt å ta i bruk igjen, men synes det er litt avansert å redigere designet der enn på blogg.no, men det kommer seg! På tumblr så kan jeg dele ting som ikke alle mine kjente relasjoner vet om, så skrik ut om du ønsker å få linken - så kanskje jeg gir deg den, hih. Har du forresten en tumblr side

   

  #PsykiskHelse #Psykiater #Hverdag #Møte #NAV
  #Oppdatering #Tumblr #Blogg #Helse #Bloggno
  #PsykiskHelseTeam #Samarbeid #Fremgang

 • Publisert: 26.10.2016, 23:11
 • Kategori: Psykisk Helse
 • 0 kommentarer
 • Jeg er energiløs.

 • Publisert: 26.10.2016, 03:47
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Nå har jeg virkelig fått nok. Det jeg føler at folk tar situasjoner litt for gitt, og det er ofte grunnen for at jeg trekker meg unna når det blir for mye, da blir jeg enda engang den "sorte ulven". Helt ærlig, jeg har ikke energi å gi til dem som lar meg føle meg råtten tvers igjennom mer, så om enkelte føler på dette innlegget - så beklager jeg på det sterkeste, men bloggen er for min egen skyld, mine tanker og følelser.

  Det er vell ikke akkurat meningen at man skal ende opp med å få et stort sammenbrudd, bare fordi man aldri klarer å strekke til.  //WeHeartit.

  Jeg beklager for at jeg har vært en utrolig dårlig blogger den siste uken, men jeg har som sagt hatt mitt å tenke på! Jeg var på møte tirsdag[igår] med psyk, nye psyk og NAV, så det er en utrolig spennende tid fremover med nye samtaler med Psyk M[som jeg kan kalle henne her inne på bloggen], men jeg kan komme med en litt bedre oppdatering om møtet iløpet av onsdag/torsdag, om dere vil lese. Det har også blitt ordnet med papirer for at min nåværende psyk behandler, hun som pensjonerer seg, skal bli min støttekontakt.

  Uansett hva jeg går igjennom, drama, smerte, tårer, vonde tanker og følelser; så skal jeg klare meg igjennom det her.

   

  #Oppdatering #Drama #Sliten #Sammenbrudd #Livet #Blogg
  #Helse #NAV #Beklager #Utslitt #Tårer #Trist #Relasjon
  #Følelser #Tanker #PsykiskHelse

   

 • Publisert: 26.10.2016, 03:47
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 0 kommentarer
 • Hidden away.

 • Publisert: 20.10.2016, 22:45
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • "Sårene leges som blir et minne - de blei gjemt forgjeves,
  Gjemt i forkledning med smilet om falskheten,
  Sannheten er - ingen så sårene, gjemt i forkledning"


  - Marty Beatricè Buckley.  //WeHeartIt.

  #Poesi #Følelser #Tanker #Sitat
  #SkrevetAvMeg #Blogg #Bloggno #Livet 
  #Glemt #Sannheten #Tbno

 • Publisert: 20.10.2016, 22:45
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 0 kommentarer
 • Hva jeg ønsker er urealistisk.

 • Publisert: 20.10.2016, 06:30
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • //Skriver fra mobil.

  Jeg har tenkt veldig mye på hvordan jeg kan skape en god variasjon i bloggen, siden jeg ønsker å få mer av den positive oppmerksomheten for å få flere lesere som vil følge meg på godt og vondt. Jeg har jo  fått mange tips for å få flere lesere, for å skape en balanse i bloggen, men en av tingene som går igjen i de fleste bloggene er å relkamere for innkjøp med annonser. Jeg synes det er litt trist at jeg ikke får gjort dette, for det er jo noe jeg har faktisk lyst til - selv hvor mainstream det høres ut, så interesserer jeg meg i dekor/interiør, mote, skjønnhet & sminke.

  Jeg er rimelig flau over å skrive dette i all offentlighet, men grunnen til at jeg ikke får skrevet, delt innkjøps-innlegg og den ser pga jeg lever av minste sats for livsopphold fra NAV, hvor mye jeg får hver måned ønsker jeg ikke å oppgi.

  Det er utrolig kjipt å sitte i den situasjonen hvor man faktisk lever i grenseland til fattigdom, så da blir prioriteringene mat, hygine, helse, regninger/utgifter, & Itzma for det er det viktigste enn de materielle tingene akkurat nå. Jeg er vell fornuftig sånnsett, er jeg ikke? Men, selvsagt - jeg unner meg noe klær, sminke og den slags, men det er svært sjeldent.

  Poenget mitt er; Skal det beskrive hvor god blogger jeg er i bunn og grunn? Min "inntekthar igrunn ingenting med det å gjøre. Dere spørr sikkert derr selv om hvorfor jeg ikke jobber, men jeg har ikke helse til det, og av den grunn så er jeg i prosess med å bli ufør.

  //WeHeartIt.

  #Penger #Innkjøp #Tema #Interesse #Blogg #Inntekt #Bloggno #Tbno #NAV #Ønske #Lesere #Følgere #Innlegg #PsykiskHelse #Økonomi

 • Publisert: 20.10.2016, 06:30
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 0 kommentarer
 • Det å nå ut i lyset om psykisk helse ...

 • Publisert: 20.10.2016, 03:57
 • Kategori: Psykisk Helse
 • Disse 8 årene med blogging, for å fremme psykisk helse mer i media har vært rimelig tøft, hardt og krevende, still is... Jeg har i alle disse årene sittet å lurt på om det er noe å lese om, for det letteste stemplet for å sette på en som blogger om psykisk helse er nok "oppmerksomhets-syk", få har veldig lite interesse å sette seg i det livet som faktisk har mer bagasje enn det som synes på utsiden! Ikke bare det, men at det er vanskelig å fange andres interesse for at de skal lese om det. 

  - Psykisk helse er jo veldig utbredt tema, det er jo like viktig som fysisk helse, men forskjellen mellom dem er nok at psykisk helse har og er alltid vært veldig tabu -

  Det man ikke ser, har man godt av - det er noe jeg alltid har sagt, og ment! Jeg sier ikke at de som strever med fysisk sykdom har det lettere enn oss som sliter psykisk, men at en "normalt oppegående" person hadde ikke taklet all den bagasjen som følger med å slite med psykiske lidelser. Det er jo derfor jeg har prøvd å få det utrolige viktige temaet ut i media, selvom jeg har fått endel fordommer, negative kommentarer, og andre ting slengt etter meg i 8 år, så har jeg ikke stoppet uansett hvilke "ulemper" det har gitt meg i livet.

  Det er jo derfor jeg også er rimelig stolt over at jeg fikk mail av dagbladet, for de ønsket å intervjue meg iforhold til psykisk helse, PF[personlighetsforstyrrelse]. Det synes jeg er så fantastisk, for det er noen som har oppdaget at dette temaet er viktig å få ut i lyset, ut til folket og media. Det er nok noen som synes det er utrolig tragisk, patetisk og alt det der, men helt ærlig; Jeg gjør det ikke for deg som sitter å har fordommer, men for meg, alle andre som sliter med psykisk helse og for å fremme noe som alltid har blitt lagt lokk på.


  //Bildet er tatt og redigert av meg selv.

  Jeg skammer meg ikke litt over mitt ønske, mitt bidrag for å fremme psykisk helse såpass mye som jeg har gjort. Det kommer jeg aldri til å gjøre heller, nettopp pga jeg vet hvordan det er å være helt nede på bunn, det at psykiatrien ikke tar en på alvor, det å føle seg rett og slett ferdig med livet.


  Jeg vil være med å skape håp for de som sliter psykisk, for det finnes håp der ute -

   

  #PsykiskHelse #Håp #Media #Blogg #Tabu #PsykiskeLidelser #Dagbladet #Bloggno
  #Livet #Tbno #MittØnske #Bidrag #Medfølelse #Følelser #Tanker #Helse

   

 • Publisert: 20.10.2016, 03:57
 • Kategori: Psykisk Helse
 • 0 kommentarer
 • She gave me a little hope that I never had.

 • Publisert: 19.10.2016, 23:38
 • Kategori: Psykisk Helse
 • Jeg har vært innenfor psykisk helsevern siden jeg var 8 år gammel, og nå er jeg 24 år, in the end; så blir 17 år i det systemet hittil! I alle disse årene så har jeg har erfart at jeg aldri blei tatt på alvor av hjelpeapparatet innenfor psykisk helse, fordi jeg fikk aldri den hjelpen jeg hadde krav på, og hva gjorde det med meg i 17 år? Det gjorde meg redd for å åpne meg på nytt angående mine problemer, som førte til noe mer alvorlig enn bare redsel. men angst for å åpne meg, ta imot hjelp og be om hjelp! Så det som skjedde var at jeg droppet ut, ga opp og blei taus fra behandlinger fra psykiatrien, andre helse etater i Tønsberg, NAV og annet, for jeg følte at jeg ikke var verdt hjelpen mer.

  Jeg fikk en psykiatrisk sykepleier[Psyk S] som behandler for 6 måneder siden, men det som er ufattelig vanskelig og trist for meg er at hun pensjonerer seg når denne måneden er omme. Hun har jo tilbudt seg å være støttekontakt for meg videre - for å bli med på reisen min mot et bedre liv, så det burde forklare hvor såpass resurs-sterk og god denne kvinnen er. Jeg kan ikke si at det er noen som kan måles med henne og hennes hjelp, for iløpet av de siste 6 månedene har hun gjort mye mer enn det som blei gjort i de 17 årene.

  Det hele begynte i begynnelsen av Mai i år, da jeg bestemte meg for å be om hjelp og ta hjelpen imot ... Psyk S sa hun kunne komme hjem til meg for støttesamtaler, og si ifra på forhånd når hun kommer, for jeg åpner ikke døren om jeg ikke vet hvem som banker på, dette ville gjøre angsten lettere å takle når det gjaldt å åpne seg.

  Siden den dagen i begynnelsen av Mai, så har hun stått på for at jeg skal få den hjelpen jeg har krav på, men samtidig lat meg få space siden jeg har en tendens til å trekke meg unna når det blir for mye for meg. Hun har forklart ting jeg ikke har klart å sette ord på til andre, som at jeg er redd for å ha hjelp, men jeg er også redd for å miste hjelpen jeg får! Hun har ikke latt meg glippe mellom hendene hennes, og andre personer som spiller inn når det gjelder psykisk helse, økonomi, lege og andre etater. Jeg trenger forutsigbarhet og trygge rammer rundt meg, og det har hun vært med på å få det bevist, siden det har ligget så mange "løse tråder" om hvorfor jeg sliter så mye som jeg gjør, og hvorfor jeg plustelig trekker meg fort unna når det blir for mye! Hun har rett og slett avlastet meg fra det som har virkelig vært vanskelig for meg hele livet. 

  Det er så mye positivt som har skjedd, og som vil skje i fremtiden er takket være henne. Det er nesten litt vanskelig å beskrive det, for de erfaringene jeg har fått fra henne er noe jeg har manglet så, si hele livet, for hun sa selv at noen burde ha grepet inn før det blei for seint, og at jeg endte opp med å slite mer enn det jeg kanskje hadde gjort om noen hadde faktisk tatt et grep før. 

  Jeg skal jo selvsagt få en ny psykiatrisk sykepleier, hun skal bli med på neste støttesamtale og møte på NAV som er den 25. Jeg håper bare at det ikke blir for mye for meg igjen, og at jeg trekker meg unna - så jeg gruer meg ekstremt til det her, men det er derfor Psyk S skal være med, støtte meg, og forklare ting jeg ikke klarer å forklare direkte.


  //WeHeartIt.

   

  #PsykiskHelse #PsykiatriskSykepleier #Trist #Vanskelig #Forandringer #Angst 
  #PsykiskHelseVern #Bloggno #Blogg #Tbno #Frykt #Livet

   

 • Publisert: 19.10.2016, 23:38
 • Kategori: Psykisk Helse
 • 0 kommentarer
 • NightOwl.

 • Publisert: 19.10.2016, 04:51
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Dere undres sikkert litt over hvorfor jeg publiserer flere innlegg på natten enn på dagen. Grunnen er ikke stor, enn at jeg elsker å skrive på nettene, for da får jeg slappet ordentlig av uten all stresset rundt meg, og jeg synes nettene er fredelige.

  Det er vell noen som lurer på hvorfor jeg har mye stress rundt meg siden jeg er bare hjemmeværende, for hva gjør jeg iløpet av en dag? Jeg har akkurat like hverdags-plikter, mine egne rutiner, "do to do"-list som alle andre og jeg bruker mye tid på å skrive, game og gjøre de tingene som jeg anser som min egen jobb selv da jeg ikke får betalt det, men forskjellen mellom meg og de fleste i Norge på min alder er nok at jeg ikke trenger å dra på jobb hver morgen eller skole. Jeg sover ikke hele dagen selv om jeg legger meg kl 03, eller 06, så hvorfor ikke? Jeg ser iallefall ikke noe problem med det.

  Er du også en natt-person? Isåfall, hva liker du å holde på med på nettene?


  //Gammelt, men whatever, fordi jeg ikke orket å ta et nytt nå.
   

   

  #Natt #Blogg #Bloggno #NattMenneske #Livet #Tbno #Hjemmeværende #DoToDo #Interesser

 • Publisert: 19.10.2016, 04:51
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 2 kommentarer
 • Meg mot den store og ukjente verden.

 • Publisert: 18.10.2016, 22:18
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • "Livet blir bedre når du blir eldre", de fleste har vell hørt det når de var yngre! I tidlig alder, tror jeg var rundt 7-9 allerede så, så jeg fram til å bli eldre, for de fleste som var over 18 år back then, sa så mye positive ting å si om å bli myndig, få sitt eget liv, og alt som følger med i voksen-alderen, jeg var så misunnelig på dem.

  Jeg sleit ekstremt mye som barn og ungdom, så jeg hadde håpet for at ting skulle fikse seg når jeg blei eldre! Livet blei vanskeligere å takle enn noen gang da jeg tok mine skritt inn i voksne livet. Jeg klarte ikke å fullføre mine mål som jeg hadde satt meg, så det endte opp med at jeg aldri fikk aldri fullført videregående skole, jeg havnet på NAV selv da jeg sa til meg selv at det skulle jeg aldri gjøre, jeg fikk aldri drømmejobben, og mange andre ting jeg hadde satt meg. Det har vært så mye å forholde seg til iforhold til min helse og andre ting som har vært viktigere enn andre ting. 

  Hvordan skulle jeg takle det her? Hvordan skulle jeg klare å fikse ting på egenhånd? Hvem kunne jeg gå til? Hva hadde jeg krav på? Hva har jeg fått til i det hele tatt? Hva hadde jeg ikke krav på? - Spørsmålene blei større enn godene ved å være voksen, så jeg har vært, og enda er så mye usikker, redd, fortapt - nettopp fordi jeg klarte ikke å fikse mitt voksne liv.

   Det er først nå i en alder av 24 år - livet holder på å falle på plass, men det vil ta mange år for at jeg kanskje håndterer vanskene mine bedre, for jeg fikk aldri den riktige hjelpen som 8 åring, for det er så mye som kunne faktisk blitt gjort noe med før det gikk for langt som det har gjort. Det er så rart å tenke på at alle mine forventninger gikk rett og slett til helvete, så jeg skammer meg litt, fordi jeg ser de fleste på min alder, 24 år, at de har fått jobb, hus, barn - og plenty av andre ting.


  //WeHeartIt.

   

  #Forandringer #Livet #Voksen #Mål #Bloggno #Blogg #Helse #Drømmer
  #PsykiskHelse #Forventninger #Ungdom #Fortid

   

 • Publisert: 18.10.2016, 22:18
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 2 kommentarer
 • Dagbladet tok kontakt med meg!

 • Publisert: 18.10.2016, 01:37
 • Kategori: Psykisk Helse
 • Jeg har i disse 8 årene som blogger prøvd å få psykisk helse mer ut i media, siden det er jo et tema som er rimelig tabu å snakke om, selv nå i 2016. Det har vært rimelig slitsomt, fordi for meg som sliter veldig psykisk - så har det faktisk vært en kamp å nå ut til samfunnet, uten å få et stempel på at jeg ikke klarer det her. 

  Idag våknet jeg at jeg hadde fått en email, og jeg synes det var litt merkelig, siden jeg sjeldent får varsler på telefonen om at jeg har fått email, men jeg hadde fått en email fra dagbladet! Jeg måte gni meg selv i øyene for å tro det jeg leste. De ville vite hvordan det er å ha PF(personlighetsforstyrrelse), siden det blir så snakket lite om, selv da det er faktisk mange som har det i Norge! Jeg kunne ikke tro at jeg endelig har fått oppnådd målet mitt, så jeg kjente at gledestårene kom fort.

  Dette skal jeg gjøre, ikke bare for min skyld og mine ønsker, men også for andre som sliter psykisk. 

  Dette er fantastisk, dette er bra, dette er fremgang! 


   

  #Dagbladet #PsykiskHelse #Mål #Suksess #Fremgang #PsykiskHelseVern #Bloggno #Blogg
  #Helse #Drømmen #Oppfyllelse #Personlighetsforstyrrelse #BabySteps

 • Publisert: 18.10.2016, 01:37
 • Kategori: Psykisk Helse
 • 0 kommentarer
 • Følelsen ingen forstår.

 • Publisert: 17.10.2016, 02:51
 • Kategori: Psykisk Helse
 • Jeg vil skrike, men jeg klarer ikke.
  Frykten for at folk ikke hører, for hva er jeg da?

  Ikke noe mer enn den verdiløse personen jeg ellers pleier å være.

  Det er ingen forskjell, bare at følelsen blir vanskeligere å takle.

   


  //WeHeartIt.

  Jeg tror nok jeg kommer til å ta en pause fra bloggingen. Jeg trenger et par dager for å hente meg inn igjen, for nå har det skjedd så mye som gjør at jeg bare føler meg som verdens verste person mot enkelte, uten at jeg mente å si noe slemt eller whatever. Jeg er utslitt, lei, faktisk veldig knust, for det virker ikke som enkelte forstår meg på den måten som de sier at de gjør, når dem sier en ting og mener noe helt annet. Det er som at enkelte elsker å bruke hersketeknikker på meg, for de vet at det ødelegger meg mer enn noe annet, for selvfølelsen blir enda verre enn det, den er.

  Jeg klarer bare ikke å strekke til mer, for når strakk noen en arm ut for meg når jeg sa direkte at jeg trengte dem? Jeg må slutte med å finne i meg ting som drar meg ned, for jeg har ikke energi til å være en god person når alt jeg tydeligvis gjør er bare dritt. Jeg kjenner at nå er det nok, for det eneste jeg vil er å knekke sammen, men det føles galt - for enkelte lar meg bare sitte igjen med denne følelsen av at jeg er den onde hele tiden.


   

  #Følelser #Tanker #Verdiløs #PsykiskHelse
  #Personlighetsforstyrrelse #Livet #Pause
  #Utslitt #Selvfølelse #Tanker #NokErNok
  #PsykiskHelse #Hersketeknikker

   

 • Publisert: 17.10.2016, 02:51
 • Kategori: Psykisk Helse
 • 1 kommentarer
 • After eight years ...

 • Publisert: 16.10.2016, 22:34
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Etter 8 år med blogging, så synes jeg det er litt vanskelig å nå ut, og da er det vanskelig å holde motivasjonen oppe! Kanskje det er helt patetisk av meg å tenke slik, men som alle andre bloggere så ønsker jeg å nå ut for det jeg deler med verden, få en eller annen respons på det jeg velger å dele, og for meg har det vært hvordan det er å leve med psykiske lidelser, utviklingsforstyrrelser, og andre ting.

  Jeg startet å blogge her på blogg.no for 8 år siden, men så blei jeg mobbet og trakassert endel pga jeg skrev så usensurert om mitt liv! Så, da valgte jeg å starte å blogge på wordpress.com, og for 1 år siden bestemte jeg meg for å komme tilbake til blogg.no, for å få en ny start, nye handlinger og nye mål

  Jeg føler at det kanskje er litt kjedelig å lese om det i bloggen min, for jeg vet ikke om det jeg skriver er interessant å lese om. Jeg føler at jeg ikke får så mye respons på det jeg skriver, så da føler jeg at det blir litt vanskelig å finne ut hva de som leser vil lese om, vite mer om, og andre ting.  //WeHeartIt.

   

  #Blogg #Bloggno #Motivasjon #Respons #Blogging #PsykiskHelse #Interesser #Usikker
   

 • Publisert: 16.10.2016, 22:34
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 0 kommentarer
 • My positive aspects is the tricky part.

 • Publisert: 16.10.2016, 07:57
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Jeg tenkte jeg skulle prøve å skrive et par positive ting om meg selv, og det kommer til å bli en vanskelig utfordring jeg velger fritt å ta! Jeg er veldig selvkritisk til hvordan jeg er, hva jeg sier, og gjør hele tiden, da dette er mye pga jeg har Unnvikende Personlighetsforstyrrelse, men det er nok vanlig å være selvkritisk i forskjellige grader uten å ha noen diagnose på papiret også, men hva som er forskjell å ha en diagnose som jeg har, der det er langt mer alvorlig kan du lese mer om HER.

  Jeg lover ikke at det blir noen gode punkter[There came the critical part in already, yeah, hah], men skal i det minste gjøre mitt beste for å gå inn for målet jeg har satt meg, so here we go ...

  * Kreativ.
  Jeg bruker jo mye tid på skriving, og det har jeg alltid gjort, så skriving er en egenskap jeg faktisk synes er positiv ved meg selv, for jeg har brukt mye tid på å sette meg inn i det å skrive bra! Skriving for meg er faktisk også et hjelpeapparat som jeg har, så da synes jeg det er faktisk bra at jeg får brukt skriving - for da forstår folk hva jeg mener, føler og tenker, siden jeg sliter med å formulere meg, og snakke og åpne meg for personer i ulike sosiale sammenhenger.

  Det er også mange andre ting som jeg er kreativ på, som det å tegne, hagearbeid, interiør, finne løsninger/ideer, og andre ting


  * Forståelsefull.
  Jeg forstår relativt mye, for jeg observerer mye i hva folk forteller meg! Jeg forstår hvordan folk har det ganske lett, og jeg prøver å gi tegn på at jeg er en av dem som virkelig forstår, siden jeg sitter hele tiden å lurer på om det er noen som forstår meg i det hele tatt, så da vil jeg faktisk gi den tryggheten på at jeg forstår, og prøve så godt jeg kan å bruke mine resurser for å gi støtte.

  * Ærlig & Direkte.
  Jeg klarer ikke å la noen sitte igjen med følelsen av at jeg ikke er ærlig, så jeg er ærlig med folk uansett hva det gjelder! Noen ganger så kan jeg være altfor direkte og ærlig, har jeg hørt, siden folk har sagt at jeg er/virker frekk, dømmende, spydig, og at jeg sier litt for mye av det som kanskje ikke burde sies, men jeg "pynter" ikke på det jeg ser som sannhet, så da sier jeg ting på min måte med mine ord - og det er ikke å være frekk, dømmende, og spydig for meg! Kan også være pga jeg strever med sosiale normer/regler som gjør at jeg er sånn, men jeg er meg, og du er deg, ikke sant?

   


  Jeg har sittet over 1 time å holdt på med dette lille innlegget, men nå fant jeg dessverre ikke på noe mer enn disse 3 punktene! Det var ufattelig vanskelig å komme med bare 3 punkter, hah. Jeg vet heller ikke om disse punktene er gode nok, eller om det er slik i det hele tatt, men jeg prøvde i det minste, det er vell det viktigste av alt?


  //WeHeartIt.

   

  #Blogg #Positiv #OmMeg #Livet #Bloggno #SelvKritisk #Tbno
  #PsykiskHelse #PersonlighetsForstyrrelse #Utfordring #Ærlighet
  #Forståelsefull #Resurser #Meg #GoodEnough #Vansker #MentalHelse

   

 • Publisert: 16.10.2016, 07:57
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 0 kommentarer
 • I told him I couldn't lie, he was the only one for me.

 • Publisert: 15.10.2016, 09:29
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • //Orker ikke å bære på dette i skjul mer, så idc.


  Det å ha følelser for noen er nok noe av det beste, men også det verste som finnes. Jeg har i flere måneder hatt kjærlighetssorg, og hatt en fornektelse på at det er kjærlighetssorg. Det verste med det er at jeg mistet vedkommende for snart 1 år siden - pga meg selv, et jævla dumt valg jeg valgte å ta i blindhet, men jeg vet ikke hva jeg tenkte eller følte back then, enn at jeg sleit såpass med min helse og det ga meg en negativ dømmekraft - alle rundt meg blei mer eller mindre påvirket av det.

  I Januar i år så bestemte jeg meg for at jeg ville kjempe for å få kjærligheten tilbake, og nå er det den 10'ende måneden. Jeg ga alt for at han skulle forstå hvor mye jeg angret meg! Det virket jo ut som følelsene var gjensidige for konkrete ting blei sagt, og da ville jeg jo kjempe - gjør man ikke det for en person man elsker mer enn noe annet da? Dagene gikk, ukene gikk, månedene gikk ... Ingenting var forandret, enn at jeg forsatte å kjempe og bevise, og faktisk gjort ting jeg engang var imot å gjøre for 1 person utenfor et forhold[for.eks; være så godtroende at man velger å gi det som gleder han]

  Jeg bevisste i 10 hele måneder at jeg er ikke den jeg var da livet gikk rett og slett gikk til helvete, for jeg har jobbet ekstremt mye for å komme hit jeg er idag, både når det gjelder helsen og generelt alt. 

  ... Jeg tenker, 10 måneder har gått, og det verste er at jeg sitter faktisk ikke med en dritt for det jeg har prøvd å oppnå når det gjelder han. Nå idag vet jeg - helt ærlig talt ikke hvorfor jeg har sittet å håpet for noe som aldri ville skje, men jeg var jo blind for det også. Det er faktisk jævlig å sitte her idag og faktisk se selv at jeg har vært virkelig dum ved å være så tålmodig, godtroende og everything, for vil jeg noengang få tilbake noe av det jeg ga? Jeg sitter jo her tomhendt selv etter 10 måneder.  Det gjør så faens vondt, for det eneste jeg føler er at han viste hele tiden at det ville aldri bli oss to igjen! Det er vell det å føle seg rett og slett brukt med andre ord ... Jeg vet ikke hvor mange måneder jeg har tenkt tanken om det har vært en slags hevn for den feilen jeg gjorde? Jeg vet ikke, det føles så surrealistisk, for jeg vil ikke tro at han er en slik person.

  Jeg vet ikke hvor mange netter jeg har ligget våken og gråt av fortvilelse, for jeg vet at jeg må komme meg videre, men det er ikke så lett når han vet akkurat hvor han har meg hen. Jeg kan ikke forsette, jeg må komme meg videre, og ikke la meg være bare "noe" for han. Det kommer til å være smertefullt for meg, men jeg skjønner nå at jeg kan ikke miste meg selv i en prosess for å prøve å få tilbake noen som ikke har gjort effort tilbake.


  //WeHeartIt.

   

  #Kjærlighet #Følelser #Sannheten #Kjærlighetssorg #Livet
  #Tanker #Bloggno #Blogg #Tbno #Love #Tillit #Såret #Knust

   

   

 • Publisert: 15.10.2016, 09:29
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 1 kommentarer
 • I do not feel worthless around her, as I do about everyone else.

 • Publisert: 15.10.2016, 06:39
 • Kategori: Dyre elsker
 • Herregud, nok en søvnløs natt på grunn av at Itzma[katten min] har løpetid, for jeg bestemte meg for at jeg skal slutte å gi henne p-piller, siden jeg har hørt og lest at det er farlig, på grunn av det er svært kreftfremkallende. Jeg vet jo at det er jo ofte man hører og leser om ting som er farlig stadig vekk, men jeg vil ikke at hun skal bli syk siden hun er faktisk den eneste som ikke dømmer meg, og er alltid her for meg uansett. Jeg sier ikke at jeg ikke bryr meg om andres helse, men Itzma er jo på en måte bejbi for meg. Jeg har tenkt tanken om å sterilisere henne når jeg får penger igjen, for det virker som hun har det grusomt nå ettersom hun uler veldig mye, og klarer ikke å falle til ro, får så vondt av henne.

  Det er vell ikke så mange som viste at jeg hadde en katt, eller har blitt "kjent" med henne igjennom bloggen, siden jeg ikke har fått skrevet om henne og rasen hennes. Jeg tenkte kanskje jeg skulle gjøre det nå, kanskje det er totalt uinteressant for dere som leser bloggen, eller titter bare innom, men det er jo noe jeg interesserer meg for på tanke med dyrevelferden og jeg elsker generelt dyr!


  Itzma er en rasekatt, ocikatt eller ocicat som blei skapt i USA på 1970-tallet. Virginia Daly og Tom Drown
   som
  krysset abyssiner, siameser, prikket orientalsk korthår, egyptisk mau og amerikansk korthår for å få fram ocikatten. Rasen ligner litt på en liten leopard, på grunn av kroppen er lang, slank, og meget muskuløs, og prikkene/spottene i pelsen[det varierer fra katt til katt, noen synes veldig godt, og noen synes ikke så godt]. Rasen er også veldige livlige, og nysgjerrige, men elsker kos og lek, som gjør at dem også er svært sosiale og kontaktsøkende. De knytter seg veldig til sine nærmeste, og er snill mot både barn og ukjente! "Rasen er så nær en hund man kan komme som katt", for de er veldig lærevillige, og tolerant. De er svært sjeldne i Norge, på grunn av det er et begrenset opprett med rasen.

  //Kilder; Om rasen
   - Norske opprettere av rasen.

  Personligheten til Itzma er så herlig, for den er så stor og kjærlig! Det er jo noen ganger jeg lurer på om hun er en hund, hah. Hun er veldig sosial, elsker å få kontakt og kos, faste rutinen hennes er å legge seg med meg i armkroken eller under dyna når jeg skal legge meg. Hver gang jeg kommer hjem, om jeg har vært borte noen timer, 1 dag eller flere - så sitter hun innenfor døren, venter og mjauer! Hun er også en ramp, som finner fint på å gjøre litt "faenskap" som å løpe etter ting som jeg ikke alltid ser, jakte på insekter, følger meg over alt og andre ting. Hun elsker dessuten å snakke, og ha øyekontakt hele tiden, noe som er litt sært siden hun er en katt.  #Bloggno #Blogg #Katt #Dyr #Ocikatt #Rasekatt
  #Husdyr #Kjæledyr #Itzma #MinKatt #Tema #Pus
  #Fakta #Tbno #DyreElsker #Søvnløshet

   

 • Publisert: 15.10.2016, 06:39
 • Kategori: Dyre elsker
 • 0 kommentarer
 • I fear I might break and I fear I can't take it anymore.

 • Publisert: 14.10.2016, 20:38
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Har du noen gang følt deg så jævlig verdiløs, da ingen virkelig setter seg ned og hører på det du sier? Jeg sitter konstant å lurer på om mine forklaringer i en konflikt er bra nok, fordi jeg blir jo stadig ignorert og "forlat" med veldig vonde følelser om meg selv, og jeg sliter med disse følelsene fra før - uten at det trenger å være en grunn for det. Jeg klarer ikke å sette ord på hvordan jeg føler meg om dagen angående dette, men jeg er rimelig lei av å være den som aldri blir trudd på eller forstått, for om jeg hadde blitt det - så hadde jeg ikke fått høre alle de negative tingene om hva folk mener, uten at det er sånn for meg.

  Jeg vet jo at folk skal få lov å si sin mening om stuff, men hva er forskjell på det og faktisk mene noe uten å møtes på midten? Kanskje jeg krever altfor mye fra andre, men jeg synes det er rettferdig om man skal først si noe negativt som er bare et feil inntrykk, så skal man også kunne rette oppi konflikten uten å la noen føle seg dritt. Folk er jo forskjellige, det respekterer jeg, men det er vanskelig for meg å leve et liv der jeg konstant blir misforstått som den "sorte ulven", for jeg vil jo kunne bli forstått på samme måte som jeg må med andre, selv da det er vanskelig for meg.


  Jeg er så sliten, jeg føler bare at de ordene jeg kommer med - er like misforstått og verdiløst som meg.


  Jeg vet at jeg kanskje bør gi litt mer faen, og komme meg videre, men skulle ønske at det var like lett som det sies. Jeg skjønner alvoret i at jeg må begynne å sette meg selv litt høyere enn all den negativiteten som blir kastet på meg stadigvekk! Det er bare ikke så lett når man har faktisk såpass lav selvfølelse at man faktisk føler at det her fortjener jeg, selv da jeg vet innerst inne at jeg fortjener ikke det.


  //WeHeartIt.

   

  #Misforstått #Konflikt #Sliten #Depresjon #PsykiskHelse
  #Angst #Ensom #Verdiløs #Tanker #Følelser #Vennskap
  #Bloggno #Blogg #Tema

 • Publisert: 14.10.2016, 20:38
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 0 kommentarer
 • I drowned out all my sense with the sound of its beating.

 • Publisert: 14.10.2016, 06:02
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • //Jeg holder på å justere noen ting på designet.

   

  Jeg synes det er litt vondt å tenke på når jeg ser tilbake på de siste årene, og generelt hvordan livet mitt har vært opp mellom, for det er så mye som kunne ha blitt gjort noe med. Det som gjorde at jeg ga opp virkelig alt i livet - var at jeg ikke blei sett eller hørt av helsevesenet når det gjaldt min psykisk helse, jeg følte ikke at jeg blei tatt på alvor når jeg åpnet meg med hva slags tanker og følelser jeg sliter med, hvor mye det påvirker meg og min hverdag. Jeg hadde aldri 1 tillits-person jeg kunne åpne meg til innenfor helsevesenet, for jeg blei konstant kastet rundt i alle retninger, så hvordan kunne jeg klare å få tillit? Det endte med at jeg trakk meg mer og mer mot en ond sirkel, og jeg kunne dessverre ikke se det selv, for jeg hadde jo allerede gitt opp. Jeg isolerte meg totalt fra omverden, dyttet folk bort, ødela relasjoner, sluttet å ta vare på meg selv, bare rett og slett; sluttet å leve.

  Jeg synes det er veldig trist at det gikk så langt som det gjorde, før jeg skjønte hvor syk jeg egentlig var(er) etter benektelse i mange år - og ba deretter om hjelp, selvom frykten for å oppleve å ikke bli hørt og sett igjen var, og enda er veldig stor. Begynnelsen av Mai i år ba jeg om virkelig hjelp, da satt jeg nede på NAV kontoret å snakket med min saksbehandler - Mr.T, etter å ha vært taus siden 1 desember, for da flyttet jeg for meg selv - og da var det lettere å isolere seg ... Mr.T fortalte at de hadde satt opp xantall møter som jeg ikke dukket opp til, NAV hadde vært å banket på døren her, bekymring-meldinger blei sendt til fastlegen min, jeg var borte fra systemet. Jeg satt å gråt, fordi Mr.T var veldig skeptisk til om jeg mente alvor, og jeg sa at jeg skulle kjempe imot frykten, og verdiløs følelsene og tankene. 

  Siden den dagen har j
  eg har bestemt meg for at jeg prøver å ta dag for dag, selvom det ikke er så enkelt som det sies! Det viktigste å prøve å ikke la frykten, den konstante tanken om at jeg er ikke verdt å hjelpe påvirke dømmekraften min, og min helse mer alvorlig ved jobbe med å bli frisk med små, men realistiske mål.

  Så - dette året, 2016, har vært veldig krevende for meg, men ikke nødvendigvis alt er negativt og dystert som det har vært i de siste årene, for det har jo skjedd mye bra, positivt og givende i dette året
  . Jeg har kanskje skrevet noe lignende innlegg før, men jeg ønsker få en ordentlig konklusjon siden det var noen som spurte om det, for jeg ønsker ikke å sitte her å gjenta det jeg har skrevet i tidligere innlegg! Du kan jo lese mer av den store forandringen HER & HER [et nyere innlegg], om du ønsker det.


  //WeHeartIt.

   

  #Oppdatering #Konklusjon #Bloggno #Helse 
  #Forandring #Fortid #Innblikk #PsykiskHelse 
  #Livet #Recovery #Tbno #MinHistorie #Frykt
  #PsykiskeLidelser #HelseVesenet #Fordommer #Blogg
  #Håp #Livet #Helse #Personlig #Fremgang

 • Publisert: 14.10.2016, 06:02
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 0 kommentarer
 • Bringing my sinking ship back to the shore.

 • Publisert: 11.10.2016, 22:30
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Da går vi mot vinter igjen, heldigvis så er jeg veldig glad i høsten på grunn av alle de nydelige fargene ute, og hvordan været oppfører seg. Det eneste minuset er at det blei plustelig kaldt ute, følte jeg, jeg er en person som er enten veldig varm eller veldig kald, aldri noe midt imellom, og det synes jeg er veldig irriterende når det plustelig går fra varmt til kaldt. Er det flere som er sånn? Det som også er ganske trist er at jeg bor i et veldig gammelt bygg, har en ganske stor leilighet for meg selv, og jeg regner med at det er veldig dårlig isolert her, så da tar det tid[snakker om timer] for å få det varmt nok til at jeg ikke sitter å skjelver av kulde! Det positive er jo at jeg har tak over hodet, hihi.


  Tok dette bildet da jeg gikk fra bussen og hjem tidligere idag, og jeg redigerte det litt for å få fram de fine høstfargene.


  Uansett, idag var jeg på enda et møte med saksbehandleren min fra NAV og psykiateren min. Det er sikkert ikke veldig morsomt å lese hva som skjer på disse møtene som jeg stadig er mer på, men jeg tenker at de som vil lese om min prosess mot et bedre liv, er jeg takknemlig for! 

  Det skjedde ikke så mye på møtet, enn at saksbehandleren min fortalte om at nå er alle papirene sendt inn angående ufør! Jeg vil også få litt mer informasjon når det gjelder dette den 20 oktober,  og muligens en dato hvor søknaden vil være ferdig. Det kan jo ta alt fra 2 til 8 måneder, så innenfor de månedene vil jeg få beskjed om hva som skjer iforhold til søknaden. Det kan hende jeg må vente lenge, men jeg har hodet oppe og følelsen av å vite at det endelig skjer noe bra i livet mitt gjør meg sterkere psykisk! Jeg må selvsagt gjøre noe for å få andre ting i prosess, så jeg sitter ikke akkurat på sidelinjen, venter på å få penger inn på konto - and thats it. Det er et strev, men det er verdt det, selv da den konstante følelsen av at dette er jeg ikke verdt er tilstede, så kjemper jeg imot det hver eneste dag. 

  Saksbehandleren min sa også at han er så rimelig stolt over det jeg har klart å oppnå siden Mai, da jeg valgte å be om hjelp på alvor når det gjaldt økonomi, psykisk helse og andre ting - og ta det imot med åpne armer. Sånne anerkjennelser får meg til å føle meg bedre, det å høre at jeg har gjort en stor forandring gir meg bedre selvtillit, og motivasjon for at dette skal jeg klare! Planen min in the end; om ufør går i orden - så flytter jeg nok tilbake til Nøtterøy, for da vil jeg nok si at da har jeg all rett til å starte med blanke ark, så da vil jeg starte med behandling via en fast psykolog uten å måte bytte hele tiden, og jobbe derfra!

  Etter møtet, så satt jeg og psykiateren igjen å snakket i med en kopp te, det var utrolig koselig! Hun ville så gjerne vite om hvordan livet mitt har vært inne i systemet, siden hun har lest i papirene mine om at jeg har vært inn og ut på forskjellige steder når det gjelder psykisk helse, og andre etater som har spilt inn. Det var så godt å høre at noen ville høre hvor mye jeg har gått glipp av, både tap av skolegang pga feildiagnotisering, måte vokse opp ganske fort pga jeg måte ta hensyn til det ene, og andre når det gjaldt møter og mitt liv, året 2015 hvor jeg hadde gitt opp alt ved å virkelig synke helt ned på bunn av psykdommene, og andre ting som har gjort de siste 16 årene til et livs-helvete.
  Hun synes det var veldig trist og sjokkerende at jeg måte få en så tung og vanskelig start på livet, for det burde ha vært noen der ute som burde ha tatt virkelig et grep før det gikk for langt. Hun mente også at da beviser det hvor sterk jeg egentlig er, og jeg hadde all rett til å være stolt over hvor langt jeg har kommet bare på 6 måneder!

  I bunn og grunn så skal jeg takke dem og fastlegen for all støtten, det gode samarbeidet med tett oppfølging, den konstante og gode anerkjennelsen, konstruktive kritikken, det å få meg til å føle meg trygg, og så mye de har gjort for meg siden Mai! Ikke engang iløpet av de 16 årene har Tønsberg Kommune har gjort så mye for meg - og det sier litt hvor mye jeg har fått hjelp nå. Det må jeg nesten felle gledestårer for - pga jeg vet ikke hvor jeg hadde vært hen uten den hjelpen jeg har fått nå, virkelig.

   

   

  #NAV #PsykiskHelse #Helse #Ufør #Prosess #Livet #Høst 
  #Blogg #MittLiv #Recovery #Positiv #Forandringer #Takknemlighet
  #Fremgang #Tbno #Hverdag #Oppdatering #Fremtid

 • Publisert: 11.10.2016, 22:30
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 0 kommentarer
 • Colorize away the black & white.

 • Publisert: 09.10.2016, 06:52
 • Kategori: Fiks, triks & tips
 • Jeg har i nesten 4 år hatt blondt, hvit og gråt hår, så etter mye tenking om jeg skulle farge det, og hvilken farge jeg skulle ha, det evige dilemma - men jeg fikk bestemt meg! Litt over en måned siden å lot mamsi og kollegaen hennes på frisørsalongen å farge håret mitt i en farge som ikke alle har og mest på grunn av at jeg ønsket en forandring, så da blei det blått med litt spill i - fra Directions!


  Jeg vil forresten anbefale å dra ditt om du ønsker å komme til en frisørsalong som har en svært positiv energi, en god prat og latter mens du sitter i stolen, og ikke bare det; utrolig flinke frisører med et smil rundt munn, som også er inkludert mamsi som er en veldig dyktig frisør! Dere finner Tango på Foyn sentret i Tønsberg. 

  - Let me know om dere tar turen, og husk å si at det var jeg som anbefalte dem, om ønskelig, selvsagt! Hadde bare vært morsomt å høre om jeg bidro med en god anbefaling som blei til nytte.

   
  Siden den dagen bestemte jeg meg for at blått skal jeg ha, men det krever jo veldig mye av vedlikehold, for fargen fader jo ut.. Noe som er veldig trist, synes jeg. Etter et par dager etter de farget håret mitt, så bestilte jeg samme farge og merke som er Directions fra England via Ebay[Det finnes selvsagt andre land de sender fra], da kostet meg under 100 kroner for 2 pakker med farge! Jeg har alltid vært fornøyd med det merket, da jeg også har farget håret mitt med Rubin for mange år siden - så jeg skal nok forsette å ha det i samme blåfarge en stund.
   Jeg synes det var godt og positivt med en forandring, selv da det er mange som synes det er barnslig, bortkastet, og ikke minst; tragisk å farge håret i en annen farge enn de som er naturlige, men helt ærlig - jeg elsker følelsen av å være meg selv uten å være usikker på hva folk mener om det.

  Vil anbefale Directions på det høyeste om du ønsker å farge det i en litt crazy farge, og ønsker dyrevennlig produkt til håret ditt. Fargen jeg har heter Lagoon Blue og andre farger finner du HER!


  Jeg fikk også et triks av mamsi, som de brukte da de farget håret mitt og jeg har selv gjort dette nå! - Bruk en skål, eller noe annet lignende, ta 3 skjeer med Conditoner [nå brukte jeg bedhead] oppi, og deretter ta 3 skjeer med fargen oppi og bland det godt!

  Vips; så er du klar for å farge håret og sitt i 30 minutter, men sjekk fargen ved å bruke noe for å se fargen under produktet! Det er et super enkelt produkt å jobbe med, men husk hansker og ikke få så mye på huden på grunn av at fargen setter seg fort!  
   

  #Hår #Frisør #FoynSentret #Tips #Blogg #Hårfarge
  #Directions #Forandringer #Positiv #TangoFrisør
  #Farge #Forandring #Tbno #Anbefaling #HomeMade #Blå
  #GodForandring #Fornøyd #Skjønnhet

   

 • Publisert: 09.10.2016, 06:52
 • Kategori: Fiks, triks & tips
 • 0 kommentarer
 • Long time, no see.

 • Publisert: 08.10.2016, 22:22
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Igjen så har jeg denne perioden hvor jeg oppdaterer eller generelt skriver svært lite her inne. Jeg beklager på det sterkeste, og jeg har planer om å bli mye flinkere til å blogge, men ikke bare det; variere innleggene med positive ting, for det var jeg langt ifra flink med på den gamle bloggen som jeg hadde på wordpress.com - de som leste og følgte meg på den bloggen vet nok hva jeg snakker om! Ny forandringer kreves, og det trenger ikke alltid å være skummelt med forandringer, selv da jeg har fryktet det i alle år, og jeg frykter det like mye enda! 

  - Men! Jeg ønsker å bli bedre, friskere og ha mer balanse i hverdagen. Bli bevist på at alt er ikke ment for å gå i dass for meg selv da jeg føler at jeg ikke er verdt noe helst uten at det trenger å være en situasjon, et annet menneske, eller andre ting! Jeg vil flinkere å forstå at jeg ikke fortjener all negativitet folk kommer med, men heller ta med det som en erfaring. Jeg vil ikke ha den svart/hvit bilde som gjør personligheten min til tider vanskelig å takle. [Jeg har skrevet mer om dette i et eget innlegg, og det kan du lese HER!] ... Jeg skal bli bedre, jeg vil bli bedre - det har jeg bestemt meg for nå, og det er det viktigste av alt. 

  Jeg var jo hos mamsi, og stefar F forje uke å passet på Cezar, altså som min four-legs brother, som jeg kaller han! Haha. Det var rimelig godt, og det kjenner jeg på kroppen enda, for den forandringen, selv da den ikke var varende så - gjorde god nytte for meg! Noen ganger trenger man å komme seg litt vekk, sette litt perspektiv på livet og leve litt. Jeg ville jo dele noen bilder fra de dagene jeg var der, men dessverre så har jo snapchat bestemt seg for å skape trøbbel, og da finner jeg dessverre ikke bildene igjen, noe som er ganske trist, men for tvil ikke! Hihi.  ... Så siden jeg har kommet hjem, så har jeg egentlig bare ryddet og styret med mitt her hjemme! Det har ikke skjedd så mye annet enn det. Nå kommende tirsdag så skal jeg på møte med NAV, psykiateren og muligens kommunelegen for å snakke videre om ufør, og kanskje søke elektronisk om ufør allerede! Jeg krysser fingrene for fremgang, og at fremtiden blir mye bedre enn det jeg egentlig ser for meg. Good vibes er alt som trengs, selv da det er litt vanskelig til tider. 

  Ha en forsatt god helg, alle sammen.

   

  #Blogg #Hverdag #GoodVibes #Positiv #Livet #Helg
  #Recovery #Fremgang #Bedring #MittLiv #Oppdatering #Minner

 • Publisert: 08.10.2016, 22:22
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 0 kommentarer
 • hits