Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Jeg er sliten nå.

 • Publisert: 28.07.2016, 00:47
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Jeg er vanvittig sliten om dagen, bruker mye tid på å tenke og gruble på ting da jeg sitter å glor hjemme på en tv-skjerm som er svart. Det er lett å falle tilbake i gamle vaner, der man føler seg uviktig og verdiløs - sånn er det med denne helvetes psykdommen; jeg klarer ikke å kontrollere hva jeg skal tenke på, da jeg bare sitter her og ikke kommer meg noe sted. Jeg er enten langt nede eller i et humør som er på nivået "hyper-glad".

  Det er vondt å ha det slik, fordi jeg blir sett på som en som er utakknemlig og sur, når jeg bare har litt for mye å tenke på. Folk misforstår det de ikke kan se ...

  Jeg prøver å gi faen i negative folk, folk som lover og lover, folk som drar meg med "utakknemlig"-stemplet, det er oftest de som får meg til å tenke på pm mitt liv er like verdig som alle andres. For.eks; Jeg er sliten å få meldinger på meldinger, som "jaja, skal komme på besøk/dra med deg ut" xantall ganger uten handling. Det er de jeg får en følelse  av at jeg ikke betyr en damn shit. Jeg vet at alle har sine liv å tenke på, men når de sier det så ofte at de burde gjøre noe med det - da er det noe annet, synes jeg!

  ... Jeg er så sliten nå, så det er derfor jeg ikle blogger så ofte lengre.

  // Husker ikke hvor dette bildet er tatt fra.

 • Publisert: 28.07.2016, 00:47
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 0 kommentarer
 • You can't get back where you started.

 • Publisert: 25.07.2016, 01:16
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Beklager for min skrekkelige dårlige blogging her inne! Jeg har jo en ganske god grunn, for jeg har ikke WiFi hjemme. Jeg kan jo selvsagt blogge via telefonen, på blogg.no-appen, men jeg synes det er til tider litt vanskelig å blogge fra en touch-skjerm, enn et tastatur, kanskje jeg er gammeldags? Haha, men jeg føler at jeg får frem det jeg vil få fram, via et tastatur! Slik er jeg da, men kanskje det er andre som kjenner seg også igjen?

  Det har ikke skjedd så mye i mitt liv! Jeg bor fremdeles på den øde plassen i Holmestrand og er på leiting etter noe nytt som er litt nærmere kollektivt transport, og butikk. Jeg har jobbet 2 dager på slottsfjell-festivalen, 12 timer per dag, det var ekstremt slitsomt, men hadde en fantastisk opplevelse der! Jeg fikk også nemlig oppleve å se en av mine favoritt band live, om dere har hørt om Bring me the Horizon? De var fantastiske! Så i mellomtiden da har jeg vært i Tønsberg, kjenner jeg savner hjembyen min mer enn noe annet, men hva kan jeg få gjort med bo-situasjonen min? Jeg må bare ikke gi opp leitingen, selv da det er det enkleste å gjøre.  Slenger med et bilde fra konserten Bring me the Horizon hadde på slottsfjellet, bildet er selvsagt tatt av meg!

  Jeg kjenner jeg ikke har så stor trang for å blottlegge om min psykisk helse lengre, da jeg bare hatt negative erfaringer med det ift folk ikke har godtatt meg, og slengt mye dritt om det/meg. Jeg vil jo selvsagt skrive om hvordan jeg har det, men jeg får ikke frem et eneste ord om det, så da er det lettere å være sarkastisk, ha selv-ironi og legge et "lokk" på min psykiske helse. Det er vondt, sårt å begynne å tenke på meg selv... Jeg klarer bare ikke, for da faller tårene med engang, så da er det lettere å spøke det bort.

   

  #oppdatering #jobbing #psykiskhelse #slottsfjellfestivalen
  #sommer #hjembyen #smerte #update #konsert #BMTH #livet
  #leilighet #sårbar #ensomhet

 • Publisert: 25.07.2016, 01:16
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 1 kommentarer
 • hits