Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Hair dyeing: Directions

 • Publisert: 28.02.2017, 23:34
 • Kategori: Kosmentikk & Hår
 • Jeg har i alle år hatt mer eller mindre en naturlig farge på håret, enten om det var svart, brunt, blondt, hvit. Jeg begynte å bli veldig lei av å ha det så normalt, så i september ifjor så bestemte jeg meg å la kollegaen til mamsi på - Tango frisør i Tønsberg - farge håret mitt med Lagoon blue fra directions, men i ettertid så har jeg farget håret mitt hjemme med samme farge, for det krever mye vedlikehold på tanke med at fargen fader ut etter vask, og jeg må bleike etterveksten i ny og ne hos mamsi.

  Jeg bestilte Directions fra Ebay og direktelinken til forhandleren jeg kjøper fra er HER! Det koster meg under 100 kroner for 2 pakker med farge, super billig og smart på tross av ventetiden for å få pakken, så jeg vil anbefale Directions på det høyeste om du ønsker å farge det i en litt crazy farge, og ønsker dyrevennlig produkt til håret ditt. 

  Det er ikke super vanskelig å bruke disse fargene, og etter min erfaring så sliter det ikke så enormt på håret heller, så jeg kan gi dere et triks som er også anbefalt fra mamsi som er frisør. Bruk en skål, eller noe annet lignende, ta 3 skjeer med Conditoner(jeg bruker bedhead siden det produktet er det eneste som ikke gjør håret mitt fettete og flokete) oppi, og deretter ta 3 skjeer med fargen oppi og bland det godtVips; så er du klar for å farge håret og sitt i 30 minutter, men sjekk fargen ved å bruke en kam eller lignende(NB!! Ikke gjenstander i metal) for å se fargen under produktet, og - husk hansker og ikke få så mye på huden på grunn av at fargen setter seg fort!    #Hår #Skjønnhet #Hårfarge #Frisør #Directions #Blogg #Tips

 • Publisert: 28.02.2017, 23:34
 • Kategori: Kosmentikk & Hår
 • 2 kommentarer
 • Depresjon og naturlig tristhet

 • Publisert: 28.02.2017, 22:28
 • Kategori: Psykisk Helse
 • Vi alle oppfatter hverandre forskjellig iforhold til depresjon og tristhet, men depresjon har oftest et kjennetegn som er veldig kjent hos de med depresjon; tap av livsglede og tristhet som ikke går over i lengre perioder i livet sitt og det begrenser også funksjonen i hverdagen, i en stor grad. Jeg synes det er mange som ikke helt forstår forskjellen mellom det å være deprimerte eller trist, siden forskjellen er veldig stor - for depresjon er mer gjennomgripende. Det å være deppa har blitt noe man sier - når man er trist - uten å tenke over hva det faktisk innebærer, men det er ikke sikkert alle som er klar over hvorfor de bruker deppa istedenfor trist, men det er også mange av de som tror de er deprimerte når de føler en nedtur i hverdagen, kanskje utrolig slemt av meg å mene dette - og typisk «bedreviter» sagt av meg, men jeg snakker av erfaring etter å ha vært i psykiatrien siden jeg var 8 år gammel.

  Jeg anbefaler på det sterkeste å sjekke listen over kurs og hjelp i det området du bor i - for psykisk helse eller rus på HjelpTilHjelp, om du ønsker å vite litt mer iforhold til psykisk helse eller hvordan du skal gå fram hos fastlege.

  ? «Tristhet er en naturlig del av livet. Det er ikke depresjon. Det er en sykdom» ?

  For meg så har depresjon vært noe som har begrenset mye av livet mitt, på forskjellige områder - det har gått i bølger hele veien - men det har heller ikke vært enkelt for noen perioder er verre enn andre. Når jeg var yngre så var det litt lettere å håndtere depresjonen, for da hadde jeg ikke så mange avgjørelser å ta, men jeg har alltid vært en person som er mye alene og ikke ha så stor ork til å ta del i hverdagen, som plikter og lignende. Etter at jeg kom i den voksne verden så har utfordringene for å takle den voksne verden vanskeligere, for jeg står helt alene(om man ser bort fra oppfølgningen jeg får av psykiatrien og kommunen den dag idag).. Jeg har dager hvor jeg ligger i sengen uten å orke å ta del i noe som er sosialt eller miste interessen for å gjøre andre ting, følelsen av å være nedtrykt av livet er noe som er gjør det vanskelig å være glad om det er noe fint som har skjedd, og det har oftest vært vanskelig for andre å forstå. Jeg utfordrer meg selv hver eneste dag for å bryte muren, men dette er noe som har preget hele livet mitt, så det er ikke bare å rive ned muren.


  //Bildet er laget av meg.


  #Psykiskhelse #Depresjon #Hjelptilhjelp #Hverdag #Livet #Helse

   

 • Publisert: 28.02.2017, 22:28
 • Kategori: Psykisk Helse
 • 8 kommentarer
 • Bucketlist: People of Tomorrow

 • Publisert: 27.02.2017, 21:17
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • Jeg har alltid leitet etter en interiør inspirert webshop som faller i smak, det er jo ingen hemmelighet at jeg er veldig sær og kresen på hvordan mitt hjem skal se ut. Jeg kom over People of Tomorrow, siden de hadde kommentert et innlegg her på bloggen min, så da blei jeg litt nysgjerrig og - blei forelsket i det de har på siden med engang! 

  Jeg tenkte dette ville også være en god sjanse å dele noe som jeg fant, og ikke har lest så mye om, kanskje de er veldig nye? Jeg er usikker, men jeg er iallefall positiv til siden dems. People of Tomorrow har en egen blogg.no side som du finner HER, så de er Norske og holder til i Kristiansand. Jeg kommer ikke til å kjøpe det jeg ønsker meg her og nå, så det er bedre å kjøpe litt og litt, men jeg lover å dele min erfaring om varene dems, hvor lang/kort tid det tar for å få det i posten og div - så stay tuned! Hihi.

  Cats in Black poster // The Fox poster // Deer Skull pillow // Skull pillow

  #Annonse #Innkjøp #Interiør #Peopleoftomorrow #Hjem #Bucketlist #Webshop
   

 • Publisert: 27.02.2017, 21:17
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • 4 kommentarer
 • Uavhengig i det avhengige

 • Publisert: 27.02.2017, 20:19
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • I skrivende stund så har jeg akkurat satt meg ned foran PCen, og koser med Itzma som sitter ved min side. Jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre noen av hverdags-pliktene mine idag, jeg er rimelig utslitt og kjenner fremdeles angsten i halsen etter dagen idag, men jeg tenker at jeg har gjort det jeg skulle gjøre idag, siden jeg - helt uten støtte - fra psykiater og/eller støttekontakt dro til Nav, og fikset medisinene mine hos hjemmesykepleien. 

   Jeg har kjent på angsten i hele dag, det føltes som jeg var full, om det kan forklare hvordan angst er for meg, men ikke minst; hodeverk, svakt syn og verking i hele kroppen. Det er ganske positivt, men jeg må virkelig si at jeg er sliten, de 6 timene jeg har vært «på farten» føles mye lengre i mitt hodet. Jeg sitter jo veldig mye inne hele tiden, for jeg synes det er trygt her hjemme og ingen gjøre meg noe, så etter en dag som dette - med så mye inntrykk, sansing om det ene og andre - så blir det veldig slitsomt å måtte håndtere 100 ting som skjer rundt meg, i hodet mitt og kroppen min. Det er kanskje ikke slik for en vanlig person på gaten, men jeg har ikke den «sperringen» til å balansere det sosiale livet. 

  End of the day, så jeg kjenner også at jeg ikke er klar for å være uavhengig av støtten og oppfølgningen jeg får fra helse systemet. Jeg synes heller ikke at det er en skam å ha så trygg og sikker backup med faglige personer, men jeg skulle ønske jeg kunne yte mer uten denne støtten, men slik er ikke realiteten, men et er helt greit. Jeg skjønner at jeg må ta det med ro - slik at jeg ikke havner i en negativ sirkel igjen, for jeg blir jo ikke kurert over natten, men det er helt greit - for det jeg gjorde idag er iallefall noe positivt og et framsteg! 

  #Hverdag #Psykiskhelse #Seier #Helse #Blogg #Angst 

   

 • Publisert: 27.02.2017, 20:19
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 0 kommentarer
 • Jeg trenger DIN hjelp

 • Publisert: 26.02.2017, 00:12
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • Det er endel av det praktiske som må også fikses når jeg har flyttet, men det står litt på vent siden flyttingen ikke skjer før til uken eller til neste helg. Jeg er ute etter noe simpelt, men kult dekor, bilder, hyller, skrivebord og det ene, å det andre, men det er verdt det på tanke med nå vil jeg få en økonomi som er mulig å bruke og spare av.


  //Skulle ønske jeg fant noe som dette, elsker det, haha.

  Det kommer nok til å ta litt tid å komme seg på plass etter å levd "utenfor" komfort-sonen litt over 1 år, men det har funket fram til nå og det er helt ok. Jeg skal jo ta med meg sengen, komfyren, oppvaskmaskinen, den nye sofaen og ting jeg har hatt siden jeg flyttet hit, men jeg har jo ikke hatt så mye av ting, så jeg har følt at jeg har bodd i en fremmed leilighet i over lengre perioder, men jeg har jo prøvd å gjøre det til mitt. Jeg har jo lenge "klaget" over at jeg savner å ha hyller, kommoder, noe å fylle veggene med og lignende. Jeg er jo også en minimalist, "less is more", og den sorten, men er heller ikke krav stor som jeg engang var, for det skal så lite til for å få det fint og pent rundt seg!

  Jeg lurer på hvor er det billigst å se på sånne ting som jeg sårt ønsker meg. Jeg vet jo om Ikea, men om noen har tips og inspirasjon til meg så legg gjerne igjen en kommentar! 


  #Interiør #Lessismore #Hjem #Stil #Inspirasjon
   

 • Publisert: 26.02.2017, 00:12
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • 6 kommentarer
 • Sannheten i stillheten som senker seg

 • Publisert: 21.02.2017, 00:32
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Etter at jeg fikk de 2 gode nyhetene i uken som var, om leiligheten jeg skal flytte til som ikke er mer enn 7 minutters kjøretur herfra, og bekreftelse på at jeg fikk 100% uføretrygd, så har skuldrene mine på en måte senket seg fra det som har vært! Det som har vært er å hatt en hverdag som har vært uforutsigbar, å det være konstant være usikker og redd på om jeg ikke får råd til mat på grunn av jeg har hatt det dårlig økonomisk og hatt vanskeligheter med å komme meg rundt siden det ikke er bussforbindelser her. Vell, jeg bor på samme dritt plass som har skapt et helvete for meg, og jeg har jo ikke fått utbetaling for ufør ennå(den kommer neste måned, heldigvis!!), men misforstå meg rett; jeg er takknemlig for en positiv forandring, så jeg ser så sykt fram til å starte på nytt i en leilighet som passer for meg og Itzma, med en økonomi som er mulig å leve på.

  Jeg er bare veldig sliten, det kjennes som jeg har vært i en heftig sloss-kamp uten å vært i det fysisk, men jeg har nok hatt en sloss-kamp for å klare å overvinne 1 helt år med et helvete både psykisk og fysisk, usikkerhet og frykt for om jeg orker å leve livet, for det var konstant en utfordring. Jeg har grått mye i de siste dagene, følt på alt som har vært, men halo - jeg står enda, og jeg skal klare å komme i denne overgangen med ny leilighet, for det er så utrolig viktig for helsen min.

  Jeg har jo også fått reaksjoner av andre som mener at jeg kan ikke hatt det så jævlig eller at det ikke er så ille som jeg sier at det er, men å leve for 3000 i mnden er ikke lett når man er helt alene, så jeg synes folk burde sette seg inni situasjonen før de mener noe annet. Jeg er jo heller ikke den personen som jeg var for litt over 1 år siden, og skriver negative statuser i hytt og pine på Facebook, som jeg dessverre gjorde ofte før, men jeg har ikke orket, jeg har ikke villet for hverdagen har vært for jævlig å ha det sånn som jeg har hatt det.

  Mitt fokus nå er å tenke og holde meg til de rundt meg som gir meg styrke, ved å fortelle meg hvor sterk jeg er og at jeg bør være stolt av meg selv, så det er min redning om dagen, for det er like før jeg knekker.


   

  #Hverdag #Psykiskhelse #Livet #Helse #Forandring #Blogg

   

   

 • Publisert: 21.02.2017, 00:32
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 2 kommentarer
 • Hetsing er en uetisk trend

 • Publisert: 20.02.2017, 05:03
 • Kategori: Meninger & hjertesaker

 • //Vil påminne folk om at dette er en mening, jeg sier ikke at det er sånn.

  Jeg ser at flere bloggere velger å være åpne om sine - problemer og utfordringer - i hverdagen som kommer av forskjellige grunner, skal alt måtte være rosa og fint? Nei, det skal det ikke, så jeg synes det er bra at de velger å dele dette i all offentlighet, på tross av det negative eller positive som kan skje, men de velger fremdeles å dele i fortrolighet til leserne sine. 

  Det er dessverre alltid noen som skal hetse, konkurrere, skape falske påstander eller konklusjoner, men det er - min oppfattelse og jeg skal ikke snakke om alle sammen, men noen - er at det virker som det er en slags konkurranse for folk i bloggfronten og publikum, så da skaper det oppmerksomhet hos pressen; som nå idag er flinke til å vrenge på en bloggers liv, ved å påpeke at de juger, eller overdramatiserer. Det er jo ikke ukjent at det er en konkurranse for bloggere for å nå toppen eller holde fast i leserne sine, men det er jo hvordan det blir gjort. 

  Vi som leser blogger har en eller flere favoritt blogg(er), som vi følger mer eller mindre og er knyttet til dem på en eller annen måte.. Om en blogger hetser en annen blogger for noe, så tror jeg publikumet vil være enig med den som hetser, det trenger heller ikke alltid å være hetsing, men de skal ha det jævligere enn andre blogger, på tross av det de har skrevet tidligere om det perfekte livet de har iforhold til andre som sliter. Hvor er moralen hen? Hvor er grensene mellom hva som er greit og ikke greit?

  Er en blogger kul, inspirerende - så hjelper det ikke for meg om personen hetser andre bloggere, for det er ikke greit.


  //WeHeartit.


  #Hetsing #Mobbing #Blogg #Mening #Media #Pressen

 • Publisert: 20.02.2017, 05:03
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 0 kommentarer
 • Det å reise seg er tøft når den du elsker går i fra deg

 • Publisert: 18.02.2017, 08:11
 • Kategori: Hverdagstanker
 • Naivitet er noe vi alle kjenner til, om du selv er det eller om du kjenner noen som er det. Det er mye man kan være naiv for, men det jeg ofte tenker på er; hvor mye kan jeg stole på enkelte? Jeg velger å stole fullt og helt på folk, men noen ganger har jeg altfor mye tillit, og det ender med jeg blir såret når noen bryter tilliten min gang på gang, det er vell fordi jeg velger å stole på det som blir sagt og gjort, det vet folk(??).. Noen ganger så tror jeg det kanskje også er grunner for at man er naiv, om man har blitt så mye såret eller blitt behandlet dritt, så tror jeg man er redd for å måtte være "slem" tilbake. Jeg prøver stadig å endre retning ved å være litt skeptisk, men jeg ender med å naiv hver eneste gang.

  Jeg har alltid vært ærlig med hva jeg har følt og tenkt, og med det så blir jeg satt i en "bås" hvor jeg er slem, frekk og spydig, men er ikke ærlighet det beste? Det synes iallefall jeg, for da slipper jeg å måtte såre noen bevist. Jeg synes det er så vanskelig å forstå hvorfor de ikke kan ta meg på alvor, enn å leke med sine forklaringer - unnskyldninger - på hvorfor de gjorde ditten og datten, iallefall når det skjer gang på gang, og da er det er nemlig jeg som blir liggende våken med følelsen av å ikke ha noen mening i andres liv, fordi det er jeg som må si unnskyld først.

  Skrik ut om noen vet hva jeg kan gjøre uten å være den slemme - for hvor mye må jeg finne i meg hele tiden?


  #Naiv #Vennskap #Hverdag #Psykiskhelse #Livet
   

 • Publisert: 18.02.2017, 08:11
 • Kategori: Hverdagstanker
 • 2 kommentarer
 • Langt å gå

 • Publisert: 17.02.2017, 20:13
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Det er kanskje ikke alltid så veldig spennende å lese om hverdagen min, siden det er møter på møter, samtaletimer med psyk, dagene jeg er med støttekontakten, det ene og det andre, men jeg tenker at det er godt å dele kunnskapen jeg har.

  Jeg har kjempet lenge for å komme hit jeg er idag, så det er veldig godt å se at det er positive forandringer i livet mitt! Hittil så har jeg jo vært rimelig heldig med å få en annen leilighet, siden det er mange som venter på å få det, så har jeg mine grunner for at jeg ikke trengte å vente, og - fikk 100% ufør. Jeg er jo ikke ferdig med å kjempe for å få et bedre liv, for det å få en annen leilighet og uføretrygd kurerer ikke min(e) adhd eller psykiske lidelser i hverdagen, men det gjør det lettere for da kan jeg fokusere på å få et bedre liv. Noe av det som skal skje etter ting har falt på plass, så skal jeg begynne med behandling hos psykolog, jobbe med de vonde tingene i livet mitt, men mest av alt - jobbe med å akseptere den jeg er med de utfordringene jeg vil kanskje ha resten av livet. Det er veldig slitsomt å ikke kunne klare å akseptere meg selv for den jeg er med de utfordringene jeg har, - og få eller ingen kjenner seg igjen i det jeg sliter med, så jeg føler meg ganske ensom i hverdagen.

  Jeg skal ikke gi opp etter, jeg skal ikke slippe taket.


  #Psykiskhelse #Hverdag #Forandring #Positiv #Økonomi #Behandling #Adhd

   

 • Publisert: 17.02.2017, 20:13
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 0 kommentarer
 • Framsteg og fremgang

 • Publisert: 16.02.2017, 18:35
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Jeg har veldig lyst å dele en annen god nyhet til dere, siden dere har fulgt meg på godt og vondt i hverdagen min. Husker dere da jeg fortalte dere om at fastlegen slo i bordet på et samarbeidsmøte med Nav rundt September ifjor, om at de måtte søke meg på ufør - da Nav også forstå alvoret?.. Jeg husker fastlegen min sa at det skal ikke være nødvendig å utsette meg for mer skade, for det vil ikke gjøre meg friskere. For Nav så holder det ikke med ord, de trenger beviset på papir, noe som er ganske forståelig for det skal ikke være lett å bli ufør, det skal ikke vær en unnskylding, men en grunn for at man ikke kan jobbe.

   ...Fastlegen sendte inn alt av papirer om hva jeg har opplevd i systemet, hva jeg har prøvd ut av aktiviteter via Nav, utdanning, flere behandlings metoder innenfor psykisk helse, epikriser på epikriser fra psykologer, psykiatere og annet. Tiden gikk, det føltes som tiden hadde stoppet opp.. Så, fikk jeg vite i desember ifjor om at det er 8 måneders behandlingstid, på om jeg får ufør eller ikke.

  Jeg prøvde å godt jeg kan å tenke positivt, men det er ikke så enkelt når jeg har tidligere blitt motarbeidet, blitt sittende usett og uhørt, så jeg tenkte mye på hva utfallet ville være. Hva skjer hvis jeg ikke blir ufør, skal jeg måtte leve på 3 tusen resten av livet mitt, skal jeg måtte bli presset ut i noe jeg ikke kommer til å klare, hva kommer til å skje med fremtiden min.. Det var så mye følelser av usikkerhet og frykt, men nå etter 3 måneder i søknadsprosessen, så jeg fikk en sms om å sjekke Min pensjon på Nav.no iforhold til ufør søknaden, der sto det på svart og hvit; "Du er nå 100% uføretrygdet", det føltes som flere tonn med motgang har falt av fra ryggen, selv om det var totalt unødvendig at jeg skulle måtte oppleve et vanskelig system som jobbet imot meg i flere år.

  Jeg kan hvile, jeg kan slappe av, jeg kan begynne å fokusere på min helse uten å være redd for økonomien,
  jeg kan leve og smile..


  #Psykiskhelse #Ufør #Glede #Fremtid #Nav #Hverdag #Livet #Adhd

 • Publisert: 16.02.2017, 18:35
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 2 kommentarer
 • Å stå opp for noe som virker meningsløst på andre dager

 • Publisert: 16.02.2017, 01:07
 • Kategori: Psykisk Helse
 • Jeg har i de verste periodene mine villet gi opp; "nå orker jeg ikke mer, nå er det nok, jeg er uviktig og det kommer ikke til å forandre seg", disse tankene påvirker alt som skjer rundt meg, motivasjonen til å gjøre noe finnes ikke, det føles som jeg ikke er god person siden jeg bare eksisterer, ikke lever. Det gjør til tider så vondt, så vondt at det føles nesten ukjent å føle glede for livet. De fleste mener det er så enkelt å stå opp med riktig tankegang, men hva er en riktig tankegang når alt er meningsløst, forduftet?

   En bil trenger vedlikehold, hvis den ikke får det - så vil ikke bilen fungere etterhvert, - poenget mitt er at vi mennesker er jo bygd opp på en annen måte enn en bil, men det er mulig å sammenligne; følelsene og tankene våres trenger vedlikehold for å fungere, for å leve, for å fokusere, noen har det behovet mer enn andre, så det er ikke like enkelt å ha "en riktig tankegang", selv om det kan virke enkelt for vedkommende som sier det, men - vi alle er ulike - det må vi huske på, så det finnes ikke et fasit svar på hvordan man får et perfekt liv for hver enkelt. Jeg er en av de som har et større behov for å ha et vedlikehold-system rundt meg for å fungere mest mulig normalt i livet; ha et system rundt meg med fult av profesjonelle fagfolk rundt meg, samtaletimer via psykiatrien, praktisk bistand i hjemmet mitt, medisiner og annen hjelp. 

  Det finnes ingen fasit svar på når jeg kan klare å ha en hverdag uten hjelp, for jeg vil jo ha et liv uten hjelp til å leve. Jeg utsetter meg selv for vanskelige utfordringer hver eneste dag, for jeg prøver å strekke grensene mine lengre og lengre for hver dag, selv på dager hvor sengen er min bestevenn og jeg vil gi opp alt, så - velger jeg å forsette - på grunn av håpet jeg velger å holde fast i.


  #Psykiskhelse #Livet #Hverdag #Sykdom #Helse

 • Publisert: 16.02.2017, 01:07
 • Kategori: Psykisk Helse
 • 2 kommentarer
 • ​Jeg smiler, livet smiler

 • Publisert: 15.02.2017, 21:50
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • Dagen idag startet litt brått med en tekst melding fra psykiateren min om hun kunne ringe meg i 13-tiden, men med støtte og oppmuntring fra min fantastiske nære venninne, Padmè, så jeg klarte å roe meg ned og prøve å tenke på det kan være en god nyhet, iallefall ikke det verste scenarioet jeg hadde forestilt meg. Etter en stund venting, så ringte henne, og hun forklarte også kort hvorfor hun ønsket å ta det over telefonen, og der kom det; - den gode nyheten - hun sa hun hadde snakket med saksbehandleren min på NAV, som hadde funnet ut at det er en ledig leilighet i Våle til meg som er klar for innflytting(nærmere butikk og buss - som er fantastisk for meg som bor uten de mulighetene)...

  Jeg skjønte ikke alvoret med engang, så jeg sa til henne at jeg ønsket å tenke litt på det på tanke med situasjonen jeg havnet i når jeg flyttet hit for litt over 1 år siden gjorde meg veldig syk. Men igjen - Padmè var der, fikk meg til å skjønne at dette var en mulighet jeg ikke burde tenke over, selv om det vil gjøre meg sliten, usikker og sånt, så er det vell bedre å bo litt mer sentralt hvor jeg har mulighet til å gå til butikken, ta bussen uten å være avhengig av andre. Jeg sendte raskt en mail til saksbehandleren på NAV at jeg ønsket å ta imot denne unike muligheten, og takket han, for jeg vet at jeg skal få det bedre i den nye leiligheten, med Itzma.

  Siden denne fantastiske gode nyheten så har jeg sittet å følt på det å være overlykkelig på et svært høyt nivå; jeg har vært i hundre, jeg har fortalt de nærmere om det, jeg har planlagt når jeg skal begynne å pakke ned ting(det skjer allerede ikveld, haha), og holdt på andre ting som gjelder denne flyttingen.

  Jeg gleder meg å få en ny start hvor jeg kan legge det mest krevende året, 2016, på hyllen og ta med meg erfaringene.

  - Jeg vil også takke alle de som har stått ved min side, på godt og vondt!


  #Nyhet #Flytte #Forandring #Positiv #Psykiskhelse #Livet #Lykkelig


   

 • Publisert: 15.02.2017, 21:50
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • 8 kommentarer
 • Prosjektet med positive forandringer

 • Publisert: 07.02.2017, 05:00
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • Da jeg flyttet hit 1. Des i 2015, så var jeg i en vanskelig periode som ga meg ingen lyst, ork eller motivasjon til å holde mitt hjem i orden, jeg ga rett og slett faen i alt, for jeg hadde jo bare gitt opp livet uansett? Men, i den siste tiden så har det endret seg veldig, jeg har satt igang et stort prosjekt her hjemme med å få orden, på tross av vonde perioder med depresjon, angst, trigger for å få krampeanfall, og ha konstant frykt for at det kan skje.

  Igår, 7. Jan, så bestemte jeg meg for å starte litt på dette prosjektet, - så flyttet jeg sengen, klærne fikk endelig et skap, og pc-setup mitt - fra stuen til soverommet, som har stått ubrukt med kaos oppover veggene. Jeg gjorde dette fordi jeg har savnet å ha et soverom, på tross av at stuen er altfor stor til å ha det til en stue, men jeg trengte en positiv forandring for å komme meg videre fra noe som var i en negativ periode.

  Jeg er enda ikke ferdig med å få orden her hjemme, så stuen er neste jeg skal begynne med. Det kommer til å bli tungt, slitsomt, men jeg ser nå at det er verdt det for jeg blei faktisk veldig fornøyd med resultatet for soverommet, mangler litt små dekor, men det kommer seg etterhvert - og jeg skal forsette å dele bilder av det som skal skje her fremover!


  #Interiør #Hjem #Hjemme #Forandring #Soverom #Gaming #Psykiskhelse   

 • Publisert: 07.02.2017, 05:00
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • 1 kommentarer
 • The memories will be erased

 • Publisert: 06.02.2017, 03:00
 • Kategori: Hverdagstanker
 • Jeg hadde en lengre periode i livet mitt hvor jeg lot fortiden være i nåtiden, den tiden savner jeg ikke. Jeg lot en negativ maske kontrollere hvem jeg egentlig er, og det verste var jo personene som var i livet mitt den gangen, som ikke så hvor livet mitt var på vei hen; de dømte, de kritiserte, de snakket bak min rygg, de trudde ikke på meg - de lot meg sitte igjen med vonde energier. For what reason? Jeg endte opp med å få min verste periode av depresjon, angst og isolasjon, jeg hadde det vondt altfor lenge, det føltes som jeg var innestengt i noe som folk ikke kunne skjønne eller forstå, fordi de valgte heller å være de negative, mens de klagde på meg om det faktumet at jeg bør vise glede, takknemlighet, og at "de brydde seg", men kanskje de brydde seg, men da kjente dem ikke meg i det hele tatt.

  Jeg jobber med å bli bedre enn det jeg var, og er. Det krever mye fra meg, men jeg vil ikke la noe styre meg igjen, på samme måte som det har gjort tidligere.

  Hvorfor skal jeg måtte bære det med meg videre? For la bitterheten styre livet er ikke sunt, og heller ikke en burde la andre kjenne på, for vil det gi en forskjell på fortiden? Nei, det gjør det ikke. Jeg er ferdig med å ha falske personer i livet mitt som er two-faced, dobbeltmoralske og hevn-lystige, for jeg vet hva mine verdier er idag etter 1 år med en helt annen selvinnsikt enn det jeg hadde før.

  Jeg vet at fremtiden skal bli bedre enn fortiden; jeg har fantastiske mennesker rundt meg den dag idag, kanskje ikke så mange, men de gir på følelsen at jeg ikke trenger flere enn dem.


  #Hverdag #Tanker #Psykiskhelse #Fremtid #Recovery

   

 • Publisert: 06.02.2017, 03:00
 • Kategori: Hverdagstanker
 • 4 kommentarer
 • Makeup rutine

 • Publisert: 02.02.2017, 22:54
 • Kategori: Kosmentikk & Hår
 • Jeg tenkte kanskje et sminke-relatert innlegg kan være interessant for de fleste, enten om det er jenter eller gutter. Jeg har nok ikke skrevet et slikt innlegg før, men en gang må være den første, siden jeg interesserer meg for sminke, og jeg synes det er gøy å vise fram noe jeg er fornøyd med selv! Jeg har også sittet en stund for å få et fungerende innlegg som ikke er rotete, så nå gidder jeg ikke å prøve å få det finere, haha.   Jeg sliter så ekstremt mye med tørre partier i ansiktet, spesielt nese-området, for å holde ansiktet mitt fuktig så bruker jeg en krem som heter Smoothing Day Cream, og denne legger jeg alltid på før sminken eller om jeg har en sminkefri dag. Når kremen har trekt seg ordentlig inni huden, så legger jeg på Concealer under øyene, og skjule andre urenheter, og etter det så legger jeg på All-Day Liquid Foundation Porcelain, siden jeg foretrekker å se mest mulig naturlig ut i hudfargen, siden jeg er så bleik, så blender jeg det ut med en beauty blender.

  Til kinnbeina, så legger jeg en kald brunfarge fra EyeBrown kitet, haha, for litt Contour, og dette gjør jeg for å ikke se så hvit og kald ut i ansiktet, så etter det så legger jeg en Blush i en fin rose-rosa farge, så blender jeg alt sammen.

  Til øyene bruker jeg Angel Eyes Jet Set - dette er en palett av sju farger skygge i lilla grå skala. Jeg starter alltid med en matt hvit farge for å legge en "base", siden jeg hater når sminken svetter av iløpet av dagen. Når den er lagt, så bruker jeg en veldig lys blå-lilla farge for å fremme øyene, og etter det så bruker jeg litt av den svarte fargen, for  å legge en slags "skisse" for den mørke lilla-fargen jeg skal blende ut med den svarte fargen. Når jeg er ferdig med øye-skyggen så legger jeg en Pin Up stil med Liquid Eyeliner, og etter det så bruker jeg sort mascara som er sitter hele dagen uten å flasse av.

  Til øyebrynene så bruker jeg EyeBrown kit, og da legger jeg en varm brunfarge med en såkalt øyebryn kost på øyebrynene. Jeg fyller ikke dem helt fra ende til ende, men jeg slutter litt før nesegangen, så blender jeg det ut for å få en litt ombrè stil, og for å gjøre øyebrynene mest mulig naturlige. 

  // Aloe Smoothing Day Cream // Concealer // All-Day Liquid Foundation // Eyebrown kit 
  // Blush // A
  ngel Eyes Jet Set // Liquid Eyeliner // Mascara

  Jeg må også si at alle produktene er dyrevennlige, som er et stort bonus for de som støtter en god sak!


  #Makeup #Dyrevennlig #Sminke #Kosmetikk #W7 #Produkter
   

   


   

 • Publisert: 02.02.2017, 22:54
 • Kategori: Kosmentikk & Hår
 • 0 kommentarer
 • I can?t tell you what is taking control

 • Publisert: 02.02.2017, 20:31
 • Kategori: Psykisk Helse
 • Jeg trodde inspirasjonen ville være større når det gjaldt skriving her på bloggen, nå som jeg har kommet tilbake, men der tok jeg rimelig feil. Jeg synes det er vanskelig å finne noe interessant å skrive om, for det er mye jeg kan skrive om, men det er mye jeg ikke ønsker å skrive i offentligheten heller. Det er ikke så lenge siden jeg kunne skrive, og snakke om alt om alt som foregikk i livet mitt, på godt og vondt, om hvordan livet er med psykiske lidelser og adhd. 

  Grunnen til at «jeg er sånn jeg er», - innlegget kan dere lese her; Livet med personlighetforstyrrelse - om dere ønsker å få vite hva det innebærer å ha en så alvorlig diagnose, så jeg ikke skriver meg ut av hovedpoenget med dette innlegget.

  Seinere i tid, så har jeg har på en måte blitt en person som ikke vil å uttale meg så mye om hvordan jeg har det, så det er litt rart å tenke på at det er ikke mange jeg velger å fortelle hvordan jeg har det til. Når det gjelder bloggen, så har jeg valgt å la vær å dele så mye om min helsesituasjon her på bloggen, for hvem ønsker å lese det liksom? Mye av det jeg har valgt å skrive på Wordpress-bloggen jeg valgte å avslutte for litt over 1 år siden, og her er så dystert og grusomt å lese. Drømmen min er jo å kunne være en ressurs for de som leser bloggen, ikke en side som er en slags «klagemur». Jeg tror jeg må finne en slags balanse med bloggen og hva som kan være interessant å lese, en slags god blanding, men jeg synes det er vanskelig da jeg ikke vet hva folk ønsker fra meg her inne, selvom jeg vet at jeg skriver om det jeg ønsker.

  Dette blei nok vell et kjedelig innlegg fra meg, men jeg trengte å få dette ut, så håper noen kanskje kan gi meg en utfordring eller tips på hva jeg kan skrive om! Vi får se hva forandringen bringer, og jeg håper en vakker dag jeg kan være noe annet enn bare en som skriver om psykisk helse og adhd.  //WeHeartIt.


  #Inspirasjon #Psykiskhelse #Forandring #Blogg #Hverdag #Tanker

   

   

 • Publisert: 02.02.2017, 20:31
 • Kategori: Psykisk Helse
 • 2 kommentarer
 • Back to business

 • Publisert: 01.02.2017, 21:14
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • Hei, alle sammen! Jeg håper ikke dere har blitt lei av min dårlige oppdatering, eller rettelse; null oppdatering fra meg denne gangen. I den siste tiden så har jeg egentlig vært for psykisk utslitt for å skrive noe som helst, eller delta så mye i sosiale medier, men jeg tror jeg trengte å ha litt sørgetid etter begravelsen til min farmor. Jeg skal prøve å være litt mer aktiv på blogg fronten fremover, men jeg er litt redd for skrivesperre, så HVA ønsker dere at jeg skal skrive mer om, eller kanskje noe nytt? 

  Det er iallefall noe som jeg spesielt har observert mye av i den siste tiden. Vi alle ser store overskrifter i media ser man hele tiden, blogger eller andre ting, men hva fanger ens oppmerksomhet idag? 
  Er det interessen for overskriften, eller er det andre faktorer som spiller inn? Det som er mye av idag er clickbait(klikkagn); overdrevne overskrifter, tekst eller bilder som får folk til å gå innpå kilden. Ikke alle kritiske til dette, og tenker heller ikke på dette som et problem, men jeg - personlig har opplevd innhold av det jeg leser har en helt annen karakter enn overskriften, og det samme gjelder for det motsatte.

  Det er så mye av dette, hele tiden, overalt, men er det greit å skape falske overskrifter, eller innholdet av innlegget? Skal det liksom være en positiv ting å være falsk? Jeg mener, jeg har kommet over flere overskrifter eller tekster som har virket som alvorlige saker, men det har i utgangspunktet ikke vært i realiteten, det har ikke vært sant. Jeg synes det er så trist, men også tragisk at noen må ty til denne metoden for å få innlegget, eller en artikkel mer attraktiv - for jeg synes man skal være ærlig med det man legger ut - uten å overdrive for å få tak i flere lesere eller sidevisninger.

  - Hva mener du om clickbait? Synes du det er greit? 

  Slenger med et bilde av meg selv som jeg tok nå nettopp, faktisk! Jeg blei meget fornøyd med sminken som jeg valgte å sette på for å føle meg litt freshere. Håret mitt stopper bare ikke å gro, så jeg må ta en ny runde med blåfarge. Jeg er også litt lei av å legge ut gamle bilder av meg selv, eller bare bilder med qoutes på, så hey - forandringer fryder? Haha.


  #Oppdatering #Mening #Hverdag #Media #Clickbait #Livet

   

 • Publisert: 01.02.2017, 21:14
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 4 kommentarer
 • hits