Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Er jeg egoist?

 • Publisert: 30.01.2016, 23:38
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Jeg vet at det innlegget jeg skrev på morgen idag, var kanskje litt for negativt, men jeg tenker; hvorfor skal jeg alltid tilfredsstille andre hele tiden, 24 timer i døgnet? Jeg vet at det er mitt eget valg å gjøre det! Jeg tenker bare på når enkelte lar meg føle meg så liten, ubetydelig og negativ da jeg faktisk ønsker å skifte retning i livet, og heller stille opp for de som faktisk gir tilbake den tryggheten! Jeg lurer på om det er lov å ha det vondt, for i skrivende stund så virker det som at jeg ikke får lov til å være sliten, for svært få forstår. Jeg har en egen helse, jeg har et eget liv, jeg har egne valg!  

  Det er dager hvor jeg for.eks - velger å sitte oppe mer eller mindre hele natten å stille oppe for folk, fordi jeg klarer ikke å legge meg med dårlig samvittighet. Det får jeg aldri tilbake, da de tar avstand eller klager på meg fordi jeg valgte å gjøre en endring i livet mitt.

  Er det egoistisk å vite hvor sine egne grenser går? 
  Hvis jeg var dem så ville jeg ha tatt meg selv en titt i speilet.  | Bildet og redigering: Marty Beatricè[Meg] |  #Vennskap #Ærlighet #Negativitet #Positivitet #Forandringer #Livet #Sorg#Ensomhet #Støtte

  #Relasjoner #Egoist #Helse #Livetmitt #Falskhet #Falskevenner #Realiteten #Meninger #Tema

 • Publisert: 30.01.2016, 23:38
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 6 kommentarer
 • Dont tell me what I have to do.

 • Publisert: 30.01.2016, 06:25
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • Jeg er så lei av mennesker som tror de har fakta på bordet, når det viser seg at de egentlig bare driter seg ut! Det begynner å bli så drøyt at mennesker ikke lengre har kapasitet til å tenke "jeg kan ikke dømme noen i en annens situasjon, da jeg kanskje ikke kjenner den ene personen", eller "det er alltid 2 sider av 1 sak, og ingen av sakene er perfekte"! Per dags dato så virker det feil å måte forklare sin forklaring på en situasjon til relasjoner som uttrykte seg å være troverdige på å være en lojal venn med støtte, men endte med å dømme personene utenom den du selvsagt "støtter". Jeg synes det er greit, fint og supert at andre har meninger om ulike og negative situasjoner med andre!

  For eks - du kjenner ikke relasjonene til vennen din som nettopp hadde en krangel, du har hørt historien, også velger du å dømme personene til vennen din som at du kjenner dem, for du valgte heller å tenke på deg selv. Jeg synes vell det går veldig over grensen til å ha respekt til vennen din. Jeg er nok kanskje ikke den skarpeste kniven i skuffen, men hvorfor skal alle andre tro at det er greit å overkjøre andre med å dømme personen, og ikke - den negative hendelsen i en situasjon? Det er situasjonen man bør forholde seg til, ikke alt det andre som ikke handler om det som skjedde.

  Jeg er vell den verste vennen noen kan få, men jeg mener at det er forskjell på å si meninger om noe som har skjedd, til å dømme noen som personer. Jeg skal skrive litt mer om dette seinere idag, for jeg kjenner jeg blir kraftig provosert av enkelte mennesker som tror de vet alt.


  //Bildet er av meg, og redigert av meg.

   

  #vennskap #relasjoner #krangel #situasjoner #livet #falskevenner 
  #ikkedøm #dømsitiasjon #fakefriends #hateme #relasjoner 
  #meninger #dømme #respekt #fuckyouall #hurt

 • Publisert: 30.01.2016, 06:25
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 0 kommentarer
 • Challenge day 1/2 - "Hva synes du er attraktivt hos en gutt, og hvorfor?"

 • Publisert: 29.01.2016, 20:40
 • Kategori: 7 days challenge
 • ** Beklager for at jeg har vært treg på å å publisere innlegg om spørsmålene fra "Challenge - 7 days" av personlige grunner, dette er også nevnt i bloggen! Jeg publiserte nettopp det første innlegget med svar, og denne kan du lese HER! Jeg har bestemt meg for at jeg prøver meg på å ta 2 spørsmål hver dag istedenfor, da jeg egentlig skulle skrive 1 om dagen i 7 dager.  Se det på den positive siden - jeg skylder leseren dette, men også fordi jeg vil  ha noe å gjøre i helgen! **  Det er sjeldent jeg får spørsmål om gutter, så dette var utenom det jeg er vandt med! Jeg tror det også er bra å skrive om dette, da jeg egentlig synes det er uinteressant å skrive om selv, så det blir nok litt av en utfordring for meg! Hahah. Jeg er nok altfor kresen og sær når det gjelder gutter, iallefall når det gjelder hva jeg synes er attraktivt, for jeg er ikke den typiske jenta som finner det attraktivt å falle for gutter som tror at de er noe[Tusenkunstner - det å være best i alt, eller ha det jævligst]! Jeg tenker ingen skal tro at de er noe, enn å være den de er - og det er bra nok.

  Det jeg synes er attraktivt hos gutter;
  | Is-blå eller mørke brune øyne | Naturlig farge på håret, men bryr meg ikke om det er farget. | Kler seg litt bedre når man skal noe - enn hvis man sitter inne. | Gutter med caps eller lue(?) - jeg vet ikke hvorfor jeg synes det er attraktivt, haha! | Gaming gir jo et lite bonus i boken. | Musikk, film og serie entusiast. | Litt politisk eller nyhets engasjert. | Flink til å lage mat. | Interessert i å skape opplevelser for livet. | Ærlighet & åpenhet. | Humor! | Være til bry. | Ta vare på sin egen hygiene, naturlige skjønnheten & helse.

  - Det er nok mer, men dette er det jeg fant på i farten, lol(?)!

  Jeg er ikke den jenta som synes gutten er attraktiv på grunn av interesser, utseende eller annet, men også oppførsel.


  //WeHeartIt.


  Jeg er heller ikke den jenta som krever at gutter skal forandre seg både stil og personlighet,
  for finnes det utrolig attraktivt når en gutt tørr å være seg selv! Jeg er heller  ikke redd for å si hva jeg mener om forskjellige ting, men jeg gir ingen negativ kritikk for utseende eller personlighet, men har gutten for.eks på seg arbeidstøy da vi skal på familiemiddag, så vil jeg selvsagt si ifra at det er ikke greit! Utenom det så tror jeg det finnes ting som ikke er greit da man er i et forhold, som man kunne gjøre som singel. Da mener jeg for.eks det å ligge med andre, ha unnskyldninger for å være med meg, eller dra ut med kompiser på byen hver helg! Jeg nekter ikke gutten til å leve sitt eget liv, men nysgjerrigheten vil nok være med meg på hva som skjer, hvorfor svarer ikke han osv! Jeg tror dette er normalt, da jeg er nysgjerrig fordi jeg kun bryr meg, ikke fordi jeg er en over sjalu drittunge, for ingen kan forvente alt på et sølvfat i et forhold.

  Jeg liker når gutten også  tar initiativet til å være med meg, finne på noe eller møte venner/familie på begges sider! Ikke bare ha interessen om å sitte inne på rommet, eller inne i sin egen leilighet -  for alt annet er interessant enn meg, eller at han er en gutt som har 10 andre jenter, så han vil gjemme meg inne istedenfor! Det handler vell om å gi og få, så det å få gir den god følelse av å gi tilbake også! Ikke sant? Jeg liker at han bryr seg, uansett hvordan jeg har det, avtaler med andre, ser ut eller interesserer meg for! Og - ikke flau fordi for.eks jeg har angst. Jeg sier ikke at han skal sitte over meg 24 timer i døgnet, men det å være en støtte, for det å være til bry er ikke negativt, som jeg for bare litt over 2 måneder siden trudde, så jeg har lært av den feilen.

  Jeg tror god kommunikasjon fra gutten gjør han selv mer attraktivt, eller jeg tror ikke - jeg vet! Jeg er den jenta som liker å snakke om ting, for som nevnt over - jeg er ikke redd for å si hva jeg mener hvis jeg gnager på noe! Om gutten er slik også, så er det bare mer enn attraktivt, men også noe som kan bli et godt forhold! Kommunikasjon gir tillit, for uten kommunikasjon blir tilliten mindre og mindre, så jeg vet av erfaringer; Kommunikasjon og tillit gir også trygghet, omsorg og stolthet i forhold, tror jeg, iallefall for meg.

   

  #Minmening #Gutter #Tema #Challengeday2 #Challenge #Attraktivt
  #Mening #Erfaring #Personlighet #Jentetema #kommunikasjon #Tillit
  #Interesse #Temaer #Ærlighet #Tbno #Love #Forhold 

 • Publisert: 29.01.2016, 20:40
 • Kategori: 7 days challenge
 • 0 kommentarer
 • Challenge day 1 - "Hvorfor er Ellie Goulding din farvoritt?"

 • Publisert: 29.01.2016, 18:20
 • Kategori: 7 days challenge
 • Artist navnet hennes er Ellie Goulding, men hennes ekte navn er Elena Jane Goulding!
  Hun er født 30 desember 1986 i Herefordshire i England, så jeg er litt stolt av å være britisk!
  Hun synger, skriver sine egne tekster og kan spille flere instrumenter!

  Jeg tror de fleste alltid hører om Ellie Goulding et eller annet sted i hverdagen, om det er sanger på radioen, venner som snakker om henne, nyheter eller annet. Jeg har vært blod-fan av denne sterke og suksess fulle artisten i alle år. Jeg tror jeg hørte hennes første sanger i 2008/2009(?), og siden det så har hun vært min favoritt. Sangene hennes er full av personlighet.

  Jeg så hun live på slottsfjellet i 2015. Jeg måte dra alene, da jeg ikke kjente noen som skulle dra, så jeg hadde angst og ville egentlig droppe konserten hennes. Jeg dro, fjes til fjes med frykten; angsten! Jeg husker at jeg var så dårlig, jeg ville spy, svime av og bare gå derfra, men uten hennes energi til å tenke positivt, så hadde jeg nok gått derfra! ... Er det så sært at en artist faktisk vekker den lykken til å nyte en opplevelse? Jeg aner ikke, men det er ikke hvem som helst artist jeg ville ha stått på konsert helt alene! Det var verdt det.

  Jeg tror det vil være vanskelig å finne et par favoritt sanger, da jeg synes omtrent 50% av de går under favoritter. Kanskje jeg virker bare merkelig? Jeg aner ikke, men som sagt; hun er trossalt min motivasjon til å forsette å kjempe imot mine utfordringer!

  "The Writer", "Love me Like you do", "Starry eyed", "Anything can happen", "Outside" med Calvin Harris, "On my mind", "Under control", "Lights", "Hearts without Chains", "Wish I stayed", og "Only you".

  Jeg har alle sangene hennes i en egen liste på Spotify - kanskje det forklarer hvor fan jeg er? Hahah! Så om du har Spotify - sjekk ut listen HER! Eller, om du ikke har Spotify, så sjekk ut Youtube sangene hennes HER!  //WeHeartIt.

  Jeg har alltid interessert meg for livet til artister, iallefall Ellie Goulding som min favoritt! Kanskje sært?
  Men uansett ...

  I 2009, så var Ellie Goulding signert til PolyDor, som er eiet av Universal Music Group, som kommer har hatt Cherly Cole, og Eminem.

  I 2010 hadde hun en kjempe suksess innenfor musikk! Hun ga hun ut sitt debut-studio album som heter "lights", og albumet nådde første plass UK Albums Chart, og solgte over 850,000 tusen eksemplarer i bare England! Ikke bare det - so far er albumet solgt 1.6 millioner ganger i hele verden. I det samme året, så nådde hun også toppen av BBC's - Sound of 2010, og hun vant også Critics' Choice Award også!

  ... Hun har også sunget i bryllupet til Prins William av Wales og Kate Middleton som er et kongelig par i England! Sangen hun spilte var "Your song" til dems første dans på dansegulvet.

  I 2011 så hun blei partner med Pandora Radio,
  så 1 dollar av hennes miks av sanger gikk til veldedigheten "Frigjøre barn"! Et år seinere, i 2012, så startet hun en veldedigheten for studenter i Run Los Angels, for å vise sin støtte for sport til mindre privilegerte barn, på "Unfied school" distrikter i Los Angels! Hun er jo sport-person selv, da hun også er sponset av Nike! Ikke bare det, men i 2013, så hun hadde en konsert i London, for en kampanje for å øke bevisstheten om kvinners problemer med utdanning, og helse! ... Hun er en artist med stål i nesen, for jeg skulle ønske jeg kunne gjøre noe stort for en eller annen form for å starte en veldedighet! Det er vanskelig da jeg er en ukjent person, i hele verden. Jeg beundrer henne, og hennes styrke.

  ... Viste dere forresten at hun har hatt et forhold med Skrillex artisten i 2012? Det blei slutt etter 7 månender, da avstanden var grunnen. Litt sjokkerende å vite ting om artister som man aldri ville ha trudd, hah!  #Challenge #Day1 #Utfordring #EllieGoulding #Spørsmål #Svar
  #Forbilde #Fakta #Artist #Musikk #Sang #Challenge7days 
  #Svarpåspørsmål #Facts #tbno #Suksess #Hverdag #Favoritt
 • Publisert: 29.01.2016, 18:20
 • Kategori: 7 days challenge
 • 2 kommentarer
 • Changes can be uplifting!

 • Publisert: 29.01.2016, 05:36
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Jeg så igjennom noen bilder på PC-en, og vips så fant jeg et Collage som består av to bilder av meg, for å se forandringen på meg selv. Jeg synes det er litt sykt at forandringen er så stor, selv da den egentlig ikke er det i bunn å grunn. Jeg sitter egentlig å er litt sjokket da, jeg ikke var klar over den store forandringen ved med meg selv, men jeg tror de fleste opplever det med seg selv, og tenker; "Så jeg sånn ut?", "Herregud, tiden flyr!", "Hvorfor sminket jeg meg sånn og sånn?" og listen kunne ha vært lang, hah!

  Jeg tror at utseende kan man forandre hele tiden - etter sine egne bekostninger i økonomi eller i den delen det finnes ting som gnager eller negativ tenking! Jeg sier ikke at dette gjelder alle, men det er slik er det litt for meg! Jeg blei en litt mer åpen person som ikke var redd å si det jeg mener, da jeg var villig til å tenke litt mer positivt og ikke ha frykt for alt i verden, og da valgte jeg heller ikke å se ut som jeg prøver å gjemme meg ifra hvem jeg er. Det hjalp, og det er positivt! 


  "You can not change the core behind your eyes, when you are afraid of everyone else's meanings."


  //Opplastet fra egne filer.


  #forandringer #utseende #personlighet #2009to2015
  #forandring #positivt #person #livet #håp #changes 
  #sjokka #megselv #backthen #tilbakenoenår #tbno 
  #livetsforandring #svarttilblond 

 • Publisert: 29.01.2016, 05:36
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 0 kommentarer
 • The internet decided to become best friends with Tor!

 • Publisert: 29.01.2016, 05:01
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • ... Morsom overskrift? Jeg synes det, og jeg lo.

  .... Jeg beklager virkelig at det innlegget fra Challenge - 7 Days,
  der første spørsmål er "Hvorfor er Ellie Goulding din favoritt?". Jeg beklager virkelig, men jeg satt nettopp å skrev innlegget, så blei det Internett-tilkoblingen brutt, på grunn av dårlig dekning fra før og - orkanen "Tor"(grunnen for overskriften) som er litt på besøk hos oss litt på Østlandet også, les om orkanen Tor på  VG  eller  YR [trykk på en av dem så kommer du direkte inn på sideneJeg beklager virkelig igjen, men jeg tror dere forstår de som er mer eller mindre rammet av "Tor"! Jeg skal begynne å skrive videre i et dokument-program på PC-en, så kommer innlegget iløpet av dagen imorgen(fredag), eller natt til lørdag! Jeg lover, så stay tuned please. 


  Jeg har som sagt ikke hatt ork tidligere denne uken, da søvn har vært minimalt - go kronisk insomnia! Jeg fikk sove 12 timer fra onsdag til torsdag denne uken, så jeg kjenner det på kroppen at jeg trengte det, men jeg kan nok lengte en slik stund etter en natt med 6-7 timer, eller mer! Det skjer jo bare i perioder, men jeg skal be om hjelp med søvnen! Jeg har prøvd de mest vanlige sove - og innsovning medisin, men ingen av dem funker! Jeg er heller egentlig ikke fan av det, da min lege sa at de med kronisk insomnia bør ikke ta medisiner for det, på grunn av det å være "avhengig av medisiner for å sovne", og på grunn av risikoen for at angst og depresjon skal bli verre! Det gjelder kanskje ikke all slags søvn medisin? Jeg vet ikke, men vet også at det er mange andre alternativer, som å bearbeidde de tingene som kanskje har skapt kronisk insomnia, eller søvn-terapi hos en spesialist! Jeg skal få undersøkt dette da jeg begynner med samtaler/terapi hos en psyk. sykepleier i Kommunen i neste uke - skulle egentlig ditt igår(torsdag) på min første time, men hun var syk! Jeg håper at livet mitt vil falle litt mer på plass når jeg har fått vært der en periode, for den forandringen vil være så bra for meg, og faktisk andre rundt meg også! - Da har dem en grunn til å gi komplimenter da, sarkasme ...  Kanskje bli friskmeldt en eller annen dag fra depresjon og angst? Jeg ønsker ikke å sette forventninger til det, da jeg har lett for å falle på utsiden og gi opp om jeg, eller andre har for stort press på meg og mitt liv. Babysteps er det beste, for da vil det ofte gå i orden med riktig og positiv innstilling, håper jeg.

  ... Jeg håper ikke folk er sure på meg, for jeg tenker at ingen vil lese min blogg nå lengre, hah ...
   

  #beklager #challenge #spørsmål #kroniskinsomnia #storm #orkan #orkantor
  #innlegg #elliegoulding #staytuned #skyldfølelse #insomnia #slitsommedager
  #betterdayscoming #bedredager #håp #psykiskhelse #minhverdag #comingup #positiv
  #tbno #uvær #natt #søvnløs 

 • Publisert: 29.01.2016, 05:01
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 0 kommentarer
 • .. Jeg beklager, virkelig!

 • Publisert: 27.01.2016, 05:22
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 •  

  Jeg valgte å ta en utfordring fra Torill for noen dager siden, [Innlegget om Challenge - 7 days]! - Jeg beklager for at jeg ikke kom med det  første innlegget fra denne utfordringen, da jeg sa jeg skulle det! Jeg har ikke fått sovet så bra på 1 uke nærmest, - egentlig så har det vært sånn i nærmest litt over 1 måneden nå. Jeg kjenner kroppen ikke har så mye annet enn gjøre hverdagslige oppgaver som er normalt å få gjort ...  Go Periodisk kronisk insomnia, så har ikke hatt orket å sette meg ned for å skrive, selv da jeg har hatt lyst. Jeg beklager så mye, igjen!

  Jeg skulle skrive om Ellie Goulding som er en jente, kvinne, artist og en dyktig låtskriver. som jeg verdsetter ekstremt høyt! Hun er tross alt et forbilde jeg har hatt i 8-9 år! eg tenkte jeg skulle gi det en ny sjanse da jeg våkner mest sannsynlig med litt mer krefter og energi enn det jeg har hatt og har nå! Jeg håper dere leser dette da det kommer ut iløpet av dagen(27 Januar, onsdag)

  Slenger med et bilde jeg tok istad, hvor jeg faktisk følte meg litt bedre siden jeg valgte å fikse meg litt idag! Og, ja - jeg er en gamer, om du lurte på grunn at jeg sitter med et gaming-headset[Logitech G40], kan også etter jeg er ferdig med utfordringen skrive om mine gaming-interesser! Jeg regner med at det kanskje finnes andre bloggere som gamer og - skriver om det? Isåfall, legg igjen en kommentar, om ønskelig!

   

   

   

  #beklager #update #oppdatering #insomnia #energiløs #psykiskhelse
  #psykiskelidelser #søvnløs #7dayschallenge #challenge #utfordring
  #gaming #gamer #meg #livet #minhverdag #MinHverdag #unnskyld 
  #Tønsberg #tbno #vgno #blogg #fraværende #utslitt #utbrent

 • Publisert: 27.01.2016, 05:22
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 3 kommentarer
 • Mine utfordringer jeg ikke snakker om.

 • Publisert: 24.01.2016, 19:15
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Jeg har ikke hatt en bra dag idag! Slik er jo livet i mer eller mindre grad, for det vonde er en del av livet som det gode. Jeg vil bare ikke sitte her å skremme bort faste og - ikke faste lesere, som plutselig trykker på linken på facebook eller et annet sted på nettet. Grunnen til min frykt for dette, er at jeg vil kunne vise min gode, positive og smilende side av meg selv også, for den eksisterer den også.

  Jeg er rimelig sliten av hverdagen nå, der sanseinntrykk gjør det nærmest tungvindt og ubehagelig for meg å være sosial med andre mennesker. Ansikts uttrykk klarer jeg ikke å forstå eller skjønne for jeg har ikke sett det uttrykket hos den personen før, så jeg føler meg nærmest skremt av all den informasjonen som kommer inn i hjernen. Det er ikke bare sanseinntrykk dette gjelder, men kroppspråk og faktisk - samtaler! Jeg føler meg nærmest kritisert av enkelte kommentarer - "det er bare å forstå eller skjønne det jeg sa, eller gjorde nå", really? Er det bare-bare, så hadde jeg ikke sittet å hatt planer om å isolere meg ifra hverdagen på utsiden av disse 4 husveggene. Sarkastiske kommentarer av enkelt personer, de jeg ikke er vandt med å høre sarkastiske kommentarer fra eller i en annen grad av sarkasme som jeg ikke er vandt med, gjør at jeg nærmest stempler personer som uintelligente og falske, for hva er poenget med å ha en samtale om sånne ting - finnes det verdier i det? Waste off time.


  //
  Made by myself.

   
  Jeg kunne selvsagt snakket om problemet mitt før dette oppstår, men når dette skjer med over halvparten av de ulike relasjonene jeg har, på forskjellige tidspunkter og steder, så virker det pointless å være åpen om det! - Jeg er ensom, alene og forlat med bagasjen jeg har hatt med meg siden barndommen, for det er slik jeg blei født. Metafor; tenk deg - du ville vært frustrert, fortvilet, sliten om alle andre kunne ha en høy stemme i klasserommet, men ikke du, fordi du er den personen med lavest stemme i klassen, og du vet ikke hvordan du kan få høyere stemme, så hverdagen ender med at ingen er villige til å høre etter! ... Vet ikke om du forsto metaforen min, men verdt et forsøk.

  In the big picture - det er jeg som har et problem med egoistiske vansker som ikke lar seg slippe, selv da det er uakseptabelt i hverdagen! Ingen skjønner jo mindre man har en diagnose som kan forklare hvorfor man sliter med det ene og det andre. Jeg har jo adhd - ikke sant? Disse vanskene går ikke under adhd problematikk, og det fikk jeg selv bekreftet av 2 overleger som er spesialist med adhd problematikk.

   Tilliten forsvinner, forvirringen skaper kaos, usikkerhet skaper angst ... 
  Det få veit, er at jeg ender opp utslitt med tusen tanker som lager "informasjonkapsler" i hodet, og jeg forstår fremdeles ikke mennesker.

      #utfordringer #minevansker #psykiskhelse #utslitt #forvirret #usikker #relasjoner
  #misforståelser #misforstått #utviklingsforstyrrelse #tankekaos #mittliv #dårligdag 

   

 • Publisert: 24.01.2016, 19:15
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 4 kommentarer
 • 7 days challenge.

 • Publisert: 24.01.2016, 01:11
 • Kategori: 7 days challenge
 • Jeg har fått en 7 dagers challenge fra min "søster", som beregnes nesten som en søster uten gåsetegn. Jeg har valgt at noen andre kunne lage en slik challenge, der jeg skriver om en ting som er på listen i 7 dager! Jeg synes det er morsomt å gi svar på spørsmål som kommer fra en jeg har en eller annen form for relasjon med. Jeg skal prøve mitt beste, ved å gi et innholdsrikt innlegg på hvert eneste spørsmål! Jeg tenkte jeg skulle skrive om "Hvorfor er Ellie Goudling din favoritt?", og publisere den inatt! Jeg håper dette er bra for leserne også, om jeg ikke tar helt feil.

  Besøk gjerne hennes blogg ved å trykke HER, for å ta en titt eller bli en fast leser på hennes blogg.


  #challenge #spørsmål #7dayschallenge #inspirasjon #inspirerende
  #day1 #spørsmålsrunde #kreativt #innholdsrikt

 • Publisert: 24.01.2016, 01:11
 • Kategori: 7 days challenge
 • 1 kommentarer
 • Samsung nerd, sa du?

 • Publisert: 22.01.2016, 19:31
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • Jeg har alltid vært interessert i Samsung, ikke bare telefonene og tilbehør, men også andre ting som inventar å ha i hjemmet sitt. Samsung nerd er jeg nok, men det er jo på grunn av at jeg alltid har hatt gode erfaringer med Samsung! Jeg liker å lese fakta om ting jeg har interesse for, kanskje jeg er litt sær? Jeg synes det er viktig å finne ting man liker, og brenner for.

  Men, uansett - for noen måneder siden kjøpte jeg en Wireless Charger til min Samsung Galaxy S6 Egde! Jeg syntes at det virket unødvendig å ha to ladere, men etter å hatt den i noen måneder så synes jeg den er super praksis! Jeg er rett og slett forelsket i den, for den gikk over mine forventninger. Hastigheten for lading er ekstrem rask for å være en trådløs lader der man legger telefonen oppå "magneten". Den lyser grønt i en sirkel da telefonen er enten full-ladet eller ikke ligger oppå for lading, og når telefonen ligger å lader så lyser den blått i samme sirkel. Lyset er ikke sterkt, men heller behagelig volum på lyset og fargene. 

  Jeg kjøpte den på Ebay, og for å understreke; det er ikke kopi, men ekte vare fra Samsung! 
  Jeg kjøpte den for 107 kroner i September i 2015, men nå ligger den for 88 kroner der jeg kjøpte den.


     //Annonse

   

  #anbefaling #annonse #samsung #innkjøp #mobil #hobby #samsungnerd #annonseinnlegg #ebay

   

 • Publisert: 22.01.2016, 19:31
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • 0 kommentarer
 • 3 dager kan gjøre forandringer!

 • Publisert: 22.01.2016, 05:19
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Dette er sikkert ikke noe å være stolt over, men jeg har nådd topplisten i Tønsberg. Jeg har kun har vært aktiv på blogg.no siden da jeg byttet fra wordpress for 3 dager siden(sammenhengende har jeg blogget i 7 år), så er det noe å være glad over. Mer eller mindre! Jeg har en enorm motivasjon til å forsette å være på blogg.no i en lang periode, men denne gangen i litt mer positive retninger og variasjon om mine hobbyer, politiske/samfunns meninger og hverdagen min.

  Av egen erfaring, så vet jeg at de færreste søker oppmerksomheten sin der jeg, som en blogger sliter psykisk! Jeg er en oppegående person, som klarer å stå for det jeg mener, og er mer eller mindre flink til å få frem poenget uten å la meg gråte over kritikk. Hvorfor skal min psyke og andres inntrykk påvirke min karrière innenfor blogging og generelt skriving? Det burde ikke være slik av den grad at jeg ikke er en god blogger pga psyken. Poenget mitt er at jeg har lyst til å nå mine mål med bloggen, og skriving generelt, for seierfølelse er det beste som finnes, ikke sant?

   

  #topplistentønsberg #topplisten #motivasjon #seierfølelse #ærlighet #blogging #blogg #tbno #engasjement #skriving #hobby #nr9 #tønsberg #positiv #glad

 • Publisert: 22.01.2016, 05:19
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 1 kommentarer
 • People thinks they know my best, but in reality they jugde me.

 • Publisert: 22.01.2016, 04:48
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • Enkelte tror de kan kurere mine psykiske lidelser ved å passe på meg, jeg mener; passe på til at det blir mas og slitsomt uten forståelse! Jeg synes det er koselig at mennesker stiller opp for meg, men jeg synes det er en grense på "passe på og bry seg". Det er forskjell fra det å gi råd, og til at noen kan kurere min kronisk insomnia ved å sove ved siden av meg. Finnes det en person som er kåret som verdens smarteste person som stiller opp for alle til en hver til? Ironisk ...

  In the end, så kommer de enkelte med frekke kommentarer som at de er ubrukelige, og at jeg er utakknemlig. Ingenting handler om noen av delene! Det er bare - enkelte mennesker som må tro at det beste er å tro det beste, men egentlig; det får meg til å tenke på om min verdighet er verdig nok, for det å dra meg ned til bunn er ingen hjelp. Vær heller støttende, og ikke tro at noe kan kureres ved selskap, for det er ikke slik verden funker idag.

  "Bedrevitere" er noe jeg aldri har taklet så bra, for ingen vet bedre om noen enn deg selv!   #livet #bedrevitere #relasjoner #ubrukelig #vennskap #dårligvennskap #falskhet #ærlighet #forskjell #depresjon #angst #utakknemlighet #takknemlighet

 • Publisert: 22.01.2016, 04:48
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 0 kommentarer
 • "Jeg er ikke sykt perfekt"

 • Publisert: 21.01.2016, 18:31
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • De fleste unge idag sliter med et press for å være sykt perfekt. De bruker timer på sminken sin, det å alltid være mer enn bra nok, og strekke opp til alle andres forventinger. Lettere sagt; Det å være rett og slett sykt perfekt! Jeg synes det er trist at det er slik den dag idag i 2016, men hva med de som faktisk sliter med ting som gjør det nytteløst å tenke på å være sykt perfeke? De sliter med de samme tingene, men ikke av samme grunn.

  Jeg er en av dem, men jeg sliter ikke med et press om å være sykt perfekt. Grunnen min er - jeg er sliten 24 timer i døgnet på grunn av angst og depresjon som er noe jeg lever med av "naturlighet". Dette gjør det nytteløst å dra i butikken eller ha ork til å stå på kjøkknet for å lage mat, på de verste og slitsomme dagene. Det går heller ikke utover mat, men også utseende for jeg har ikke ork til å strekke opp til andres forventinger da det er slitsomt å nå mine egne forventinger.

  Jeg lever med noe som virker lett å takle, iforhold til det å være sykt perfekt. Sannheten er at psykiske lidelser er ikke en daglig kamp, og ingenting handler om det å være sykt perfekt, for - det å føle seg verdiløs for sitt eget liv gir ingen livsgnist.

 • Publisert: 21.01.2016, 18:31
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 0 kommentarer
 • Do not jugde, try to know me.

 • Publisert: 21.01.2016, 04:02
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Jeg vet at de fleste får oppmerksomhet rettet mot positive, glade, og typiske rosa-bloggere! Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde den interessen å skrive om klær, outfits, "dagen idag", ferier, og annet - som går under det å være en rosa-blogger. Jeg skulle på en annen side ikke ønske for min egen del, fordi jeg har hjertesaker jeg brenner for - dyrevernet i Norge, og jeg selv er vegetariransk[ikke på fulltid, men jeg når målet mitt, sakte men sikkert!], psykisk helsevern både i livet mitt og utenfor, og andre politiske samfunns temaer som vinner min oppmerksomhet av automatikk.

  Jeg kommer til å skrive om det som gjør meg glad, og positiv! Om det er hjertesakene mine, og det jeg liker best å gjøre - gaming, redigering av bilder, lage typografi, tegning, skriving, shoppe klær&sminke selvsagt! Jeg er nok ikke en av de som kommer til å ende opp som toppbloggere, men drømmen er jo selvsagt der! Grunnen for det er at jeg har hatt skriving som en hobby siden jeg begynte å skrive da jeg var 7 år, om det er noveller, romaner, fortellinger, annonser, artikler osv - så har jeg alltid hatt blyanten eller et tastatur foran meg. Jeg legger alle følelsene, tankene i det jeg skriver, og uttrykker det på en helt annen måte enn hvis jeg skulle fortalt om det med min egen stemme.

  Jeg har ikke det perfekte liv, men jeg skal heller ikke late som det er perfekt heller! Jeg har blitt mobbet i alle år, for at jeg er den jeg er, og hvorfor jeg velger å blogge usensurert om mitt liv, på godt og vondt som ei 23 åring! Jeg har slitet med depresjon og angst siden barneskolen, så midt oppi det hele opplevde jeg å bli feildiagnostisert for lettere psykisk utviklingshemmet da jeg var 8 år gammel. Det føltes som livet mitt blei tatt ifra meg. Jeg fikk avklart da jeg var 17 år at den diagnosen stemte aldri i utgangspunktet - men den tomhetsfølelsen av at livet mitt blei revet vekk fra meg er enda med meg. Jeg er idag diagnosert med Adhd, med autisme symp[uavklart om jeg har autisme/asperger], sykemeldt og - prøver mitt beste i livet, selv da utfordringene er større enn det "vanlige" personer opplever, utenfor denne boblen jeg lever i konstant.  #ommeg #informasjon #livet #meg #profil #thisisme #selvbiografi #interesser #hjertesaker #hobby #godtogvondt #life #mylife 

 • Publisert: 21.01.2016, 04:02
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 2 kommentarer
 • Show some love!

 • Publisert: 20.01.2016, 19:03
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • Kopiert fra wordpress bloggen min, skrevet den 10 September 2015.

  La noen du bryr deg om, vite at de betyr ekstra mye for deg! Det er så utrolig viktig å gi og få den følelsen av glede fra en eller annen relasjon, for det er slik man føle ? takknemlighet for den ene og den andre. Jeg synes vi mennesker bør bli flinkere på dette med å vise følelser, og dele tanker ? negativt eller positivt, for ærlighet er trygghet og omsorg!

  ● Ser du en du sjelden prater med på sosiale medier, snakk med dem, for det vil nok overraske dem! ● Ser du at en trenger å snakke med noen, vis at du bryr deg! ● Ser du at venninnen/kompisen din vil være med ut, la h*n bli med, uansett! ● Ser du at noen blir mobbet, hjelp personen som opplever dette, og ikke bry deg om hatet av misunnelse enkelte har! ● Spør engang for mye, enn en gang for lite. ● Vær en som tar vare på de som sliter, fordi de vil gjøre det samme mot deg! ● Still opp for personen som blir knekt av samfunnet, av enkelt personer!

  Det er så lite som skal til, fordi glede er faktisk det beste man kan sitte igjen med, eller følelsen av å gitt det til noen!

   


  //WeHeartIt.

   

   

   

  #kjærlighet #vennskap #relasjoner #livet #bryhet #brydeg #love #fakta 

 • Publisert: 20.01.2016, 19:03
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 2 kommentarer
 • "Hei, Norge, jeg er ikke en pasient, men et menneske."

 • Publisert: 20.01.2016, 18:35
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • .Jeg har lyst til å gjøre psykisk helsevern i Norge mye bedre enn det, det er nå, men jeg er nok ikke alene! Mye av grunnen til at psykisk helsevern i Norge ikke funker som det skal idag, er på grunn av utredninger der de bruker altfor mye tid på det ikke er et problem, mangel på kunnskap da de ikke viste at personen var alvorlig deprimert, det å være møtende å se personen som sitter i psykolog-stolen! Om det ikke hadde vært sånn, eller om personen var første-prioritert framfor diagnosene, da vil det ikke lengre være «bare en pasient», men faktisk et menneske som ikke har det lett, mer eller mindre.

  I 2009 var det 18-29 åringer, og 61 prosent av disse er uføre for psykiske lidelser. Er ikke det skremmende, så vet ikke jeg! Alle klager på at utledninger og flyktningene får det meste av penger, så tenk på dette; viste du at psykiske lidelser koster det norske samfunnet opp til 70 milliarder hvert eneste år? Det viste du kanskje ikke! Det er skremmende å se hvor mye penger vi bruker på personer, mennesker som sliter med psykisk helse i Norge. Det blir lite som blir gjort for å redusere kostnadene ved å bearbeide og redusere psykiske lidelser med riktige metoder, som mer kunnskap og forskning! Kanskje høre på de/oss som sliter psykisk?

  ... Et annet skremmende faktum som kanskje avslører hvor lite kunnskap systemet har i Norge om psykisk helse! Det er at det ca. 500-700 selvmord i Norge hvert eneste år, og JA - dette er mest kjent ved at personene psykiske lidelser. Det å røyke sigaretter for.eks har risiko ved tidlig død, men de som sliter psykisk har like høy døds-risiko.

  Skal systemet måte koste seg på menneskeliv, men ikke koste seg på bedring i systemet? Det er noe jeg alltid har sagt, og spurt om, så hvorfor er det motsatt psykologi for de/oss som sliter med psykisk helse? Det kan hende at det er endel av «bedringen» å føle seg virkelig på bunn! Må det virkelig være slik at personen, mennesket - føler seg dum som sitter i psykolog-stolen, der mange andre personer, mennesker har sittet kanskje med samme følelse? Eller, at du aldri vet - om det var den stolen som tok liv, men blei aldri hørt av systemets paragrafer og uskrevne lover.

  Jeg synes at systemet bør gå ut fra den boblen, som har vært en boble i alt for mange år. Ingenting er svart og hvit lengre, som det engang var før - for da valgte folk å være og se svart og hvit - for det var det enkleste! Psykiske lidelser øker for eneste år, det er ikke svart og hvit, det er det man kaller - skremmende. De fleste som sliter med psykisk helse, sliter mer enn om det hadde vært for 15 år siden, eller 40 år siden, da det ikke var mulig å la ting påvirke sin psykisk helse, i så stor grad som det gjør nå idag!

  There you go, faktum servert på frokost-bordet ditt. 

   

  #psykiskhelse #psykisk #psykiskelidelser #psykiskhelsevern #livet #fakta #samfunn #kunnskap #lidelser #meninger #helsenorge

 • Publisert: 20.01.2016, 18:35
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 0 kommentarer
 • Kosmetikk - neste innkjøp!

 • Publisert: 20.01.2016, 01:48
 • Kategori: Dyrevennlig
 • Sminke? Jo, de fleste jenter bruker vell sminke den dag idag, så jeg tenkte jeg skulle legge ut det jeg har av neste innkjøp. - Kanskje du blir inspirert? Jeg har også stor interesse for anti-animalsk testing innenfor kosmetikk. Jeg kan skrive om nettopp anti-animalsk i et eget innlegg iløpet av helgen, om noen ønsker!

  Jeg har alltid vært fan av Gosh sine produkter, men har egentlig falt for Glo?Minerals etter å ha lest anbefalinger og fakta! Glo?Minerals har rikt med trippelknuste mineraler, og dette gjør at sminken sitter godt og har god dekk-evne. Produktene har rikt med vitaminer, og antioksidanter, og gir en naturlig UV-beskyttelse. Glo?Minerals passer alle hudtyper, om man er sensitiv, uren eller har normal hud.

  Det sies også at Glo'Minerals er så ren, at man kan sove med den! 
  Uansett - jeg bruker Vitamin E Gentle Facial Cleaning Wipes fra BodyShop, og du finner den her!


  Produktene og prisene kommer fra
  Blush.no! | Bildet er lagd av meg.   

   

  #sminke #kosmetikk #utseende #GloMinerals #AntiAnimalsk #interesser #hobby #innkjøp #blushno #dyrevelferd

 • Publisert: 20.01.2016, 01:48
 • Kategori: Dyrevennlig
 • 5 kommentarer
 • "Less is more"

 • Publisert: 20.01.2016, 01:30
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • - Sa den berømte Mies van der Rohe, som var en av pionerene av moderne arkitektur.

  Jeg vet ikke om det er noen som har fått med seg at jeg er interessert i hus og interiør? Jeg gikk jo interiør linjen for en grunn, for i utgangspunktet ville jeg bli interiørkonsulent, men det endte heller opp med masse kunnskap og erfaringer! Den dag idag, så ser jeg ser det mer på som en hobby, og at jeg er glad for at jeg ikke er så opptatt av at mitt hjem skal se ut som «alle andres» hjem


  Minimalistisk hus og interiør. er noe jeg elsker, ikke fordi det er grått, svart, eller generelt lyse/mørke farge, for sterke farger kan også brukes som i puter, dekorasjon, malerier.
  Hvite vegger er en begynnelse, men kan også bruke 1 vegg som har industri-farge som er grå, lilla, beige, blå, i lysenyanser med betong-effekt. Alt handler ikke om fargevalg. Jeg personlig vil ha hvite vegger, men også fargenyanse innenfor mørke-grå/mørke-lilla på 1 vegg som er preget av industri-effekt. Interiøret og dekorasjonen vil jeg skal være i lyse og myke farger, hvit, svart, beige, mørke lilla, sølv, stål, matte-farger osv. Enkle, rette linjer og former, som er geometriske som gjør det personlig og pent, med et mystisk blikk. Jeg vil gjemme/fjerne alt det unødvendig, som skaper et blikk av kaos, slik at det som er viktig og viser personlighet får plass. 

  Jeg kan ta et kjapt spørsmål, er du en som liker rent og enkelt? - Da er du minimalistisk, eller - er du maksimallist? - Da liker du mønster og tilbehør. Det er jo hva blikket ser, hver sin smak, men jeg liker det slik. Mange vil nok si at jeg er ganske så dyster som vil ha det slik, eller at jeg er sær/kresen, men jeg er bare bevisst på hva jeg liker utifra det jeg har lært og egen interesse! Det er så «sterilt», ikke rot, og et behagelig blikk, som gir meg ro i sjelen. Jeg er ikke den typen som kan slenge møbler rundt i leiligheten, og tenke at det er greit, uansett hvordan farge, fasong, og utseende.

  Det er selvsagt dyrt hvis man ser prisen, men det er utrolig hva jeg selv, venner og mamsi har funnet på finn.no eller grupper på facebook, som egentlig er dyrt, men koster lite. Det trengs ikke så mye, for som nevnt over så skal minimalistisk fjerne det unødvendige, og heller ha det enkelt og pent, så tror egentlig prisene er verdt det av egne grenser og interesse, selvsagt! Det er mye man kan lage det meste selv ved å dra på loppemarked og puss opp selv.   
  Bolia - Ikea - Verket Interiør - Designspirit Designstation - Pur Norsk  -
  Tips, råd og fakta: Minimalistisk innreding 

   

   

   #interiør #hus #stil #hjem #minimalistisk #interesser #interesse
  #hobby #life #livet #tips #innredning #fakta #råd  

 • Publisert: 20.01.2016, 01:30
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • 0 kommentarer
 • Tilbake til blogg.no!

 • Publisert: 20.01.2016, 01:20
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Etter 1 1/2 år på wordpress, så har jeg valgt å opprette en blogg her på blogg.no igjen! Det er litt uvant å være tilbake, for jeg ser at det har skjedd mye i den tiden jeg har vært borte, men jeg tror det er ment positivt fra min side. I 1 1/2 år på wordpress, så har jeg skrevet mye om en dyster hverdag, men denne gangen har jeg lyst å skrive mer om den positive siden av livet mitt!  Jeg ønsker å bruke bloggen for å nå ut å nå ut med mine meninger, tips&triks, innkjøp, dele erfaringer og kunnskap! Jeg velger å være mer positivt og åpen denne gangen, så jeg håper det kommer nye lesere som faller for bloggen, hihi.

  Bloggen vil nok handle mye om mine interesser innenfor gaming, dyre velferden, tegning, innkjøp, interiør, sminke/stil, og politisk engasjement! Bloggen vil følge meg i livet med ADHD, på godt og vondt, så dette er noe jeg kommer til å skrive om hva ADHD er for meg og generelt, men det skal ikke være et tema jeg skriver om hver dag! 

  Som dere sikkert ser, så er bloggen min ikke helt i orden, men jeg jobber med designet - 
  så jeg håper iløpet av onsdagen(idag) den blir helt ferdig! 

  Håper dere følger meg videre.

   

   

   

  #newstart #forandringer #backtoblogg #life #blogg #blogger #wordpress #nystart #adhd #innhold #positiv #gaming #erfaringer #kunnskap

   

 • Publisert: 20.01.2016, 01:20
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 0 kommentarer
 • Ny blogg!

 • Publisert: 16.01.2016, 17:35
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Velkommen til blogg.no! :)

  Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

  Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

  Bloggen
  Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

  Hashtags
  Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

  Andre nyttige sider
  Infobloggen: http://info.blogg.no/
  Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
  Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

  Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

  Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

   

  Vi håper du vil trives hos oss!

  hilsen teamet bak
  blogg.no

   

  blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

   

 • Publisert: 16.01.2016, 17:35
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 0 kommentarer
 • hits