Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Det å reise seg er tøft når den du elsker går i fra deg

 • Publisert: 18.02.2017, 08:11
 • Kategori: Hverdagstanker
 • Naivitet er noe vi alle kjenner til, om du selv er det eller om du kjenner noen som er det. Det er mye man kan være naiv for, men det jeg ofte tenker på er; hvor mye kan jeg stole på enkelte? Jeg velger å stole fullt og helt på folk, men noen ganger har jeg altfor mye tillit, og det ender med jeg blir såret når noen bryter tilliten min gang på gang, det er vell fordi jeg velger å stole på det som blir sagt og gjort, det vet folk(??).. Noen ganger så tror jeg det kanskje også er grunner for at man er naiv, om man har blitt så mye såret eller blitt behandlet dritt, så tror jeg man er redd for å måtte være "slem" tilbake. Jeg prøver stadig å endre retning ved å være litt skeptisk, men jeg ender med å naiv hver eneste gang.

  Jeg har alltid vært ærlig med hva jeg har følt og tenkt, og med det så blir jeg satt i en "bås" hvor jeg er slem, frekk og spydig, men er ikke ærlighet det beste? Det synes iallefall jeg, for da slipper jeg å måtte såre noen bevist. Jeg synes det er så vanskelig å forstå hvorfor de ikke kan ta meg på alvor, enn å leke med sine forklaringer - unnskyldninger - på hvorfor de gjorde ditten og datten, iallefall når det skjer gang på gang, og da er det er nemlig jeg som blir liggende våken med følelsen av å ikke ha noen mening i andres liv, fordi det er jeg som må si unnskyld først.

  Skrik ut om noen vet hva jeg kan gjøre uten å være den slemme - for hvor mye må jeg finne i meg hele tiden?


  #Naiv #Vennskap #Hverdag #Psykiskhelse #Livet
   

 • Publisert: 18.02.2017, 08:11
 • Kategori: Hverdagstanker
 • 2 kommentarer
 • The memories will be erased

 • Publisert: 06.02.2017, 03:00
 • Kategori: Hverdagstanker
 • Jeg hadde en lengre periode i livet mitt hvor jeg lot fortiden være i nåtiden, den tiden savner jeg ikke. Jeg lot en negativ maske kontrollere hvem jeg egentlig er, og det verste var jo personene som var i livet mitt den gangen, som ikke så hvor livet mitt var på vei hen; de dømte, de kritiserte, de snakket bak min rygg, de trudde ikke på meg - de lot meg sitte igjen med vonde energier. For what reason? Jeg endte opp med å få min verste periode av depresjon, angst og isolasjon, jeg hadde det vondt altfor lenge, det føltes som jeg var innestengt i noe som folk ikke kunne skjønne eller forstå, fordi de valgte heller å være de negative, mens de klagde på meg om det faktumet at jeg bør vise glede, takknemlighet, og at "de brydde seg", men kanskje de brydde seg, men da kjente dem ikke meg i det hele tatt.

  Jeg jobber med å bli bedre enn det jeg var, og er. Det krever mye fra meg, men jeg vil ikke la noe styre meg igjen, på samme måte som det har gjort tidligere.

  Hvorfor skal jeg måtte bære det med meg videre? For la bitterheten styre livet er ikke sunt, og heller ikke en burde la andre kjenne på, for vil det gi en forskjell på fortiden? Nei, det gjør det ikke. Jeg er ferdig med å ha falske personer i livet mitt som er two-faced, dobbeltmoralske og hevn-lystige, for jeg vet hva mine verdier er idag etter 1 år med en helt annen selvinnsikt enn det jeg hadde før.

  Jeg vet at fremtiden skal bli bedre enn fortiden; jeg har fantastiske mennesker rundt meg den dag idag, kanskje ikke så mange, men de gir på følelsen at jeg ikke trenger flere enn dem.


  #Hverdag #Tanker #Psykiskhelse #Fremtid #Recovery

   

 • Publisert: 06.02.2017, 03:00
 • Kategori: Hverdagstanker
 • 2 kommentarer
 • hits