Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Tanker om fremtiden

 • Publisert: 10.04.2017, 04:13
 • Kategori: Hverdagstanker
 • Har blogg.no appen blitt min nye greie? Haha, skulle nesten tro det, men nei - jeg foretrekker å skrive på PC'en, det er bare det at jeg har ikke orket å sette meg foran tastaturet. Jeg håper allikevel at innleggene som er skrevet via telefonen ikke er rotete og vanskelig å lese innholdet, men si gjerne ifra om det er noe som virker rotete.

  I den siste tiden så har jeg brukt mye tid på å tenke, det trenger ikke å være negative, men også positive og nøytrale tanker.

  Når jeg bodde på grensen mellom Re og Holmestrand i Vestfold, det øde stedet som preget mye av mitt liv i det ene året jeg bodde der, så blei jeg mer og mer ensom og siden det så har jeg vært ensom følelsesmessig og fysisk, men jeg har lært så mye om meg selv og livet på en helt annen måte jeg har gjort tidligere.

  Jeg vet hva jeg ønsker ut av livet, for meg selv og min helse. Jeg ønsker ikke å sitte i sofaen å se på tv resten av mitt liv, så på tross av jeg blei 100% ufør for en liten stund siden, så vil jeg heller utnytte den friheten til å ta livet i mitt tempo.

  Målet mitt er å bli frisk en eller annen dag, men også være en som hjelper andre som sliter. Jeg vil oppleve verden, se verden fra et annet perspektiv enn det som skrives om og bildene som blir vist på nett og i papirform, jeg vil få inntrykk å lære andre om. Jeg vil bli mer politisk engasjert enn bare å være det over et tastatur. Jeg vil også skrive den boken jeg har drømt om siden jeg var 10 år.

  Kanskje jeg burde hoppe i fallskjerm? Gjøre syke ting, som egentlig ikke er så sykt for det er å leve og oppleve. Hva med å flytte til et annet sted enn Vestfold? Utfordre meg på en helt annen måte enn å sitte fast her.

  Det er så mange små og store ønsker og drømmer som har flydd i hodet mitt siden jeg var veldig liten. Det er jo heller ikke sikkert at jeg får gjort alt, men noe er bedre enn ingenting - iallefall for meg.

  Noen vil mene at jeg har en urealistisk tankegang med unødvendige drømmer som jeg ikke går oppfylt, men dette er mine drømmer og ønsker som har vært endel av meg siden jeg var liten, så meningen med mitt liv er ikke å sitte her å være ensom. Folk nevner til meg at jeg jeg kanskje bør heller fokusere på å stifte en egen familie med mann og barn, men er det hele poenget med livet? Altså, det å stifte sin egen familie er jo noe av det beste som kan skje, men det er ikke fokuset mitt nå idag - annet enn at jeg ikke ønsker å være singel resten av mitt liv, men jeg vil heller ikke være en desperat jente på 24 år, for å få mann, barn, hus og bil.

  I mellomtiden så vil jeg leve, lære, gi kunnskap, oppleve og hjelpe, for det er det jeg er ment for å gjøre og da er jeg heller ikke ensom lengre.

  #Livet #Drømmer #Fremtid #Ensom #Psykiskhelse #Tanker #Hverdag

 • Publisert: 10.04.2017, 04:13
 • Kategori: Hverdagstanker
 • 4 kommentarer
 • Folk snakker; bare ikke til deg, men om deg

 • Publisert: 28.03.2017, 02:59
 • Kategori: Hverdagstanker
 • //Mobil innlegg

  Hvilke valg man tar i livet, enten om det er kjærlighet, vennskap, familie eller andre ting - kan prege en på godt og vondt, men når vet man at det riktige valget er tatt? Det er det jeg stadig lurer på, for jeg selv synes jeg har tatt feil valg oftere enn de riktige, selvom jeg har vært blind og usikker på hva som har vært den riktige avgjørelsen.

  Er det noe som har fulgt meg hele veien, så er det å velge feil miljø av relasjoner utenom familie, men venner, bekjente, felles venner. Jeg har jo gjort feil som alle andre, men jeg har også opplevd mye vondt, spesielt det at jeg føler meg aldri bra nok, at jeg ikke er som alle andre, men er det noe som har skremt meg for resten av mitt liv er at folk får jo alltid inntrykk av personer og over halvparten av de jeg har møtt har fått et negativt inntrykk av meg, så da gir det dem en grunn for å drive med gossip talks, rykter og usannheter.

  Jeg hadde en slik episode for litt siden, da jeg fikk høre at noen hadde gått rundt å sagt at jeg skulle flytte tilbake der jeg engang bodde hos eksen min, hos hans foreldre, og det gikk jo selfølgelig rett til dem og andre folk i nærheten. Jeg har skrevet om det, blogget om det, folk hadde skjønt det når de kanskje ser meg oftere her, og det er helt greit, men det jeg ikke skjønner er; Hvor finner man interessen å snakke om det? Åja! Det var vell den situasjonen jeg var i for over 1 år siden, der jeg var en person som dro ned de rundt meg, helt ubevisst, så gjorde det meg til "en ond person som var kald og jugde om alt", når jeg kun var dypt deprimert og ikke en slags psyko, - er det, dette som gjør at dette er ekstra morsomt å drive med gossiping? Jeg vet ikke om det er slik, men det er ganske åpenlyst da folk elsker å snakke.

  Virkelig, people change and get a other hobby!

  Så, hva har gossiping gjort med meg? Jeg har blitt en person som er redd for å bli dømt, og bli misforstått - så jeg tørr ikke å gå utenfor komfortsonen - og satse, for jeg har sjeldent klart å overbevise noen med sannheten, for det ligger nok i manges natur å holde på en konklusjon.

  Derfor gir jeg faen, ser jeg noen som misliker meg så smiler jeg - for jeg er ikke redd for å forandres.

  || WeHeartIt ||

  #Hverdag #Rykter #Livet #Psykiskhelse

 • Publisert: 28.03.2017, 02:59
 • Kategori: Hverdagstanker
 • 2 kommentarer
 • Det å reise seg er tøft når den du elsker går i fra deg

 • Publisert: 18.02.2017, 08:11
 • Kategori: Hverdagstanker
 • Naivitet er noe vi alle kjenner til, om du selv er det eller om du kjenner noen som er det. Det er mye man kan være naiv for, men det jeg ofte tenker på er; hvor mye kan jeg stole på enkelte? Jeg velger å stole fullt og helt på folk, men noen ganger har jeg altfor mye tillit, og det ender med jeg blir såret når noen bryter tilliten min gang på gang, det er vell fordi jeg velger å stole på det som blir sagt og gjort, det vet folk(??).. Noen ganger så tror jeg det kanskje også er grunner for at man er naiv, om man har blitt så mye såret eller blitt behandlet dritt, så tror jeg man er redd for å måtte være "slem" tilbake. Jeg prøver stadig å endre retning ved å være litt skeptisk, men jeg ender med å naiv hver eneste gang.

  Jeg har alltid vært ærlig med hva jeg har følt og tenkt, og med det så blir jeg satt i en "bås" hvor jeg er slem, frekk og spydig, men er ikke ærlighet det beste? Det synes iallefall jeg, for da slipper jeg å måtte såre noen bevist. Jeg synes det er så vanskelig å forstå hvorfor de ikke kan ta meg på alvor, enn å leke med sine forklaringer - unnskyldninger - på hvorfor de gjorde ditten og datten, iallefall når det skjer gang på gang, og da er det er nemlig jeg som blir liggende våken med følelsen av å ikke ha noen mening i andres liv, fordi det er jeg som må si unnskyld først.

  Skrik ut om noen vet hva jeg kan gjøre uten å være den slemme - for hvor mye må jeg finne i meg hele tiden?


  #Naiv #Vennskap #Hverdag #Psykiskhelse #Livet
   

 • Publisert: 18.02.2017, 08:11
 • Kategori: Hverdagstanker
 • 2 kommentarer
 • The memories will be erased

 • Publisert: 06.02.2017, 03:00
 • Kategori: Hverdagstanker
 • Jeg hadde en lengre periode i livet mitt hvor jeg lot fortiden være i nåtiden, den tiden savner jeg ikke. Jeg lot en negativ maske kontrollere hvem jeg egentlig er, og det verste var jo personene som var i livet mitt den gangen, som ikke så hvor livet mitt var på vei hen; de dømte, de kritiserte, de snakket bak min rygg, de trudde ikke på meg - de lot meg sitte igjen med vonde energier. For what reason? Jeg endte opp med å få min verste periode av depresjon, angst og isolasjon, jeg hadde det vondt altfor lenge, det føltes som jeg var innestengt i noe som folk ikke kunne skjønne eller forstå, fordi de valgte heller å være de negative, mens de klagde på meg om det faktumet at jeg bør vise glede, takknemlighet, og at "de brydde seg", men kanskje de brydde seg, men da kjente dem ikke meg i det hele tatt.

  Jeg jobber med å bli bedre enn det jeg var, og er. Det krever mye fra meg, men jeg vil ikke la noe styre meg igjen, på samme måte som det har gjort tidligere.

  Hvorfor skal jeg måtte bære det med meg videre? For la bitterheten styre livet er ikke sunt, og heller ikke en burde la andre kjenne på, for vil det gi en forskjell på fortiden? Nei, det gjør det ikke. Jeg er ferdig med å ha falske personer i livet mitt som er two-faced, dobbeltmoralske og hevn-lystige, for jeg vet hva mine verdier er idag etter 1 år med en helt annen selvinnsikt enn det jeg hadde før.

  Jeg vet at fremtiden skal bli bedre enn fortiden; jeg har fantastiske mennesker rundt meg den dag idag, kanskje ikke så mange, men de gir på følelsen at jeg ikke trenger flere enn dem.


  #Hverdag #Tanker #Psykiskhelse #Fremtid #Recovery

   

 • Publisert: 06.02.2017, 03:00
 • Kategori: Hverdagstanker
 • 4 kommentarer
 • hits