Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Sosialisering og dagens innkjøp.

 • Publisert: 10.01.2017, 02:37
 • Kategori: Hverdag
 • Idag har det vært en annen dag for meg enn det som har vært i de siste ukene og ikke minst de siste dagene, så det har vært godt med en liten avlasting fra alt som skjer i realiteten, men også i tankene mine. Idag bestemte støttekontakten min og jeg for å dra til Tønsberg for å drikke kaffe mocca som er min favoritt.

  Vi koste oss med gode samtaler om det ene, og det andre av det som ligger i fokus hos meg. Det er ikke så lett å fokusere på seg selv i dybden, for hvordan har jeg det er noe jeg ikke har tenkt på en stund, siden jeg ikke vil være en pest og plage for hver og en, for har jeg blitt dømt, kritisert eller sett ned på så trekker jeg meg fort unna, og det samme gjelder når jeg tenker at jeg blir kritisert uten at det er slik. Jeg kjemper imot det hver eneste dag, noen dager unngår jeg alle, andre dager er bedre, hurra for unnvikende personlighetsforstyrrelse, men jeg har blitt mye bedre enn det jeg var, så bare det er et stort steg, selv da jeg ikke klarer å ta imot den gode selvfølelsen jeg burde ha for meg selv og fremgangen. Jeg har jo et helt annet syn på livet enn det jeg hadde, så jeg burde jo være litt stolt, eller? Haha.

  Etter den koselige cafe-turen, så møtte jeg Torill siden vi begge skulle innover til byen på samme dag. Jeg ville jo også se litt i butikker på farmandstredet, så det var trygt å ha noen med meg, og endte opp med å kjøpe litt, flinke meg! Papsi hentet meg for å kjøre meg hjem heldigvis for han er jo her nede på Østlandet nå, jeg har helt panikk for å gå opp bakken fra buss-stoppet fra hovedveien og hjem, så det betydde ekstremt mye, dessuten så trengte jeg ikke å betale for kjøring, intern - haha.

  Jeg har hatt en superkoselig, det er det som teller, så jeg håper det blir flere av slike dager med gode energier.

   


  "I am a unicorn" bag // Kjøpt hos H&M for 49.90,-
  Super praksis om man vil ha litt sminke oppi om man skal ut og farte, men kan brukes til å ha smykker i eller andre ting. 
  Super genial, og også veldig søt! 
  "Cheat day" genser // Kjøpt hos NewYorker på salg for 147,- 
  Den er litt baggy, som vil si stor i strl, men utrolig behagelig å ha på!
  Den har også hette og lommer foran.


  #Hverdag #Innkjøp #HM #NewYorker #Psykiskehelse #Helse #Blogg

 • Publisert: 10.01.2017, 02:37
 • Kategori: Hverdag
 • 4 kommentarer
 • Hverdagen og sånn.

 • Publisert: 19.12.2016, 21:57
 • Kategori: Hverdag
 • Dagene går, og alle dagene for meg er like, siden jeg ikke har jobb, eller skole. Jeg skulle ønske jeg kunne få utdanningen min ferdig, men det har blitt sagt av fagpersoner at det må være fokus på at jeg skal bli frisk, - det i seg selv er en jobb, så jeg sitter ikke på latsiden - og tror jeg får livet på et sølvfat. Ellers bruker jeg mye tid av dagene på å sitte på pc-en å gamer og andre ting, utenom det så tegner jeg endel og deler dagene mine med verdens beste katt Itzma. Sikkert ikke en veldig inspirerende hverdag, men jeg koser meg med mine interesser og da er alt annet egentlig utelukket, haha. 

  Men, det er jo snart jul og nyttår, så da blir ikke de dagene like som det vanligvis er! Jeg skal bare slappe av med en liten del av familien på julaften, så da blir det lettere for meg å kose meg, men på nyttårsaften så vet jeg ikke helt hva som skal skje .. Jeg må si at det er litt surrealistisk at julaften er allerede til lørdag, for jeg har ingen spesiell julefølelse, så - det er litt trist - siden jul er en viktig tradisjon(iallefall for meg). Jeg vet ikke hele grunnen til hvorfor, men jeg tror det har litt med at jeg ikke får lagt noen julegaver under treet i år, siden jeg har en ganske så stram økonomi med livsopphold fra Nav. Det er også visse hendelser fra barndommen som har stiftet seg fast i hjernen som er veldig vonde å bære på rundt disse tider. Hurra for det, men jeg skal prøve å gjøre julen bra, om ikke bra - så greit. 

  - Hva er jul for deg?

  #Hverdag #Interesser #Desember #Tradisjon #Jul #Nyttår #Hobby

 • Publisert: 19.12.2016, 21:57
 • Kategori: Hverdag
 • 1 kommentarer
 • hits