Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Det verste er over, det beste har kommet

 • Publisert: 24.03.2017, 21:03
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • Det var noen tøffe tak som jeg måtte bare ta tak i siden det siste innlegget jeg publiserte - Jeg var superwoman, det føltes iallefall slik - her på bloggen.. Jeg følte at verden gikk imot meg, det var lange timer med tårer og følelsen av at jeg burde gi opp den drømmen å få flyttet til en ny leilighet, men jeg trosset alle disse vonde tingene - tok tak i en kraft jeg egentlig ikke hadde, så nå etter et par dager, så kjenner jeg ren glede og seier for at jeg klarte å ta tak i noe som var ekstremt vanskelig for meg.

  Jeg fikk heldigvis hjelp fra et flyttebyrå til å ta de tyngste møblene; hvitevarer og den slags. Når det gjaldt esker og slike lette ting, så tok jeg det helt alene, uten om at jeg fikk hjelp med å kjørte det hit av min psykiater og tidligere nabo. Uten dem så hadde jeg dessverre gitt opp, jeg hadde ikke klart dette alene, så - jeg er mer enn bare takknemlig - for at det gikk så bra som det gjorde. Jeg er jo selvsagt ikke 100% ferdig med flytteprosessen, for det er fremdeles noen ting som står igjen i den gamle leiligheten, og det må jo vaskes for befaringen som er til nåkommende onsdag, men det får jeg hjelp av min støttekontakt(som var min tidligere psykiater).. Jeg er veldig heldig, men jeg er jo også ekstremt sliten og kjenner fremdeles på de vonde følelsene, for mye av denne prosessen minner meg litt tidligere situasjoner, så jeg skal ikke sitte å klage på at jeg står helt alene, men i seg selv så er det veldig sårt å måtte være avhengig av psykiatrien for å klare ting. Jeg prøver, og skal tenke på det positive ved det, for hadde jeg bodd i Tønsberg kommune(som jeg gjorde i alle mine år fram til for 2 år siden ca), så hadde jeg ikke fått denne hjelpen jeg er avhengig av, så all ros til denne fantastiske psykiatrien her i Re!

  Jeg velger å dele et bilde med dere, som jeg allerede la offentlig på andre sosiale medier her om dagen. Jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg alene innredet stuen, siden jeg har alltid drømt å få et minimalistisk preg på mitt hjem, for jeg liker det veldig nøytralt, men også noe som skiller seg ut fra resten! Jeg er ikke 100% ferdig med de andre rommene, men dere vet vell hvordan flyttekaos er? Esker, søppel og kaos over alt, det er slik iallefall her, men det former seg for hver dag som går, så jeg lover å dele flere bilder når den tiden kommer!

  Jeg kunne ha skrevet lange innlegg om nettopp det å få en ny og bedre tilværelse for seg selv. Jeg trives iallefall, det føles som mitt hjem, og den følelsen har jeg ikke kjent på - på flere år, så det var nesten jeg felte noen tårer når jeg innså at dette var realiteten, for det er så viktig for meg - og generelt for alle andre - å føle seg hjemme i sitt eget hjem, for det har så mye å si på den mentale og fysiske helsen. Jeg hadde jo prøvd altfor lenge å få denne tilværelsen og de gode følelsene i den gamle leiligheten, men etter over 1 år å opplevd mer nedturer enn oppturer - var jeg virkelig klar på å flytte, på tross av den belastning det ga meg når jeg faktisk flyttet.


  #Hjem #Flytte #Tilværelse #Psykiskhelse #Livet #Hverdag

 • Publisert: 24.03.2017, 21:03
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • 8 kommentarer
 • BILDEDRYSS: Nye leiligheten min

 • Publisert: 16.03.2017, 02:42
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • Jeg vil først og fremst takke for fine kommentarer etter at jeg publiserte offentlig om at nå er leiligheten min, det betyr ekstremt mye for meg! Dette er noe jeg har sett frem til altfor lenge - få en ny start med det som gjort, og sette nye mål - siden det har så mye å si på min psykiske helse, og fremtiden!

  Jeg tenkte å dele noen bilder fra leiligheten, siden jeg lovet å gjøre det så fort jeg hadde muligheten, men jeg har dessverre ingen møbler der enda, så det ser sikkert litt tomt ut fram til 22 Mars, da jeg får de tunge tingene inni leiligheten, og kan bo der fra den datoen! Jeg kommer til å ta mye bilder i prosessen, så jeg håper dere ikke blir lei av mye leilighet snakk, for jeg synes det er morsomt å kunne dele med dere som leser, for dere er jo endel av min hverdag igjennom bloggen også. Jeg, personlig - elsker leiligheten, størrelsen, rom-fordelingen, fargene eller bare everything - og jeg gleder meg som et barn for å få mitt personlige preg i et hjem, som jeg kommer til å trives i. Jeg mangler endel inventar, som hyller, skrivebord til dataen, og lignende, men jeg tenker at det blir morsomt å spare penger til! Jeg håper iallefall at det blir en tur til Ikea i den nærmeste fremtid sånn at jeg får kjøpt litt små ting som jeg først og fremst trenger innen kort tid etter flytting. 

  Om du har noen tips, eller noe kult å dele fra Ikea så legg gjerne igjen en kommentar! 
  Hadde satte uendelig pris på alle slags ideer.


  #Leilighet #Bildedryss #Hverdag #Flytte #Interiør #Hjem
   

 • Publisert: 16.03.2017, 02:42
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • 0 kommentarer
 • Bucketlist: People of Tomorrow

 • Publisert: 27.02.2017, 21:17
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • Jeg har alltid leitet etter en interiør inspirert webshop som faller i smak, det er jo ingen hemmelighet at jeg er veldig sær og kresen på hvordan mitt hjem skal se ut. Jeg kom over People of Tomorrow, siden de hadde kommentert et innlegg her på bloggen min, så da blei jeg litt nysgjerrig og - blei forelsket i det de har på siden med engang! 

  Jeg tenkte dette ville også være en god sjanse å dele noe som jeg fant, og ikke har lest så mye om, kanskje de er veldig nye? Jeg er usikker, men jeg er iallefall positiv til siden dems. People of Tomorrow har en egen blogg.no side som du finner HER, så de er Norske og holder til i Kristiansand. Jeg kommer ikke til å kjøpe det jeg ønsker meg her og nå, så det er bedre å kjøpe litt og litt, men jeg lover å dele min erfaring om varene dems, hvor lang/kort tid det tar for å få det i posten og div - så stay tuned! Hihi.

  Cats in Black poster // The Fox poster // Deer Skull pillow // Skull pillow

  #Annonse #Innkjøp #Interiør #Peopleoftomorrow #Hjem #Bucketlist #Webshop
   

 • Publisert: 27.02.2017, 21:17
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • 4 kommentarer
 • Jeg trenger DIN hjelp

 • Publisert: 26.02.2017, 00:12
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • Det er endel av det praktiske som må også fikses når jeg har flyttet, men det står litt på vent siden flyttingen ikke skjer før til uken eller til neste helg. Jeg er ute etter noe simpelt, men kult dekor, bilder, hyller, skrivebord og det ene, å det andre, men det er verdt det på tanke med nå vil jeg få en økonomi som er mulig å bruke og spare av.


  //Skulle ønske jeg fant noe som dette, elsker det, haha.

  Det kommer nok til å ta litt tid å komme seg på plass etter å levd "utenfor" komfort-sonen litt over 1 år, men det har funket fram til nå og det er helt ok. Jeg skal jo ta med meg sengen, komfyren, oppvaskmaskinen, den nye sofaen og ting jeg har hatt siden jeg flyttet hit, men jeg har jo ikke hatt så mye av ting, så jeg har følt at jeg har bodd i en fremmed leilighet i over lengre perioder, men jeg har jo prøvd å gjøre det til mitt. Jeg har jo lenge "klaget" over at jeg savner å ha hyller, kommoder, noe å fylle veggene med og lignende. Jeg er jo også en minimalist, "less is more", og den sorten, men er heller ikke krav stor som jeg engang var, for det skal så lite til for å få det fint og pent rundt seg!

  Jeg lurer på hvor er det billigst å se på sånne ting som jeg sårt ønsker meg. Jeg vet jo om Ikea, men om noen har tips og inspirasjon til meg så legg gjerne igjen en kommentar! 


  #Interiør #Lessismore #Hjem #Stil #Inspirasjon
   

 • Publisert: 26.02.2017, 00:12
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • 6 kommentarer
 • ​Jeg smiler, livet smiler

 • Publisert: 15.02.2017, 21:50
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • Dagen idag startet litt brått med en tekst melding fra psykiateren min om hun kunne ringe meg i 13-tiden, men med støtte og oppmuntring fra min fantastiske nære venninne, Padmè, så jeg klarte å roe meg ned og prøve å tenke på det kan være en god nyhet, iallefall ikke det verste scenarioet jeg hadde forestilt meg. Etter en stund venting, så ringte henne, og hun forklarte også kort hvorfor hun ønsket å ta det over telefonen, og der kom det; - den gode nyheten - hun sa hun hadde snakket med saksbehandleren min på NAV, som hadde funnet ut at det er en ledig leilighet i Våle til meg som er klar for innflytting(nærmere butikk og buss - som er fantastisk for meg som bor uten de mulighetene)...

  Jeg skjønte ikke alvoret med engang, så jeg sa til henne at jeg ønsket å tenke litt på det på tanke med situasjonen jeg havnet i når jeg flyttet hit for litt over 1 år siden gjorde meg veldig syk. Men igjen - Padmè var der, fikk meg til å skjønne at dette var en mulighet jeg ikke burde tenke over, selv om det vil gjøre meg sliten, usikker og sånt, så er det vell bedre å bo litt mer sentralt hvor jeg har mulighet til å gå til butikken, ta bussen uten å være avhengig av andre. Jeg sendte raskt en mail til saksbehandleren på NAV at jeg ønsket å ta imot denne unike muligheten, og takket han, for jeg vet at jeg skal få det bedre i den nye leiligheten, med Itzma.

  Siden denne fantastiske gode nyheten så har jeg sittet å følt på det å være overlykkelig på et svært høyt nivå; jeg har vært i hundre, jeg har fortalt de nærmere om det, jeg har planlagt når jeg skal begynne å pakke ned ting(det skjer allerede ikveld, haha), og holdt på andre ting som gjelder denne flyttingen.

  Jeg gleder meg å få en ny start hvor jeg kan legge det mest krevende året, 2016, på hyllen og ta med meg erfaringene.

  - Jeg vil også takke alle de som har stått ved min side, på godt og vondt!


  #Nyhet #Flytte #Forandring #Positiv #Psykiskhelse #Livet #Lykkelig


   

 • Publisert: 15.02.2017, 21:50
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • 8 kommentarer
 • Prosjektet med positive forandringer

 • Publisert: 07.02.2017, 05:00
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • Da jeg flyttet hit 1. Des i 2015, så var jeg i en vanskelig periode som ga meg ingen lyst, ork eller motivasjon til å holde mitt hjem i orden, jeg ga rett og slett faen i alt, for jeg hadde jo bare gitt opp livet uansett? Men, i den siste tiden så har det endret seg veldig, jeg har satt igang et stort prosjekt her hjemme med å få orden, på tross av vonde perioder med depresjon, angst, trigger for å få krampeanfall, og ha konstant frykt for at det kan skje.

  Igår, 7. Jan, så bestemte jeg meg for å starte litt på dette prosjektet, - så flyttet jeg sengen, klærne fikk endelig et skap, og pc-setup mitt - fra stuen til soverommet, som har stått ubrukt med kaos oppover veggene. Jeg gjorde dette fordi jeg har savnet å ha et soverom, på tross av at stuen er altfor stor til å ha det til en stue, men jeg trengte en positiv forandring for å komme meg videre fra noe som var i en negativ periode.

  Jeg er enda ikke ferdig med å få orden her hjemme, så stuen er neste jeg skal begynne med. Det kommer til å bli tungt, slitsomt, men jeg ser nå at det er verdt det for jeg blei faktisk veldig fornøyd med resultatet for soverommet, mangler litt små dekor, men det kommer seg etterhvert - og jeg skal forsette å dele bilder av det som skal skje her fremover!


  #Interiør #Hjem #Hjemme #Forandring #Soverom #Gaming #Psykiskhelse   

 • Publisert: 07.02.2017, 05:00
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • 1 kommentarer
 • Dagens innkjøp fra Ikea.

 • Publisert: 12.11.2016, 02:02
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • Jeg gledet meg en stund å dra til Ikea på Slependen i Oslo, men så vips - så var dagen her! Jeg blei hentet av mamsi, så dro vi ditt med Sondre & Tone. Jeg hadde ikke så ekstreme nerver på reisen ditt, men jeg kjente fort når jeg gikk inn på Ikea at jeg blei svimmel - alt blei blurry - men, jeg klarte meg. Det er vell angstmestring det her, møte ansikt til ansikt med frykten, så jeg skal vell egentlig føle seier, glede, men jeg er supersliten her jeg sitter, så jeg orker ikke engang å pakke ut tingene jeg kjøpte fra papp -og plasten.

  Jeg fikk iallefall kjøpt noe av det jeg trengte, så jeg får se om jeg får ordnet en tur innover engang over nyttår,
  men jeg er superfornøyd med innkjøpet fra idag!  Pjätte, silver deer bilde finner du HER | Sinnelig, vanilje duft telys finner du HER 
   
  Gajel, telysholder finner du HER | Godmorgen, oppbevarings-sett finner du HER 

  Toftbo, badromsmatte finner du HER | 
  Fräjen, badehåndkle finner du HER 
  Koncis, ovnsform finner du HER | 
  Ändelig, knivsett finner du HER 
  Hårte, Led lampe finner du HER | 
  Gnarp, kjøkkenredskap finner du HER

   

   

  #Ikea #Innkjøp #Dagens #Oppdatering
  #Fornøyd #Angst #Livet #Hjem #Interiør

 • Publisert: 12.11.2016, 02:02
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • 2 kommentarer
 • Øde, stille og avslappende.

 • Publisert: 07.03.2016, 21:31
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • Siden 1 Desember i 2015 har jeg bodd et sted der det ikke går busser, du kan jo tenke deg hvor øde det egentlig er! Det har vært, og enda er vanskelig uten bil-lappen, har det vært vanskeligere enn forventet å bo som jeg enda gjør! Jeg har måte ofret mange hundre kroner for taxi eller kjøre av andre kjente, men sånn er det når man bor som jeg gjør den dag idag! Det krever ordentlig planlegging og en optimstisk tankegang, for jeg har lært at man skal ikke gi opp så lett etter at jeg har flyttet hit. Lettere sagt; jeg har fått satt livet ordentlig på prøve!

  Jeg ville ikke i første omgang flytte hit på grunn av plasseringen, og null kollektivt transport går igjennom her! Jeg måte bare bite tennene sammen, og tenke at det er enten her eller bo på gata. Lenge leve den lille optimsten som lever i meg! Jeg hadde ingen rundt meg der og da, som kunne stille opp, men det er ganske forståelig, for alle har nok med sitt og har ikke akkurat luksus-plassen til å ha meg boende hos seg. Jeg er allikevell heldig som har 185 kvm alene, det er nære naturen, og er stille - så det er ganske avslappende, selv da jeg føler meg enormt ensom til tider. 

  Jeg er på leiting etter ny leilighet stadig vekk, men det er ikke så enkelt da leie prisene er sky høye! Saken er at jeg vil helst holde meg innenfor Re kommune, da jeg har fått mer hjelp her iforhold til NAV, og andre ting, som ikke Tønsberg kommune klarte like fort som Re kommune gjorde. 


  || Bildet er tatt utenfor leiligheten min i Re, en eller annen plass.

   

  #Leilighet #Bolig #BoAlene #Øde #Hverdagen #Hverdag
  #Tbno #LivetMitt #Livet #ReKommune #Vestfold

   

 • Publisert: 07.03.2016, 21:31
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • 0 kommentarer
 • Samsung nerd, sa du?

 • Publisert: 22.01.2016, 19:31
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • Jeg har alltid vært interessert i Samsung, ikke bare telefonene og tilbehør, men også andre ting som inventar å ha i hjemmet sitt. Samsung nerd er jeg nok, men det er jo på grunn av at jeg alltid har hatt gode erfaringer med Samsung! Jeg liker å lese fakta om ting jeg har interesse for, kanskje jeg er litt sær? Jeg synes det er viktig å finne ting man liker, og brenner for.

  Men, uansett - for noen måneder siden kjøpte jeg en Wireless Charger til min Samsung Galaxy S6 Egde! Jeg syntes at det virket unødvendig å ha to ladere, men etter å hatt den i noen måneder så synes jeg den er super praksis! Jeg er rett og slett forelsket i den, for den gikk over mine forventninger. Hastigheten for lading er ekstrem rask for å være en trådløs lader der man legger telefonen oppå "magneten". Den lyser grønt i en sirkel da telefonen er enten full-ladet eller ikke ligger oppå for lading, og når telefonen ligger å lader så lyser den blått i samme sirkel. Lyset er ikke sterkt, men heller behagelig volum på lyset og fargene. 

  Jeg kjøpte den på Ebay, og for å understreke; det er ikke kopi, men ekte vare fra Samsung! 
  Jeg kjøpte den for 107 kroner i September i 2015, men nå ligger den for 88 kroner der jeg kjøpte den.


     //Annonse

   

  #anbefaling #annonse #samsung #innkjøp #mobil #hobby #samsungnerd #annonseinnlegg #ebay

   

 • Publisert: 22.01.2016, 19:31
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • 0 kommentarer
 • "Less is more"

 • Publisert: 20.01.2016, 01:30
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • - Sa den berømte Mies van der Rohe, som var en av pionerene av moderne arkitektur.

  Jeg vet ikke om det er noen som har fått med seg at jeg er interessert i hus og interiør? Jeg gikk jo interiør linjen for en grunn, for i utgangspunktet ville jeg bli interiørkonsulent, men det endte heller opp med masse kunnskap og erfaringer! Den dag idag, så ser jeg ser det mer på som en hobby, og at jeg er glad for at jeg ikke er så opptatt av at mitt hjem skal se ut som «alle andres» hjem


  Minimalistisk hus og interiør. er noe jeg elsker, ikke fordi det er grått, svart, eller generelt lyse/mørke farge, for sterke farger kan også brukes som i puter, dekorasjon, malerier.
  Hvite vegger er en begynnelse, men kan også bruke 1 vegg som har industri-farge som er grå, lilla, beige, blå, i lysenyanser med betong-effekt. Alt handler ikke om fargevalg. Jeg personlig vil ha hvite vegger, men også fargenyanse innenfor mørke-grå/mørke-lilla på 1 vegg som er preget av industri-effekt. Interiøret og dekorasjonen vil jeg skal være i lyse og myke farger, hvit, svart, beige, mørke lilla, sølv, stål, matte-farger osv. Enkle, rette linjer og former, som er geometriske som gjør det personlig og pent, med et mystisk blikk. Jeg vil gjemme/fjerne alt det unødvendig, som skaper et blikk av kaos, slik at det som er viktig og viser personlighet får plass. 

  Jeg kan ta et kjapt spørsmål, er du en som liker rent og enkelt? - Da er du minimalistisk, eller - er du maksimallist? - Da liker du mønster og tilbehør. Det er jo hva blikket ser, hver sin smak, men jeg liker det slik. Mange vil nok si at jeg er ganske så dyster som vil ha det slik, eller at jeg er sær/kresen, men jeg er bare bevisst på hva jeg liker utifra det jeg har lært og egen interesse! Det er så «sterilt», ikke rot, og et behagelig blikk, som gir meg ro i sjelen. Jeg er ikke den typen som kan slenge møbler rundt i leiligheten, og tenke at det er greit, uansett hvordan farge, fasong, og utseende.

  Det er selvsagt dyrt hvis man ser prisen, men det er utrolig hva jeg selv, venner og mamsi har funnet på finn.no eller grupper på facebook, som egentlig er dyrt, men koster lite. Det trengs ikke så mye, for som nevnt over så skal minimalistisk fjerne det unødvendige, og heller ha det enkelt og pent, så tror egentlig prisene er verdt det av egne grenser og interesse, selvsagt! Det er mye man kan lage det meste selv ved å dra på loppemarked og puss opp selv.   
  Bolia - Ikea - Verket Interiør - Designspirit Designstation - Pur Norsk  -
  Tips, råd og fakta: Minimalistisk innreding 

   

   

   #interiør #hus #stil #hjem #minimalistisk #interesser #interesse
  #hobby #life #livet #tips #innredning #fakta #råd  

 • Publisert: 20.01.2016, 01:30
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • 0 kommentarer
 • hits