Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Happy birthday, worlds best mom!

 • Publisert: 27.10.2016, 23:31
 • Kategori: Glede
 • Jeg har hatt en tradisjon i alle disse årene jeg har blogget, og det er å skrive bursdags-innlegg, kanskje det er utrolig teit og barnslig? Jeg synes det er iallefall koselig, for jeg hadde iallefall satte enormt pris på det! Det er jo på en måte personlig, selv da hele Norge kan lese om det. så jeg bryr meg ikke noe særlig om hva folk mener om å skrive dedikerte innlegg til personer, om det er bursdag, ren takknemlighet for personen eksistens eller noe annet.

  Denne gangen så får mamsi et dedikert innlegg, nettopp på grunn av at hun har bursdag den 28 Oktober, og fordi jeg er utrolig heldig som har henne som mamsi. Alle er vell takknemlige for sine mødre, på grunn av det er jo de som er med på å bygge "grunnmuren" i livet til barna sine. 


  //Mamsi & Cezar - bildet er tatt & redigert av meg. 

  Mamsi er en kvinne med stål i nesa, og det har gjort henne til en svært rettferdig person, for hun ønsker ikke at noen skal bli gjort forskjell på! Hun har ofret mye tid av livet sitt for at jeg, og Sondre, lillebroren min som ikke er så liten lengre, skal ha det bra. Hun har tenkt på oss, og alle andre enn seg selv i alle år! Når man glemmer seg selv i flere år, så gir det ulemper det også. Hun møte jo veggen pga alle de vonde opplevelsene og andre private årsaker for noen år siden, blei rett og slett syk, så jeg prøvde i all makt for at hun skulle få det livet hun hadde tilbake, siden hun har jo vært der for meg når mine psykiske lidelser herjet, så det var og er en selvfølge for meg å kjempe for henne også.

  På tross av alt det vonde jeg, lillebroren min og mamsi har opplevd så har vi gjort det beste ut av alt. Vi har ikke trengt å ha masse penger for å ha råd til det vi ønsker å ha, så vi har heller sittet timevis med filmer, god mat, gåturer med verdens beste Cezar, latter, vitsing, og vært sammenspleiset uansett hva. Jeg kunne ha skrevet så mye om disse gode stundene, men det er så mange av dem. Jeg sitter å fniser mens jeg skriver dette, for hvem av de beste stundene kan jeg plukke ut? All of them.


  //Mamsi & Cezar - bildet er tatt & redigert av meg. 

  Så, mamsi! Du vil alltid være mer enn bare en "mor", men en support person som har vært verdens bestevenn - som aldri har gitt meg opp, uansett situasjon. Jeg kunne aldri byttet deg ut, hatet deg eller noe som helst vondt! Du er også ekstremt verdifull for meg, så jeg ville ha gjort altfor at du har det bra i livet, på samme måte som du har gjort for meg. Jeg vil også si tusen takk for all lærdom du har gitt meg, og vært igjennom med meg, det er noe jeg alltid vil huske, for de materielle tingene betyr ikke like mye som din eksistens. 

  ... Gratulerer så mye med dagen din, mamsi! Jeg håper dagen din blir som du fortjener, for du fortjener alt godt i verden.
  Jeg elsker deg over hele mitt hjerte.

   

  #Mamma #Familie #Bursdag #Blogg #Bloggno #Tbno #Dedikert
  #Innlegg #Mamsi #Takknemlighet #Gratulerer #Bestevenn
  #Glede #Tanker #Følelser #Moments

 • Publisert: 27.10.2016, 23:31
 • Kategori: Glede
 • 0 kommentarer
 • hits