Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Colorize away the black & white.

 • Publisert: 09.10.2016, 06:52
 • Kategori: Fiks, triks & tips
 • Jeg har i nesten 4 år hatt blondt, hvit og gråt hår, så etter mye tenking om jeg skulle farge det, og hvilken farge jeg skulle ha, det evige dilemma - men jeg fikk bestemt meg! Litt over en måned siden å lot mamsi og kollegaen hennes på frisørsalongen å farge håret mitt i en farge som ikke alle har og mest på grunn av at jeg ønsket en forandring, så da blei det blått med litt spill i - fra Directions!


  Jeg vil forresten anbefale å dra ditt om du ønsker å komme til en frisørsalong som har en svært positiv energi, en god prat og latter mens du sitter i stolen, og ikke bare det; utrolig flinke frisører med et smil rundt munn, som også er inkludert mamsi som er en veldig dyktig frisør! Dere finner Tango på Foyn sentret i Tønsberg. 

  - Let me know om dere tar turen, og husk å si at det var jeg som anbefalte dem, om ønskelig, selvsagt! Hadde bare vært morsomt å høre om jeg bidro med en god anbefaling som blei til nytte.

   
  Siden den dagen bestemte jeg meg for at blått skal jeg ha, men det krever jo veldig mye av vedlikehold, for fargen fader jo ut.. Noe som er veldig trist, synes jeg. Etter et par dager etter de farget håret mitt, så bestilte jeg samme farge og merke som er Directions fra England via Ebay[Det finnes selvsagt andre land de sender fra], da kostet meg under 100 kroner for 2 pakker med farge! Jeg har alltid vært fornøyd med det merket, da jeg også har farget håret mitt med Rubin for mange år siden - så jeg skal nok forsette å ha det i samme blåfarge en stund.
   Jeg synes det var godt og positivt med en forandring, selv da det er mange som synes det er barnslig, bortkastet, og ikke minst; tragisk å farge håret i en annen farge enn de som er naturlige, men helt ærlig - jeg elsker følelsen av å være meg selv uten å være usikker på hva folk mener om det.

  Vil anbefale Directions på det høyeste om du ønsker å farge det i en litt crazy farge, og ønsker dyrevennlig produkt til håret ditt. Fargen jeg har heter Lagoon Blue og andre farger finner du HER!


  Jeg fikk også et triks av mamsi, som de brukte da de farget håret mitt og jeg har selv gjort dette nå! - Bruk en skål, eller noe annet lignende, ta 3 skjeer med Conditoner [nå brukte jeg bedhead] oppi, og deretter ta 3 skjeer med fargen oppi og bland det godt!

  Vips; så er du klar for å farge håret og sitt i 30 minutter, men sjekk fargen ved å bruke noe for å se fargen under produktet! Det er et super enkelt produkt å jobbe med, men husk hansker og ikke få så mye på huden på grunn av at fargen setter seg fort!  
   

  #Hår #Frisør #FoynSentret #Tips #Blogg #Hårfarge
  #Directions #Forandringer #Positiv #TangoFrisør
  #Farge #Forandring #Tbno #Anbefaling #HomeMade #Blå
  #GodForandring #Fornøyd #Skjønnhet

   

 • Publisert: 09.10.2016, 06:52
 • Kategori: Fiks, triks & tips
 • 0 kommentarer
 • hits