Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Fra drøm til realitet

 • Publisert: 18.03.2017, 23:02
 • Kategori: Data & Gaming
 • Jeg er litt usikker om jeg skal publisere dette eller vente, men jeg velger å ta en sjanse, siden dette er noe jeg klør i fingrene for å dele med dere, siden dette er så viktig for meg på mange måter! Siden jeg var 15 år, det er 9 år siden nå - så har jeg hatt en stor drøm - om å få en skikkelig gaming-setup; stasjonær, tastatur, og annet. Jeg har ikke hatt den muligheten i de årene, på grunn av en svært dårlig økonomi, så jeg hatt lange perioder med å føle meg mislykket for det er det som er min største interesse, det har faktisk også vært stunder der jeg har vært deprimert på grunn av det, siden jeg ikke kunne få oppnå en drøm som var så viktig for meg. Jeg har tenkt mye over det, lat meg påvirkes av at jeg ikke kunne oppnå det jeg ønsket meg aller mest, men det kan virke lite troverdig at jeg har latt dette gå såpass innpå meg. Vi alle har drømmer som enten er store eller små, så det er ubetydelig hva andres meninger er.

  Etter at jeg fikk uføretrygd, så har jeg en bedre økonomi så hadde jeg jo sjansen til å gjøre drøm til realitet. Jeg var jeg veldig usikker på om jeg burde eller kunne kjøpe en gaming pc og tastatur, siden jeg følte at jeg kan ikke unne meg noe så stort, selvom det har vært en drøm, så har jeg sjeldent hatt samvittighet til å kjøpe meg noe som jeg virkelig ønsker. På tross av usikkerheten, så blei det en realitet og jeg bestemte meg for å gjøre det.. På torsdagen som var, 16 mars, så gikk denne drømmen i oppfyllelse, jeg var så glad at jeg gråt og skjelv når jeg pakket opp pakkene, var nærmest verre enn en ivrig unge på julaften, haha, jeg er nemlig like glad mens jeg skriver dette innlegget.

  Grunnen til at jeg var usikker på om jeg skulle publisere dette, er på grunn av den tiden jeg hadde så ekstremt dårlig råd, så måtte jeg låne penger av folk. Jeg ønsker ikke at folk skal ha en negativ mening om at jeg tok meg råd til dette, og ikke gi hele summer av det jeg skylder folk(det hadde jeg ikke hatt råd til uansett). Jeg har jo også begynt å nedbetale, men selvom jeg har bedre råd nå som uføretrygdet så betyr det ikke at jeg er rik, så jeg håper folk ikke blir sinte ved å føle seg brukt eller utnyttet, for det ønsker jeg ikke.

  Jeg må få takke onkelen min - Fredrik - her i dette innlegget også, for han jobber på komplett og kunne dermed hjelpe meg med dette! 


  #Drøm #Hobby #Realitet #Hverdag #Gaming #Interesse #Data

 • Publisert: 18.03.2017, 23:02
 • Kategori: Data & Gaming
 • 4 kommentarer
 • hits