Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

SMILE BRIGHT

 • Publisert: 16.09.2017, 00:49
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Jeg skulle jo egentlig publisere dette innlegget tidligere idag, før jeg dro til tannlegetimen jeg hadde idag, men det gikk i glemmeboka. Jeg kan jo fortelle først at det gikk greit, på tross av skrekken for tannlegestolen og ligge der hjelpeløs med hender i kjeften, det verste er vell recovery prosessen. Dere vet, smerte helvete, 2 tenner fattigere og heller rikere med sting i kjeften, det er ganske "fantastisk", men jeg kan i det minste slippe å ha ising konstant og ekstreme smerter, ihvertfall når jeg er 100% ferdig med å fikse tennene mine.


  Sånn føler jeg meg når jeg smiler med åpen munn, lol // weheartit

  ... Ja, her er dagen, det er ikke så mye spesielt med en fredag, annet enn helg og avslapning. For meg så blir det ikke så super fin start på helgen, siden jeg skal til tannlegen seinere idag å gjøre drastiske tak for å slippe å ha så vondt som jeg har slitt med, mer eller mindre over 1 år.. Jeg burde vell ha tenkt på å ha dratt for lenge siden, for det har jo bare blitt verre og verre, men hallais - angst er kult eller? Det skal tenkes at det kanskje ikke er så ille som jeg uttrykker, men jeg synes det er forferdelig ille når man har hull(ingen tann, bare litt av røttene) helt ned til kjevebeinet, så..

  Tannhelsen(?) min er noe jeg aldri har vært stolt av heller, så der har selvbilde vært veldig lavt. Det er ikke så kult å smile med munnen åpen med veldig skjeve tenner som stikker ut i alle kanter, overbitt som en hest og konstant noe mellom fortennene som sitter helt fast(de er skjeve).. Det er så mange grunner for at jeg skal stramme opp et smil med munnen lukket, så det å ligge i tannlegestolen er ikke veldig behagelig, for ingen kunne fikse tennene mine når jeg var yngre med regulering og trekking av "unødvendige" tenner..

  Joda, jeg gruer meg med en god grunn, men samtidig så er det godt å få vite at jeg får alt dekt på tanke med at jeg går på medisin som kan påvirke tennene, har hjemmesykepleie og er innenfor psykiatrisk team her i kommunen - og det er det jeg prøver å fokusere på, den takknemligheten for å slippe store summer av et helvete. Kanskje jeg kan smile og få bedre selvbilde når tennene mine blir finere enn det, de har vært noen gang? Det hadde vært noe.. Slippe å ha frykt og skam med seg over alt, der det er latter og glede.

 • Publisert: 16.09.2017, 00:49
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 2 kommentarer
 • hits