Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Gi en stemme til de uskyldige dyrene!

 • Publisert: 14.11.2016, 00:20
 • Kategori: Dyrevennlig
 • Jeg tenkte jeg skulle prøve å dele en av mine hjertesaker; nettopp dyre-velferden. Jeg vet at det er mange ikke tenker på det som et problem for oss mennesker, for «dyr er bare dyr», men sannheten er at dyr er, og skal ha like verdifullt liv som oss mennesker. Det er forskjellige produkter som uskyldige dyr må lide for; sminke, hår-produkter, hud-produkter, såpe, vaske-middel, og jeg kunne ha forsatt å skrevet opp flere produkter som brukes.

  Selge dyre-testet kosmetiske ingredienser blei forbudt 11. mars 2013 i EU og EØS, og - samme gjelder å drive dyretesting! På tross av at dette er ulovlig, så blir det enda importert dyre-testet kosmetikk fra andre land, så produktene står fremdeles i butikk-hyllene i ulike kjeder i Norge. Dobbeltmoralsk syn, og uaktsom aktiv å drive forsøk, så konklusjonen er; nordmenn støtter det, uten at de kanskje de tenker over det. Det er skremmende å se hvor mange som lar det gå i en ond sirkel, men vi har også de personene som ikke kan gjøre noe med det, for det har vært en del av historien i mange tusen år - men det er jo riktig nok ikke en unnskylding, for vi vet mer om dyrenes liv den dag idag.

  Gjett hvor mange forsøk det går på dyr hvert minutt? 10 dyr, uskyldige dyr som må lide for andres skjønnhet, pleie, helse og renslighet! Dette kan jo virke som en stygg tanke, men - har du noen gang tenkt på om det var du som måte lide igjennom forsøkene på disse produktene? Det er bare for å sette et annet perspektiv på hvor ekstremt og alvorlig dyretesting egentlig er, for vi er superflinke til å se hva vi ønsker å se og vi ville nok ikke ha lidd på samme måte som dyrene må. Det er jo ikke dyrene som skal måte lide for våres skjønnhet og renslighet, siden det er oss - menneskene som velger å bruke det. 


  Det var mye verre før, men det blir det ikke bedre siden vi enda driver med dobbeltmoralske akten av bevissthet eller - blindhet, men sammen kan vi utnytte kunnskapen, og gjøre en forskjell! 


  Jeg - personlig, prøver mitt beste å unngå alt som er dyretestet, men det er ikke alltid det er så lett for den økonomiske delen strekker ikke alltid til! H&M produktene er dyrevennlige, så det er perfekt for meg, og mye av det er ganske så bra for å være billigere enn de andre merkene som er dyrevennlige. Hadde jeg hatt bedre råd så hadde jeg gått all in for bodyshop produktene som er kjent for å være dyrevennlig, og jeg har gode erfaringer derfra. 


  // Jeg laget denne listen for å gi andre en liten oversikt over hva som er vennlig, eller ikke.

   

  #Dyrevelferden #Dyretesting #Hjertesak #Dyrevennlig #Mening #Skjønnhet #Kosmetikk #NOAH 
   

 • Publisert: 14.11.2016, 00:20
 • Kategori: Dyrevennlig
 • 2 kommentarer
 • Det er alltid noe positivt i det negative.

 • Publisert: 19.04.2016, 02:54
 • Kategori: Dyrevennlig
 • Idag har jeg hatt den verste dagen på lenge, det er ikke på grunn av hverdags-greier heller! Først våknet jeg av at telefonen min var sperret, så jeg fikk panikkangst som resulterte i at jeg glemte å spise og andre ting som er viktig. Jeg bestemte meg for å gå ned til naboen for å spørre om WiFi, da jeg ikke har WiFi her jeg bor, og deretter gå til butikken! I det jeg skulle lukke gangdøra, da klarte den å låse seg for den har klapp-lås som låser seg automatisk. Så der sto jeg i gangen min og fikk enda et panikkanfall. Jeg følte at verden raset sammen egentlig, for jeg følte meg så hjelpeløs der jeg sto og gråt.

  Jeg bestemte meg for å gå ned til naboen allikevel, etter å prøvd å åpne døra med mine egne metoder, uten lykke! Vi bestemte oss for at vi skulle bruke et brekkjern for at jeg skulle komme inn, for ingenting annet funket. Jeg kom iallefall inn etterhvert, med noen skader på døren og listene, men med sparkel og maling som vil ikke det synes i det hele tatt! Uansett, så brukte jeg hele dagen min hos naboen min, snakket om alt og ingenting - det var utrolig koselig! Dagen min blei bedre da jeg fikk åpnet telefonen enn så lenge, naboen kjørte meg til butikken, og en kompis kom å hentet meg for å kjøpe mat til meg.

  Nå er jeg ganske så sliten fysisk og mentalt, etter å ha fått anfall og gråtet så mye som jeg gjorde idag!
  Jeg håper dagen min blir bedre når jeg har fått sovet litt.


   

  #Hverdagen #Panikkanfall #Angst #VondDag #DagenIdag #Hverdag #Livet 
   

 • Publisert: 19.04.2016, 02:54
 • Kategori: Dyrevennlig
 • 0 kommentarer
 • Kosmetikk - neste innkjøp!

 • Publisert: 20.01.2016, 01:48
 • Kategori: Dyrevennlig
 • Sminke? Jo, de fleste jenter bruker vell sminke den dag idag, så jeg tenkte jeg skulle legge ut det jeg har av neste innkjøp. - Kanskje du blir inspirert? Jeg har også stor interesse for anti-animalsk testing innenfor kosmetikk. Jeg kan skrive om nettopp anti-animalsk i et eget innlegg iløpet av helgen, om noen ønsker!

  Jeg har alltid vært fan av Gosh sine produkter, men har egentlig falt for Glo?Minerals etter å ha lest anbefalinger og fakta! Glo?Minerals har rikt med trippelknuste mineraler, og dette gjør at sminken sitter godt og har god dekk-evne. Produktene har rikt med vitaminer, og antioksidanter, og gir en naturlig UV-beskyttelse. Glo?Minerals passer alle hudtyper, om man er sensitiv, uren eller har normal hud.

  Det sies også at Glo'Minerals er så ren, at man kan sove med den! 
  Uansett - jeg bruker Vitamin E Gentle Facial Cleaning Wipes fra BodyShop, og du finner den her!


  Produktene og prisene kommer fra
  Blush.no! | Bildet er lagd av meg.   

   

  #sminke #kosmetikk #utseende #GloMinerals #AntiAnimalsk #interesser #hobby #innkjøp #blushno #dyrevelferd

 • Publisert: 20.01.2016, 01:48
 • Kategori: Dyrevennlig
 • 5 kommentarer
 • hits