Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

MAN MÅ OFRE NOE FOR Å FÅ NOE IGJEN

 • Publisert: 02.09.2017, 02:52
 • Kategori: Livet
 • Hey'ho - lets go, eller noe! Neida, men som vanlig så er jeg ikke veldig flink til å oppdatere bloggen, så jeg beklager igjen, men det har jo sin grunn - som jeg har sikkert nevnt  hver eneste innlegg i de siste månedene. Jeg har egentlig kommet fram til at jeg vil legge livet som blogger på hyllen, iallefall for en stund(som jeg også har nevnt tidligere, haha), men denne gangen velger jeg å fjerne alle innlegg, uten om denne, fram til jeg har bestemt meg for om jeg vil forsette å blogge om mitt liv på godt og vondt. Jeg har mine grunner for dette, og det er heller ikke super enkel avgjørelse, men sånn er det noen ganger, men kanskje jeg skal heller lage meg en ny, om den tiden kommer? Vi får se, det er isåfall med blanke ark og nytt mål, så for meg... er det bare lettere å kunne starte på nytt når det gjelder hverdagen og kanskje livet som blogger.

  Jeg synes det har vært litt for mye av det negative i de siste årene, spesielt etter at jeg fikk mine rettigheter og hjelp for mine psykiske lidelser, så det har vært mye negativ snakk om min psykiske helse på tanke med at jeg må jo tenke på det positive - det at jeg endelig etter mange år med kamp, kutt, tårer, selvmordstanker, og desperate løsninger på å leve uten å måtte leve i verden - fikk hjelpen jeg hadde krav på. Det er flere folk som har valgt å kutte meg ut, snakke dritt om meg, være nedlatende mot meg som en person.. You name it.. Jeg klarer bare ikke mer, det er ikke enkelt for meg å fortelle noen hvordan jeg faktisk har det, på tross av det faktumet at jeg er super takknemlig for den hjelpen jeg har idag. Det er liksom.. Jeg skulle virkelig ønske at angsten, depresjonen, den forferdelige unnvikende delen av meg ikke påvirket noe som helst, spesielt min hverdag og liv, men det gjør det allikevel og jeg ønsker ikke dele noe mer, verken her på bloggen eller til andre.

  Mer vil jeg ikke utdype, men om dere ønsker å følge meg videre i livet så kan dere finne meg på Instagram, Facebook, og Twitter. Skriv gjerne til meg om dere ønsker, det hadde jeg satte uendelig pris på, men ellers så skal jeg også si ifra når(regner med det skjer) jeg lager ny blogg!

  #Livet #Blogg #Helse #Psykiskhelse #Hverdag #Avgjørelse #Følgmeg #Sosialemedier

 • Publisert: 02.09.2017, 02:52
 • Kategori: Livet
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Han vettu

  02.09.2017 kl.03:21

  ♡stå på babe, du klarer dette ♡

  Sarah Nazeem

  02.09.2017 kl.09:13

  <3

  Marty Beatricè

  21.09.2017 kl.05:36

  Sarah Nazeem: <3

  Skriv en ny kommentar

  hits