Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Jeg glemmer at jeg har det vanskelig med å leve livet

 • Publisert: 10.07.2017, 03:35
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • **Bildet i innlegget er mitt, om dere ønsker å få et innlegg over tingene mine med linker, så legg igjen en kommentar!

  Latteren til folk på utsiden her jeg bor minner meg om hvor godt det egentlig det er å være på utsiden av de 4 veggene, så jeg åpner vinduene for å få et snev av opplevelsen det er å være der ute. Luften av sommer flyr gjennom vinduet, det får meg nysgjerrig på dagen, så jeg går bort til vinduet og titter ut, å der ser jeg folk som smiler og gjør hvert sitt i sine egne hager. Noen hopper på trampolinen, noen leker i gatene, noen klipper gresset - åh, ny klipt gress lukter akkurat som den sommer luften som kom inn gjennom vinduet istad.

  Det virker så enkelt å delta i the outside world, det å gå ut døren og gjøre et eller annet. Det virker så lett, nesten sånn at jeg blir nysgjerrig på grunn av inspirasjonen til å leve på utsiden, men angsten til å gjøre det kommer raskt da jeg kommer på hvor mye det vil slite meg ut, bare angsten får meg til å svette, føle frykt og nervøsitet når jeg står å titter ut av vinduet. Jeg glemmer at jeg har det vanskelig med å leve livet - spesielt når jeg ser hvor lykkelige folk er når de er ute av sine 4 vegger, det er fryktelig vondt, men samtidig så vet jeg at jeg har ingen grunn til å føle meg ensom, på tross av at jeg egentlig føler meg ensom. Jeg føler meg ikke ensom når det gjelder hva jeg brenner for å gjøre, mine interesser, hva som får meg til å føle meg trygg og komplett, nemlig det å sitte foran skjermen jeg skriver fra nå.

  Jeg våkner hver morgen med et mål, det er å stå opp og fullføre dagen på min måte, for det er det som føles bra.

  #Livet #Hverdagen #Angst #Psykiskhelse #Hverdagstanker #Helse #Interesse #Gaming
   

 • Publisert: 10.07.2017, 03:35
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  how can i change it,

  10.07.2017 kl.22:25

  du er flink du, stå på vesla. kjenner deg ikke men stå på. greit å ha sånne små mål. er du oppe og vil bare prate kan du bare skrive til meg .

  Marty Beatricè

  11.07.2017 kl.06:14

  how can i change it,: Tusen takk for gode ord, og det skal jeg huske på :')

  Skriv en ny kommentar

  hits