Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

PÅ FLYTTEFOT IGJEN?

 • Publisert: 15.05.2017, 12:32
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Det virker som jeg aldri får bestemt meg om hvor jeg skal bo, og det kan også virke som jeg ikke er så takknemlig for at jeg fikk en fast bolig her, siden jeg har allerede bestemt meg for å flytte etter 2 drøye måneder her i den nye leiligheten. Saken er at jeg er super takknemlig for å få en unik sjanse å få en leilighet så, si på dagen jeg sa jeg trengte det, en fast kommunal bolig og - ikke en nød bolig - som jeg bodde i tidligere, ordene blir få når jeg tenker på hvor heldig jeg faktisk er som har et fantastisk støttesystem rundt meg, for det var nemlig bare for litt over 1 år siden hvor jeg ikke fikk hjelp at all. Det er bare vanskelig å takle å ta imot hjelp når man har siden man et barn kastet rundt i et system som skulle være der, men istedenfor så brukte dem meg som en kasteball og konsekvensene av det var at jeg blei psykere for hver eneste dag, men uansett! Det er ikke det jeg skal skrive om idag, men om dere ønsker et eget innlegg om hvordan systemet var for meg i barndommen og tenårene, så let me know.

  Jeg trudde helt ærlig at jeg skulle få det mye bedre her på den nye plassen, og jeg skal ikke nekte for at i starten så var det som en drøm å bo her. Etter dagene gikk, så opplevde jeg noe som tok ifra meg relasjoner - og nå sitter jeg egentlig her uten venner - på tross av at jeg har 2 stykker lengre oppi gaten her, så føler jeg ikke at jeg kan bo her, på grunn av "jeg gjorde noe feil ved å gjøre det riktige". Jeg føler meg som et problem, jeg er i veien og det er kun min egen feil - siden jeg var ærlig om noe til en jeg trudde var min nærmeste venn. Dette har jo preget meg, for det mine utfordringer fra før av blir ikke lettere å takle av den grunn - jeg har angst 24 timer i døgnet, ikke fordi jeg er redd, men som nevnt over; jeg føler meg som et problem.. Jeg orker ikke å leve med den følelsen så tett oppi alt det som har skjedd, så da bestemte jeg meg for å sende en søknad til Nøtterøy kommune om kommunal bolig, så jeg krysser fingrene for å få et svar, om det er en mulighet for at jeg kan i dette året her starte på nytt et annet sted! 

  Jeg kjenner jo at jeg også er veldig sliten, på tanke med at jeg aldri får fred og få det bedre - for det må alltid skje noe som drar meg helt nedi helvete, men kanskje det også er på tide å starte på nytt uansett? Jeg har jo for det meste opplevd bare vonde ting her, for det er jo ikke første gang jeg bor her, siden jeg bodde her med eksen min også. Jeg føler at det er mye som har blitt tatt ifra meg som en person her, men jeg synes det er veldig trist siden jeg synes det er et fantastisk og rolig sted å bo. Akkurat slik så er det sånn, nå må jeg gjøre det som er best for meg - og ikke alle andre.

  || WeHeartIt ||


  #Hverdag #Fremtid #Flytte #Psykiskhelse #Avgjørelse #Helse #Livet #Angst

 • Publisert: 15.05.2017, 12:32
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits