Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Stress over the future; it's no point - it's coming

 • Publisert: 15.05.2017, 02:32
 • Kategori: Hverdagstanker
 • Jeg tenkte å blogge litt om min fremtid når det gjelder kjæreste og barn, hva jeg tenker og mener om nettopp det, så jeg tenkte jeg kunne benytte tiden med å skrive et innlegg om det. Jeg får verken sove eller gjort noe fornuftig akkurat nå for jeg er super kvalm og føler meg generelt uvel, så hvorfor ikke? Haha.. Men, hva med fremtiden om kjæreste og barn?

  Jeg har jo vært singel i snart 2 år, bruddet som jeg gikk igjennom back then satte store spor etter seg, og det har vært vanskelig å leve livet i ettertid, på den måten å finne seg en ny kjæreste med tiden. Det er vell slik det er, at kjærlighetssorg vil kanskje sette dype spor, og bagasjen som følger med kan jo være små og store, men for meg så var dem store - siden jeg sliter med angst og depresjon fra før - så, gjorde det ikke noe bedre å isolere seg inne med stor frykt. Jeg dyttet jo gutter vekk fra meg, enten fordi de var typiske fuckboys eller at jeg var redd, and the same problem is a problem today; fuckboys eller at frykten min er altfor stor.. Jeg håper jo å finne the one and only, men jeg er ikke desperat eller en gold-digger av den grunn, skal jeg være ærlig så - jeg kjenner jeg savner en å dele hverdagen min med - på godt og vondt, kanskje tiden min vil komme? Jeg lar det gå sin naturlige gang, no hurry.. Jeg er også mer bevist på hva jeg skal finne meg i og ikke denne gangen, siden erfaringen min er ganske så stor når det kommer til det, siden jeg har funnet meg i endel dritt og crap, så ønsker jeg ikke å oppleve det samme igjen. Jeg vil ikke at vedkommende skal sjekke facebook - for å se hvem jeg har snakket med og om hva - eller lettere sagt; jeg vil ikke ha en sykelig sjalu kjæreste; jeg vil ha et liv, tid for meg selv og mitt. Det er noe jeg har sagt en god stund, men - stoler man ikke på meg, så hvorfor være sammen med meg..

  Når det gjelder barn, så har jeg egentlig litt delt mening der. Jeg er super glad i barn, jeg synes de er inspirerende og full av lærdom, men jeg vet ikke om jeg vil få barn av den grunn at jeg vil det mer enn noe annet, for sannheten er at jeg ikke ønsker det mer enn noe annet, for jeg vil oppleve verden og livet - få den kunnskapen ved å være et menneske for seg selv og kanskje en annen(?) - ikke fordi alle sier "det å få barn er livets største gave" - for det finnes så mye annet der ute som bør oppleves, sees og høres om! Ikke misforstå meg, for jeg ønsker jo å få barn, men kanskje ikke av mitt eget kjøtt og blod? Adopsjon kanskje? Hvem vet, men om jeg skulle noen gang bli gravid - så ønsker jeg heller ikke å ta abort, for alt skjer med sin hensikt og det må man lytte nøye til.

  In the end of the whole thing, kanskje jeg er bare ekstremt sær og det er derfor jeg enda sitter her alene, haha, neida, men jeg er kun 24 år(25 den 21 Juni forresten!) - så jeg har mye å oppleve og mye tid, så som nevnt over; no hurry,


  #Livet #Barn #Kjæreste #Mening #Hverdag #Fremtid #Tanker

 • Publisert: 15.05.2017, 02:32
 • Kategori: Hverdagstanker
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Den lille Pandaen c:

  15.05.2017 kl.14:22

  <3 <3

  Marty Beatricè

  16.05.2017 kl.08:14

  <3

  Skriv en ny kommentar

  hits