Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Kill 'em with kindness

 • Publisert: 14.05.2017, 19:54
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Jeg ga deg svar,
  ærlighet og sannhet,

  Du så på meg,
  dømmende og hatfull


  Det er ikke så mye å fortelle, annet enn at de to siste innleggene jeg skrev tidligere denne uken ga noen svar på hvordan jeg har det. Jeg ønsker ikke å bla opp det igjen, for det ligger i fortiden - og jeg har lært - på tross av at det var ikke jeg som gjorde noe galt, men noen ganger så gjør man også noe galt ved å gjøre det rette. Slik er livet, vi kan ikke rømme fra det.. 

  Jeg har brukt mye tid på å jobbe med meg selv den siste uken, og ikke minst; prøve å få det fint her hjemme. Det er jo snart 2 måneder siden jeg flyttet inn, og - jeg holder enda på med å tilpasse leiligheten? Haha, herregud - jeg er vell mer eller mindre tregere enn de fleste - men jeg ønsker å få det til å være mitt, at det er et personlig preg her hjemme, for jeg synes som sagt det er utrolig viktig! Jeg har iallefall fått igang det store kombi kjøleskapet, ryddet kjøkkenet slik at det ser bedre ut uten esker over alt, og jeg har bestemt meg for å sette dataen ut fra soverommet til stuen, men dette er bare en midlertidig løsning, til jeg får et skrivebord og gaming/kontor stor, ikke minst; fått soverommet til slik jeg ønsker det, men akkurat nå står det veldig mye esker der inne som jeg tenkte å begynne å gå igjennom til uken. 

  17 Mai kommer smygende også, så da tenkte jeg skulle være med mamsi og stefar, forhåpentligvis så blir det en rolig og koselig feiring sammen med dem. Håper alle sammen har hatt det fint, og får det fint på 17 Mai også! 

  Men, halla - jeg smiler!


  #Hverdag #Psykiskhelse #Helse #Søndag #Livet

 • Publisert: 14.05.2017, 19:54
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Den lille Pandaen c:

  14.05.2017 kl.20:11

  Jeg er også veldig treig til slikt så ikkebekymre deg c:

  Marty Beatricè

  14.05.2017 kl.21:56

  Den lille Pandaen c:: Enda godt jeg ikke er alene, haha. :')

  Den Lille Pandaen c:

  14.05.2017 kl.22:01

  Hehe :D

  Skriv en ny kommentar

  hits