Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Jeg var superwoman, det føltes iallefall slik

 • Publisert: 21.03.2017, 00:00
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Det var på lørdag jeg kjente at nå må jeg ta det med ro, men siden jeg var så overglad og manisk at the same time for jeg kunne endelig pakke ned og gjøre klart for flytting - så føltes det ut som jeg var "superwoman", jeg var ustoppelig. Jeg burde ha tatt pauser, jeg BURDE ha lyttet på kroppens signaler, men det gjorde jeg ikke på grunn av jeg var i denne transen. Jeg føler heller ikke at man bør ta pauser i en flytteprosess, for det skal skje her og nå, så det er også noe som jeg har gått rundt å stresset meg for, dumme meg, haha.

  Så, flyttingen var ikke så lett som jeg trudde.. På tross av det jeg viste om hva som var i vente - jeg ville bli sliten, lei, og frustrert - men det jeg ikke var helt forbredt på var depresjon, apatisk tilstand, angst og energiløshet, så det er fryktelig vondt å være meg idag. Jeg får ikke til noe uten å bli ekstremt sliten, så da ender jeg opp her - foran PC-skjermen med en jævlig vond samvittighet, for jeg vil bli ferdig med å pakke ned, kaste det som skal bort i søppelsekker, få flere esker og annen inventar klart for å bare bæres ut herfra.

  Tiden er også knapp før flyttebyrået kommer, Onsdag 22. Mars, denne uken skal jeg være klar for å flytte, men jeg sitter her med tårene rennende, indre stress som jeg ikke klarer å få gjort noe med. Jeg føler meg håpløs og mislykket..


  || WeHeartIt ||  #Hverdag #Flytte #Hjem #Psykiskhelse #Helse

 • Publisert: 21.03.2017, 00:00
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Victoria Larsen

  21.03.2017 kl.08:24

  Jeg ønsker deg en fin tirsdag :-)

  Marty Beatricè

  24.03.2017 kl.21:05

  Victoria Larsen: Tusen takk! :)

  Sarah Nazeem

  21.03.2017 kl.10:01

  <3 Jeg synes ikke du fortjener dårlig samvittighet. Du har jo gjort en kjempeinnsats så langt, ikke sant? :)

  Flytting ER kjempeslitsomt! Det er de eneste gangene i livet man faktisk skulle ønske at alle eiendeler fikk plass i en koffert eller to. Jeg har flytta en del ganger de siste årene, og noen ganger har jeg ikke vært ferdig pakka før i siste sekund, bokstavelig talt. Men jeg tenker - "så lenge der er (nok) esker, er der håp" ;)

  Har du noen som kan hjelpe deg med flytting? Jeg husker jeg hjalp en venninne med utflytting fra studenthybel en gang - vi slepa alle (!) tingene hennes gjennom halve byen til Oslo bussterminal. Jeg var utslitt etterpå (!) og hele kroppen verket - men selvsagt stiller man opp for en venn. Vi kom bare nærmere hverandre :) Jeg har også måttet ta imot hjelp fra andre (selv om jeg helst vil klare meg selv!) - særlig fordi jeg har en tendens til å bomme med planleggingen og tro at jeg vil klare mer enn jeg klarer, og så gjør jeg andre ting i tillegg mens jeg egentlig burde prioritert flyttingen... Phew....

  Er det noen du kjenner som kan hjelpe deg, tror du? Kanskje dere kan gjøre flyttingen til en hyggelig event, og så kan du gjøre gjengjeld for dem en annen gang. Det blir som "byttehandel", liksom. Det er ikke hver dag man flytter, og det å be om hjelp tenker jeg er helt legitimt. Du kan f.eks. kjøpe en enkel kakemiks og invitere dem på en trivelig aften etterpå som takk for hjelpen, eller ganske enkelt hjelpe dem senere (det føles ofte lettere å be om hjelp hvis man kan gjøre noe igjen, synes jeg). :)

  Jeg ville sikkert følt det samme som deg om jeg var i din situasjon. Men her fra sidelinja vil jeg i hvert fall si at du er IKKE håpløs og mislykket. Du har kommet et langt stykke på vei, og du vil snart klare å fullføre dette! Enten alene, eller med hjelp! Det er to veier til samme mål, og begge er helt ok <3 <3 <3

  Masse lykke til i morgen!!

  Marty Beatricè

  24.03.2017 kl.21:04

  Sarah Nazeem: Åååh, for en fantastisk tilbakemelding, det betyr så ekstremt mye at noen velger å legge så mye i en kommentar! <3

  Jeg er heldigvis innflyttet, sliten, men jeg smiler.

  <3

  21.03.2017 kl.20:24

  keep your head up, stay strong, your a amazing younge women.

  og tenk heller på at når du kommer deg inn i det nye leiligheten vil alt ro seg ned :)

  samt vi er jo her for deg vis du trenger å chate :)

  Marty Beatricè

  24.03.2017 kl.21:04

  Anonym: Tusen takk! Det betyr veldig mye! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits