Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Alt jeg vil er å gråte, men er det greit?

 • Publisert: 17.03.2017, 15:43
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Idag er det en helt annen tilværelse enn det, det har vært i de siste dagene. Jeg har vært så oppspilt over at jeg skal flytte, selvsagt er jeg enda oppspilt, men jeg tror kroppen har bestemt seg å reagere på det som har vært i de siste dagene, resultatet er at jeg er kjempe sliten og jeg finner ikke ord for hvor utslitt jeg egentlig er.   Hvem skulle tro at man blei så sliten av å flytte små ting? Det å flytte i seg selv er en stor påkjenning - både psykisk og fysisk - iallefall for meg. Jeg prøver å takle denne nedturen, selvom jeg sårt skulle ønske at jeg var mer i action, for det er ikke morsomt å være en 24 år gammel jente som ligger i sengen fordi man har fått nok. Jeg prøver å trøste meg med at jeg har dager som dette, fordi jeg gir alt av energi når det er noe bra som skjer, men det er trist fordi jeg har aldri klart å begrense energiuttaket, og jeg har jo verre dager enn denne dagen - det er litt trøst. Alternativet er ikke å gi opp - sette alt på stopp - for er det noe jeg ønsker så er det å komme meg videre, flytte fra denne (dritt)plassen, for å så det mildt. Det har blitt skrevet om før, om nåværende bosituasjon og hvilke utfordringer det har gitt meg i over 1 år, så jeg skal ikke gå nærmere innpå det i dette innlegget.

  Det som er aller mest vondt i denne prosessen er at andre oppfatter meg det stikk motsatte av det jeg egentlig er; glad, overlykkelig, takknemlig. Følelsene og tankene over glede renner nesten overkanten, og jeg vet heller ikke helt hvordan jeg skal reagere, enn å være oppspilt.. Det er så vondt, og alt jeg vil er å gråte, fordi jeg er ikke så veldig flink med å gi uttrykk for hvilket humør jeg er i, enn å ha fokus på det som skjer.


  #Psykiskhelse #Hverdag #Livet #Flytte #Fremtid #Adhd

 • Publisert: 17.03.2017, 15:43
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Den lille Pandaen c:

  17.03.2017 kl.16:36

  Er her for deg om du ønsker det <3

  Marty Beatricè

  17.03.2017 kl.17:55

  Den lille Pandaen c:: Tusen takk, det setter jeg enormt pris på! :')

  Sarah Nazeem

  17.03.2017 kl.19:41

  Jeg synes alle følelsene dine - alt det du opplever - er helt legitimt i den situasjonen du er i <3

  Har flytta en del ganger selv de siste årene, og det er I SEG SELV kjempeslitsomt. Noen ganger har jeg vært i litt "hyper-godt humør" - da har jeg nesten hoppet over inventaret og bært kasser som om jeg skulle tro jeg var superman (eller superwoman!)... Andre ganger har jeg vært mer "down", og jeg merker hvor stor forskjell det gjør på alt.

  Vi mennesker er jo forskjellige, vi opplever ting ulikt, og vi er glad i ulike ting og sånn. Men en ting som har hjulpet meg - noe som flere av mine venner "dyttet på meg" i en litt ekstra vanskelig periode - var å putte inn små hyggelige elementer innimellom. Jeg kan ikke si "forsøk sånn eller sånn...", men kanskje det kunne hjulpet litt i prosessen å putte inn små hyggelige pauser - f.eks. med en smoothie (min favoritt) - hvor du bare slapper av og tar en ordentlig pause som er litt hyggelig? (hvor du både kan glede deg over alt du er glad for, og samtidig får litt tid til å samle krefter)

  Ønsker deg i alle tilfeller en god helg og lykke til med flyttingen videre!

  Marty Beatricè

  17.03.2017 kl.21:27

  Sarah Nazeem: Ååh, så godt det føles når noen skjønner hvordan det er. <3 Sånn du beskriver deg selv kjenner jeg meg igjen i! Det føles noen ganger at jeg kan flytte et helt hus, selvom det er umulig, haha.

  Nå har jeg heldigvis litt fri fra flytting fram til Onsdagen, for jeg får hjelp fra flyttebyrå å ta de tyngste møblene, så jeg får tid til å gjøre andre ting også. :'D

  Tusen takk for tips, råd og gode ord, det setter jeg uendelig pris på! :')

  Skriv en ny kommentar

  hits