Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

MAKEUP: Lilla inspirert look

 • Publisert: 17.03.2017, 04:55
 • Kategori: Kosmentikk & Hår
 • | Inneholder annonselinker

  Jeg har vært litt lei og trist på vegne av mitt innhold her i bloggen i det siste, for det begynte å forme seg til en dyster og trist hverdags-blogg som kun handlet om psykisk helse igjen, for jeg hadde nemlig det som en fast vane i 8 år som offentlig blogger. Jeg har egentlig lært av den "feilen" den dag idag, for det jo ikke akkurat så veldig inspirerende å lese om det ene hele tiden, så jeg følte at jeg måtte skrive om andre ting som interesserer meg veldig! I nylige innlegg så har jeg prøvd å skrive om min interesse innenfor makeup, for jeg har jo endelig muligheten til å vise dere litt! Jeg har ikke kunnet vist eller skrevet om det på den måten jeg har begynt med, for jeg har vært i en vanskelig og langvarig situasjon, så det er litt vanskelig å komme på hva man kan prøve ut, eller hvordan looks man kan gjøre - når man har vært så ute av trening i altfor mange år. Jeg har jo gått med en casual look så, si i de siste 5 årene, da jeg har brukt eyeliner(jeg begynte forresten tidlig å øve meg på vinge-look, så det bruker jeg enda), mascara som øyesminke, og hudsminken var utrolig dårlig i lengden siden jeg fikk så sykt tørre partier av billig H&M sminke, men det har funket i denne perioden! Mer om dette kan du lese i dette innlegget - Makeup rutine - om du ønsker. 

  Meningen med innlegget var egentlig helt borte nå, siden meningen var å vise dere en look jeg gjorde her om igår! Jeg er jo ingen proff, men siden jeg har tatt med meg mye av det mamsi lærte meg - siden hun er frisør og har gått på makeup skole - så har jeg kunnet brukt de egenskapene jeg har fått - så, jeg gjør mitt beste, og øver meg deretter. Det er jo også mye jeg fremdeles mangler av sminke som jeg ønsker meg, som highlighter, contour og den slags - men jeg tenker at det er sånne ting jeg også kan spare til - for da er det større glede å få prøvd det ut!

  ØYESMINKEN
  | Navn og direktelinker ligger nederst i innlegget|

  Jeg starter alltid med øyebrynene først, så da brukte jeg W7 øyebryns-kit med en mørk brune fargen, sammen med litt av den svarte i enden av brynene - og deretter blendet det ut med en øyebryns kost som fulgte med. Etter det så brukte jeg også W7 sitt øyenskygge palett, fargene jeg brukte var den lyse rosa, og den mørke lilla. Deretter blendet jeg det ut med NYX sin øyeskygge kost, for å få en lillarosa ish effekt. Til eyeliner så brukte jeg også NYX sin eyeliner i lilla og lagde winged-look, over der så la jeg en tynn strek med svart eyeliner, helt innest ved vippene.

  HUDSMINKEN
  | Navn og direktelinker ligger nederst i innlegget|

  Til hud sminken så begynte jeg først med en concealer fra NYX, jeg la denne brukte under øyene, rundt nese og munn-partiet, sist men ikke minst; over og under øyebrynene, for å lage en stram ramme. Etter dette så blendet jeg det ut, sånn at det ikke skulle bli ujevnt og bakey-ish. Så over til foundation som også er fra NYX, dette la jeg rundt i ansiktet, spesielt der jeg hadde lagt concealer, men jeg la det ikke på nesen, for der brukte jeg foundation fra H&M, og til slutt blendet det ut med beautyblender som var en billig løsning fra H&M. Til slutt så la jeg rouge fra H&M i kinnene mine, med en blush-kost fra Real Techniques! 

  Det er dessverre ikke alle produktene jeg har link til, men håper det går med linkene jeg har tilgjengelig. Jeg håper det blei en helt grei guide av looken, men jeg beklager om det virket rotete - så om det er noen spørsmål, så legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail som ligger i sidemenyen! 

   💜 W7 The Naughty Nine Eyeshadow Palette - Bankok nights 💜 NYX Pro All Over Shadow Brush
  💜 NYX Concealer Jar - Porcelain 💜 NYX Stay Matte Liquid Foundation - Ivory 
  💜  H&M Liquid Foundation - Alabaster​ 💜 H&M Powder Blusher - Sunrise Pink

  💜 Real Techniques Blush Brush

     #Sminke #Makeup #Interesse #Hobby #Hverdag #Skjønnhet #Livet #Annonselinker #Annonse

   

   

 • Publisert: 17.03.2017, 04:55
 • Kategori: Kosmentikk & Hår
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Iselin Renée

  17.03.2017 kl.13:12

  Utrolig fint :)

  Marty Beatricè

  17.03.2017 kl.14:42

  Tusen takk! :')

  Victoria Larsen

  17.03.2017 kl.16:40

  Veldig stilig! :D

  Marty Beatricè

  17.03.2017 kl.17:56

  Victoria Larsen: Tusen takk! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits