Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Misforståelser og forandringer

 • Publisert: 01.03.2017, 23:31
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Husker dere det innlegget jeg skrev - Livet smiler, jeg smiler - for 2 uker siden? Jeg fikk iallefall en god nyhet om at det var en ledig leilighet til meg og de gode mulighetene jeg vil få av det. Jeg var rimelig kjapp med å gi en tidsramme på når flyttingen kunne begynne, målet mitt var 2 uker fra da jeg var til samtale på Nav den 21 Februar. I den siste uken så har det oppstått litt misforståelser fra min side, for jeg trudde jeg kunne ta imot nøklene når jeg var hos Nav på mandagen som var, siden det var slik jeg oppfattet informasjonen jeg hadde fått.

  Slik blei det ikke, for vaktmesteren for kommunale leiligheter(siden jeg nå idag bor i nødbolig) må på befaring her før jeg kan si opp leiekontrakten her, for å få hus-nøklene for den andre leiligheten og skrive under ny husleiekontrakt. Jeg synes det er veldig slitsomt, for i mitt hode burde jeg fått nøklene slik at jeg kunne begynne å flytte, og gjøre utvask her før befaring, men sånn er det iallefall ikke for kommunale leiligheter. Jeg må bare lære at kan skje ting som gjør hverdagen min utfordrende, som for.eks - jeg er veldig flink til å misforstå - selv da det er ting som er umulig å bli misforstått for andre, men jeg har ikke akkurat satt meg til latsiden på grunn av dette, men i de siste dagene har jeg egentlig vært veldig forvirret og usikker, siden mine mål og planlegning måtte endres og det er veldig utfordrende for meg. Jeg skal klare det som er vanskelig, så jeg må ta kontakt med vaktmesteren for hvilken dag befaringen skal skje, og etter det kan jeg begynne å planlegge flyttingen ordentlig.

  Så kvelden min idag er å forsette med papirarbeid, sortering og forberedelser for befaring, det er kanskje ikke det mest interessante å gjøre og dele med dere, men jeg synes det er gøy med organisering!


  // WeHeartit.


  #Hverdag #Flytting #Utfordring #Psykiskhelse #Hjem #Blogg

 • Publisert: 01.03.2017, 23:31
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Victoria Larsen

  01.03.2017 kl.23:43

  Jeg håper du får en fin onsdagskveld :-)

  Marty Beatricè

  01.03.2017 kl.23:47

  Victoria Larsen: Tusen takk - og i lige måde! :)

  Padmé Sophie

  02.03.2017 kl.23:06

  Skjønner at det er utrolig kjedelig og skuffende når det skjer så mye misforståelser.. Jeg vet hvor mye du har gledet deg! Heldigvis kommer det nok i orden så fort du har hatt befaring hos deg! Er veldig spent på dine vegne og håper at det går fort og superbra <3

  Marty Beatricè

  02.03.2017 kl.23:13

  Padmé Sophie: Det er veldig godt og en trøst at noen skjønner hvordan det er.. Jeg får flyttet heldigvis, men ikke som jeg hadde sett for meg, men det er godt at du er like spent som meg. <3 Tusen takk.

  Skriv en ny kommentar

  hits