Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Hair dyeing: Directions

 • Publisert: 28.02.2017, 23:34
 • Kategori: Kosmentikk & Hår
 • Jeg har i alle år hatt mer eller mindre en naturlig farge på håret, enten om det var svart, brunt, blondt, hvit. Jeg begynte å bli veldig lei av å ha det så normalt, så i september ifjor så bestemte jeg meg å la kollegaen til mamsi på - Tango frisør i Tønsberg - farge håret mitt med Lagoon blue fra directions, men i ettertid så har jeg farget håret mitt hjemme med samme farge, for det krever mye vedlikehold på tanke med at fargen fader ut etter vask, og jeg må bleike etterveksten i ny og ne hos mamsi.

  Jeg bestilte Directions fra Ebay og direktelinken til forhandleren jeg kjøper fra er HER! Det koster meg under 100 kroner for 2 pakker med farge, super billig og smart på tross av ventetiden for å få pakken, så jeg vil anbefale Directions på det høyeste om du ønsker å farge det i en litt crazy farge, og ønsker dyrevennlig produkt til håret ditt. 

  Det er ikke super vanskelig å bruke disse fargene, og etter min erfaring så sliter det ikke så enormt på håret heller, så jeg kan gi dere et triks som er også anbefalt fra mamsi som er frisør. Bruk en skål, eller noe annet lignende, ta 3 skjeer med Conditoner(jeg bruker bedhead siden det produktet er det eneste som ikke gjør håret mitt fettete og flokete) oppi, og deretter ta 3 skjeer med fargen oppi og bland det godtVips; så er du klar for å farge håret og sitt i 30 minutter, men sjekk fargen ved å bruke en kam eller lignende(NB!! Ikke gjenstander i metal) for å se fargen under produktet, og - husk hansker og ikke få så mye på huden på grunn av at fargen setter seg fort!    #Hår #Skjønnhet #Hårfarge #Frisør #Directions #Blogg #Tips

 • Publisert: 28.02.2017, 23:34
 • Kategori: Kosmentikk & Hår
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Victoria Larsen

  01.03.2017 kl.07:50

  Jeg digger fargen! :)

  Marty Beatricè

  01.03.2017 kl.22:21

  Victoria Larsen: Tusen takk! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits