Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Uavhengig i det avhengige

 • Publisert: 27.02.2017, 20:19
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • I skrivende stund så har jeg akkurat satt meg ned foran PCen, og koser med Itzma som sitter ved min side. Jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre noen av hverdags-pliktene mine idag, jeg er rimelig utslitt og kjenner fremdeles angsten i halsen etter dagen idag, men jeg tenker at jeg har gjort det jeg skulle gjøre idag, siden jeg - helt uten støtte - fra psykiater og/eller støttekontakt dro til Nav, og fikset medisinene mine hos hjemmesykepleien. 

   Jeg har kjent på angsten i hele dag, det føltes som jeg var full, om det kan forklare hvordan angst er for meg, men ikke minst; hodeverk, svakt syn og verking i hele kroppen. Det er ganske positivt, men jeg må virkelig si at jeg er sliten, de 6 timene jeg har vært «på farten» føles mye lengre i mitt hodet. Jeg sitter jo veldig mye inne hele tiden, for jeg synes det er trygt her hjemme og ingen gjøre meg noe, så etter en dag som dette - med så mye inntrykk, sansing om det ene og andre - så blir det veldig slitsomt å måtte håndtere 100 ting som skjer rundt meg, i hodet mitt og kroppen min. Det er kanskje ikke slik for en vanlig person på gaten, men jeg har ikke den «sperringen» til å balansere det sosiale livet. 

  End of the day, så jeg kjenner også at jeg ikke er klar for å være uavhengig av støtten og oppfølgningen jeg får fra helse systemet. Jeg synes heller ikke at det er en skam å ha så trygg og sikker backup med faglige personer, men jeg skulle ønske jeg kunne yte mer uten denne støtten, men slik er ikke realiteten, men et er helt greit. Jeg skjønner at jeg må ta det med ro - slik at jeg ikke havner i en negativ sirkel igjen, for jeg blir jo ikke kurert over natten, men det er helt greit - for det jeg gjorde idag er iallefall noe positivt og et framsteg! 

  #Hverdag #Psykiskhelse #Seier #Helse #Blogg #Angst 

   

 • Publisert: 27.02.2017, 20:19
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits