Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Jeg trenger DIN hjelp

 • Publisert: 26.02.2017, 00:12
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • Det er endel av det praktiske som må også fikses når jeg har flyttet, men det står litt på vent siden flyttingen ikke skjer før til uken eller til neste helg. Jeg er ute etter noe simpelt, men kult dekor, bilder, hyller, skrivebord og det ene, å det andre, men det er verdt det på tanke med nå vil jeg få en økonomi som er mulig å bruke og spare av.


  //Skulle ønske jeg fant noe som dette, elsker det, haha.

  Det kommer nok til å ta litt tid å komme seg på plass etter å levd "utenfor" komfort-sonen litt over 1 år, men det har funket fram til nå og det er helt ok. Jeg skal jo ta med meg sengen, komfyren, oppvaskmaskinen, den nye sofaen og ting jeg har hatt siden jeg flyttet hit, men jeg har jo ikke hatt så mye av ting, så jeg har følt at jeg har bodd i en fremmed leilighet i over lengre perioder, men jeg har jo prøvd å gjøre det til mitt. Jeg har jo lenge "klaget" over at jeg savner å ha hyller, kommoder, noe å fylle veggene med og lignende. Jeg er jo også en minimalist, "less is more", og den sorten, men er heller ikke krav stor som jeg engang var, for det skal så lite til for å få det fint og pent rundt seg!

  Jeg lurer på hvor er det billigst å se på sånne ting som jeg sårt ønsker meg. Jeg vet jo om Ikea, men om noen har tips og inspirasjon til meg så legg gjerne igjen en kommentar! 


  #Interiør #Lessismore #Hjem #Stil #Inspirasjon
   

 • Publisert: 26.02.2017, 00:12
 • Kategori: Hus, hjem & diverse
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Rikke

  26.02.2017 kl.00:43

  Man kan finne mye billigere på sånne "kjøp og salg"-sider på Facebook. Ellers er det butikker som selger gjenbruk, får tak i en del fint og billig der også om man er heldig :)

  Lykke til med flytting :)

  Marty Beatricè

  26.02.2017 kl.01:16

  Rikke: Det er sant! De har en gjenbruk-butikk her nede i sentrum, så får sjekke det ut når jeg kommer meg inn i den nye leiligheten!

  Tusen takk! :D

  26.02.2017 kl.19:18

  Du kan jo prøve å lage et lignende mønster som på bilde med svart maskeringsteip. Har selv gjort dette i min hybel, siden det ikke er lov til å lage hull i veggene. Det er kanskje vanskelig å lage verdenskartet, men hvis du googler "tape wall art" e.l. så får du mange ideer. I tillegg er det veldig kreativt og morsomt å holde på med :)

  Marty Beatricè

  27.02.2017 kl.19:46

  Anonym: Der ga du meg noen inspirerende ideer, tusen takk! :'D

  People of Tomorrow

  27.02.2017 kl.14:10

  Kjøp og salg på facebook og finn.no er et sted å finne noen rimelige skatter :) Ellers kan det være veldig artig å gå innom gjenbruksbutikker!

  Ta gjerne et titt på våre posters om du er på utkikk etter noe annerledes til veggene dine :)

  Marty Beatricè

  27.02.2017 kl.19:47

  People of Tomorrow: Det er også mulig, det er så mange muligheter for å få skaffet det man ønsker! :)

  Tusen takk, det skal jeg gjøre med engang!

  Skriv en ny kommentar

  hits