Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Sannheten i stillheten som senker seg

 • Publisert: 21.02.2017, 00:32
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • Etter at jeg fikk de 2 gode nyhetene i uken som var, om leiligheten jeg skal flytte til som ikke er mer enn 7 minutters kjøretur herfra, og bekreftelse på at jeg fikk 100% uføretrygd, så har skuldrene mine på en måte senket seg fra det som har vært! Det som har vært er å hatt en hverdag som har vært uforutsigbar, å det være konstant være usikker og redd på om jeg ikke får råd til mat på grunn av jeg har hatt det dårlig økonomisk og hatt vanskeligheter med å komme meg rundt siden det ikke er bussforbindelser her. Vell, jeg bor på samme dritt plass som har skapt et helvete for meg, og jeg har jo ikke fått utbetaling for ufør ennå(den kommer neste måned, heldigvis!!), men misforstå meg rett; jeg er takknemlig for en positiv forandring, så jeg ser så sykt fram til å starte på nytt i en leilighet som passer for meg og Itzma, med en økonomi som er mulig å leve på.

  Jeg er bare veldig sliten, det kjennes som jeg har vært i en heftig sloss-kamp uten å vært i det fysisk, men jeg har nok hatt en sloss-kamp for å klare å overvinne 1 helt år med et helvete både psykisk og fysisk, usikkerhet og frykt for om jeg orker å leve livet, for det var konstant en utfordring. Jeg har grått mye i de siste dagene, følt på alt som har vært, men halo - jeg står enda, og jeg skal klare å komme i denne overgangen med ny leilighet, for det er så utrolig viktig for helsen min.

  Jeg har jo også fått reaksjoner av andre som mener at jeg kan ikke hatt det så jævlig eller at det ikke er så ille som jeg sier at det er, men å leve for 3000 i mnden er ikke lett når man er helt alene, så jeg synes folk burde sette seg inni situasjonen før de mener noe annet. Jeg er jo heller ikke den personen som jeg var for litt over 1 år siden, og skriver negative statuser i hytt og pine på Facebook, som jeg dessverre gjorde ofte før, men jeg har ikke orket, jeg har ikke villet for hverdagen har vært for jævlig å ha det sånn som jeg har hatt det.

  Mitt fokus nå er å tenke og holde meg til de rundt meg som gir meg styrke, ved å fortelle meg hvor sterk jeg er og at jeg bør være stolt av meg selv, så det er min redning om dagen, for det er like før jeg knekker.


   

  #Hverdag #Psykiskhelse #Livet #Helse #Forandring #Blogg

   

   

 • Publisert: 21.02.2017, 00:32
 • Kategori: Hverdagen til Marty Beatricè
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  how can i change it,

  21.02.2017 kl.15:50

  så bra,utrolig at ting fikser seg :)

  jeg vet åsen det er å leve med så lite i mnd selv, og jeg har en unge

  anen vær helg og vær onsdag så ja blir ikke mest å leve med,

  og det med at folk ikke klarer å forstå eller tru at folk kan ha det sånn her i norge,

  er ikke helt med i åsen det er i samfunnet, får de det ikke skjer dem så skjer det heller ikke, men vi lever i en verden hvor egoisme er normalt og sykdom er tabboo,

  Marty Beatricè

  25.02.2017 kl.23:27

  how can i change it,: Tusen takk. <3 Det står respekt av deg som klarer deg med lite + å ha barn. Husk at det alt er mulig, selv når mørket hadde lagt seg.

  Skriv en ny kommentar

  hits