Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Hetsing er en uetisk trend

 • Publisert: 20.02.2017, 05:03
 • Kategori: Meninger & hjertesaker

 • //Vil påminne folk om at dette er en mening, jeg sier ikke at det er sånn.

  Jeg ser at flere bloggere velger å være åpne om sine - problemer og utfordringer - i hverdagen som kommer av forskjellige grunner, skal alt måtte være rosa og fint? Nei, det skal det ikke, så jeg synes det er bra at de velger å dele dette i all offentlighet, på tross av det negative eller positive som kan skje, men de velger fremdeles å dele i fortrolighet til leserne sine. 

  Det er dessverre alltid noen som skal hetse, konkurrere, skape falske påstander eller konklusjoner, men det er - min oppfattelse og jeg skal ikke snakke om alle sammen, men noen - er at det virker som det er en slags konkurranse for folk i bloggfronten og publikum, så da skaper det oppmerksomhet hos pressen; som nå idag er flinke til å vrenge på en bloggers liv, ved å påpeke at de juger, eller overdramatiserer. Det er jo ikke ukjent at det er en konkurranse for bloggere for å nå toppen eller holde fast i leserne sine, men det er jo hvordan det blir gjort. 

  Vi som leser blogger har en eller flere favoritt blogg(er), som vi følger mer eller mindre og er knyttet til dem på en eller annen måte.. Om en blogger hetser en annen blogger for noe, så tror jeg publikumet vil være enig med den som hetser, det trenger heller ikke alltid å være hetsing, men de skal ha det jævligere enn andre blogger, på tross av det de har skrevet tidligere om det perfekte livet de har iforhold til andre som sliter. Hvor er moralen hen? Hvor er grensene mellom hva som er greit og ikke greit?

  Er en blogger kul, inspirerende - så hjelper det ikke for meg om personen hetser andre bloggere, for det er ikke greit.


  //WeHeartit.


  #Hetsing #Mobbing #Blogg #Mening #Media #Pressen

 • Publisert: 20.02.2017, 05:03
 • Kategori: Meninger & hjertesaker
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits