Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Det å reise seg er tøft når den du elsker går i fra deg

 • Publisert: 18.02.2017, 08:11
 • Kategori: Hverdagstanker
 • Naivitet er noe vi alle kjenner til, om du selv er det eller om du kjenner noen som er det. Det er mye man kan være naiv for, men det jeg ofte tenker på er; hvor mye kan jeg stole på enkelte? Jeg velger å stole fullt og helt på folk, men noen ganger har jeg altfor mye tillit, og det ender med jeg blir såret når noen bryter tilliten min gang på gang, det er vell fordi jeg velger å stole på det som blir sagt og gjort, det vet folk(??).. Noen ganger så tror jeg det kanskje også er grunner for at man er naiv, om man har blitt så mye såret eller blitt behandlet dritt, så tror jeg man er redd for å måtte være "slem" tilbake. Jeg prøver stadig å endre retning ved å være litt skeptisk, men jeg ender med å naiv hver eneste gang.

  Jeg har alltid vært ærlig med hva jeg har følt og tenkt, og med det så blir jeg satt i en "bås" hvor jeg er slem, frekk og spydig, men er ikke ærlighet det beste? Det synes iallefall jeg, for da slipper jeg å måtte såre noen bevist. Jeg synes det er så vanskelig å forstå hvorfor de ikke kan ta meg på alvor, enn å leke med sine forklaringer - unnskyldninger - på hvorfor de gjorde ditten og datten, iallefall når det skjer gang på gang, og da er det er nemlig jeg som blir liggende våken med følelsen av å ikke ha noen mening i andres liv, fordi det er jeg som må si unnskyld først.

  Skrik ut om noen vet hva jeg kan gjøre uten å være den slemme - for hvor mye må jeg finne i meg hele tiden?


  #Naiv #Vennskap #Hverdag #Psykiskhelse #Livet
   

 • Publisert: 18.02.2017, 08:11
 • Kategori: Hverdagstanker
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Laila Marina

  18.02.2017 kl.09:31

  Har dessverre ingen tips på hvordan ikke være den slemme. Men jeg er selv veldig naiv, og selvom om jeg ofte blir såret av den grunn, er jeg glad jeg er så naiv som jeg er. For jeg har møtt og blitt kjent med så mange herlige mennesker som jeg kanskje aldri hadde snakket med i utgangspunktet om jeg var veldig skeptisk til andre mennesker :) jeg håper du finner ut av det! Ha en super helg :)

  Marty Beatricè

  18.02.2017 kl.18:03

  Laila Marina: Det er veldig sant at man får møtt personer som man ikke ville ha kanskje ha møtt, men det er veldig vondt når en sårer deg gang på gang. :(( Godt at noen vet hvordan det er. :')

  Skriv en ny kommentar

  hits