Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Makeup rutine

 • Publisert: 02.02.2017, 22:54
 • Kategori: Kosmentikk & Hår
 • Jeg tenkte kanskje et sminke-relatert innlegg kan være interessant for de fleste, enten om det er jenter eller gutter. Jeg har nok ikke skrevet et slikt innlegg før, men en gang må være den første, siden jeg interesserer meg for sminke, og jeg synes det er gøy å vise fram noe jeg er fornøyd med selv! Jeg har også sittet en stund for å få et fungerende innlegg som ikke er rotete, så nå gidder jeg ikke å prøve å få det finere, haha.   Jeg sliter så ekstremt mye med tørre partier i ansiktet, spesielt nese-området, for å holde ansiktet mitt fuktig så bruker jeg en krem som heter Smoothing Day Cream, og denne legger jeg alltid på før sminken eller om jeg har en sminkefri dag. Når kremen har trekt seg ordentlig inni huden, så legger jeg på Concealer under øyene, og skjule andre urenheter, og etter det så legger jeg på All-Day Liquid Foundation Porcelain, siden jeg foretrekker å se mest mulig naturlig ut i hudfargen, siden jeg er så bleik, så blender jeg det ut med en beauty blender.

  Til kinnbeina, så legger jeg en kald brunfarge fra EyeBrown kitet, haha, for litt Contour, og dette gjør jeg for å ikke se så hvit og kald ut i ansiktet, så etter det så legger jeg en Blush i en fin rose-rosa farge, så blender jeg alt sammen.

  Til øyene bruker jeg Angel Eyes Jet Set - dette er en palett av sju farger skygge i lilla grå skala. Jeg starter alltid med en matt hvit farge for å legge en "base", siden jeg hater når sminken svetter av iløpet av dagen. Når den er lagt, så bruker jeg en veldig lys blå-lilla farge for å fremme øyene, og etter det så bruker jeg litt av den svarte fargen, for  å legge en slags "skisse" for den mørke lilla-fargen jeg skal blende ut med den svarte fargen. Når jeg er ferdig med øye-skyggen så legger jeg en Pin Up stil med Liquid Eyeliner, og etter det så bruker jeg sort mascara som er sitter hele dagen uten å flasse av.

  Til øyebrynene så bruker jeg EyeBrown kit, og da legger jeg en varm brunfarge med en såkalt øyebryn kost på øyebrynene. Jeg fyller ikke dem helt fra ende til ende, men jeg slutter litt før nesegangen, så blender jeg det ut for å få en litt ombrè stil, og for å gjøre øyebrynene mest mulig naturlige. 

  // Aloe Smoothing Day Cream // Concealer // All-Day Liquid Foundation // Eyebrown kit 
  // Blush // A
  ngel Eyes Jet Set // Liquid Eyeliner // Mascara

  Jeg må også si at alle produktene er dyrevennlige, som er et stort bonus for de som støtter en god sak!


  #Makeup #Dyrevennlig #Sminke #Kosmetikk #W7 #Produkter
   

   


   

 • Publisert: 02.02.2017, 22:54
 • Kategori: Kosmentikk & Hår
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits