Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

De 2 siste ukene utenfor den sosiale radaren.

 • Publisert: 04.01.2017, 19:20
 • Kategori: Livet
 • Jeg har vært borte fra bloggen i noen uker nå, og jeg beklager nok engang! I de siste ukene, så har jeg har vært så psykisk stresset og sliten ptm med angsten, det har gjort meg uinteressert i alt; bloggen, gaming, politiske saker på nett. Det har vært veldig vanskelig å gi opp de små gledene i min hverdag, men jeg har hatt lyst til å komme meg opp på beina uten nag. Sånn er det noen ganger for en som sliter psykisk..

  Jeg har hatt en veldig fin julaften(jeg har dessverre ingen bilder fra denne dagen), med mamsi, broren min, og stefar. En passelig julaften for min del, og jeg tror de mener det samme; mindre folk, jo bedre. Jeg var jo rimelig bekymret for det angående at jeg ikke fikk lagt noen julegaver under juletreet, men jeg fikk lagt 2 snusbokser under treet til broren min og dama hans, men de blei fornøyde og det er det viktigste for min del. Jeg blei iallefall veldig fornøyd med det jeg fikk, kunne ikke bedt om bedre julegaver, rett og slett! Jeg tenker; det skal ikke mye til for å glede noen, så det spiller jo ikke noe rolle hva man får, enn at de man har rundt seg er den gaven man bør glede seg over!


  Jeg valgte å dra hjem natt til den 25 desember, nettopp pga jeg var ekstremt sliten og av andre ting, som jeg ikke trenger å skrive her. Jeg hadde iallefall en fantastisk romjul med verdens beste katt Itzma, så på filmer og serier til langt på natt, en rolig og fin romjul men null mas om middagselskaper. Plustelig kom nyttårsaften, det jeg hadde gruet meg for i en lang periode, men plustelig inviterte Padmè Sophie(les bloggen hennes HER, totaly worth it) meg til vegetarkebab, film, litt vin og kos. Det var som 20 kilo med bekymringer datt av skuldrene mine, og jeg var(enda er) så takknemlig, for jeg koste meg så ekstremt mye og hadde smil fra øre til øre. Den jenta er mer enn bare fantastisk, hun gleder meg så ekstremt - og jeg er så takknemlig å ha henne i livet mitt, på tross av alt vi begge har gått igjennom sammen og ikke.

  Et bilde av Padmè Sophie og jeg måtte jeg ta, for minnet sitt skyld! Det andre bildet er hvordan jeg valgte å se ut på nyttårsaften, på tross av stress for å finne noe passende å gå med, haha.


  #Julaften #Nyttårsaften #2016 #Minner #Glede #Livet #Hverdag #Sosialtstress #Angst   

   

   

 • Publisert: 04.01.2017, 19:20
 • Kategori: Livet
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Victoria Larsen

  04.01.2017 kl.19:50

  Håper du får en fin Onsdag :-)

  Marty Beatricè

  04.01.2017 kl.19:52

  Victoria Larsen: Tusen takk, og iligemåde :)

  Skriv en ny kommentar

  hits