Marty Beatricè - Om en hverdag utenom det vanlige

Det å nå ut i lyset om psykisk helse ...

 • Publisert: 20.10.2016, 03:57
 • Kategori: Psykisk Helse
 • Disse 8 årene med blogging, for å fremme psykisk helse mer i media har vært rimelig tøft, hardt og krevende, still is... Jeg har i alle disse årene sittet å lurt på om det er noe å lese om, for det letteste stemplet for å sette på en som blogger om psykisk helse er nok "oppmerksomhets-syk", få har veldig lite interesse å sette seg i det livet som faktisk har mer bagasje enn det som synes på utsiden! Ikke bare det, men at det er vanskelig å fange andres interesse for at de skal lese om det. 

  - Psykisk helse er jo veldig utbredt tema, det er jo like viktig som fysisk helse, men forskjellen mellom dem er nok at psykisk helse har og er alltid vært veldig tabu -

  Det man ikke ser, har man godt av - det er noe jeg alltid har sagt, og ment! Jeg sier ikke at de som strever med fysisk sykdom har det lettere enn oss som sliter psykisk, men at en "normalt oppegående" person hadde ikke taklet all den bagasjen som følger med å slite med psykiske lidelser. Det er jo derfor jeg har prøvd å få det utrolige viktige temaet ut i media, selvom jeg har fått endel fordommer, negative kommentarer, og andre ting slengt etter meg i 8 år, så har jeg ikke stoppet uansett hvilke "ulemper" det har gitt meg i livet.

  Det er jo derfor jeg også er rimelig stolt over at jeg fikk mail av dagbladet, for de ønsket å intervjue meg iforhold til psykisk helse, PF[personlighetsforstyrrelse]. Det synes jeg er så fantastisk, for det er noen som har oppdaget at dette temaet er viktig å få ut i lyset, ut til folket og media. Det er nok noen som synes det er utrolig tragisk, patetisk og alt det der, men helt ærlig; Jeg gjør det ikke for deg som sitter å har fordommer, men for meg, alle andre som sliter med psykisk helse og for å fremme noe som alltid har blitt lagt lokk på.


  //Bildet er tatt og redigert av meg selv.

  Jeg skammer meg ikke litt over mitt ønske, mitt bidrag for å fremme psykisk helse såpass mye som jeg har gjort. Det kommer jeg aldri til å gjøre heller, nettopp pga jeg vet hvordan det er å være helt nede på bunn, det at psykiatrien ikke tar en på alvor, det å føle seg rett og slett ferdig med livet.


  Jeg vil være med å skape håp for de som sliter psykisk, for det finnes håp der ute -

   

  #PsykiskHelse #Håp #Media #Blogg #Tabu #PsykiskeLidelser #Dagbladet #Bloggno
  #Livet #Tbno #MittØnske #Bidrag #Medfølelse #Følelser #Tanker #Helse

   

 • Publisert: 20.10.2016, 03:57
 • Kategori: Psykisk Helse
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits